Witam Chciałbym uzyskać proste odpowiedzi dotyczące darmowych punktów battlefunds. Komentarze typu ''kup se'', ''hehe nie stać cie!'' będą ignorowane.
Poszperałem troche w googlach i natrafiłem na sporo tematów dotyczących darmowych punktów battlefunds. Problem w tym, że nic mi nie działa, ani to zalogowanie się na gunclub (pewno będziecie wiedzieć o co chodzi) i otrzymanie 700 BF (pewno BYŁA promocja, chyba się spóźniłem), ani inne sposoby otrzymania promocyjnych BF. Nie muszę chyba wspominać, że rzeczy typu ''generator BF'' itp po prostu omijałem i nie chcę o tym słyszeć.
Otóż płacić prawdziwymi pieniędzmi nie chce bo po pewnym czasie BF P4F mi się znudzi i przestane grać. Więc tak jakby kasa w błoto wyrzucona. Myślałem nad przelewem z pay pal i klikanie w reklamy, ale mało jest wypłacalnych stron więc dałem sobie spokój. (chyba że ktoś coś zaproponuje dobrego i pewnego).
Ostatnio pojawiła się opcja na głównej stronie battlefield paly 4 free po nazwą GET BATTLEFOUNDS. (sponsor pay) Ale coś mi tych punkcików nie przybywa. Nie wiem czy coś źle robie czy co. Czy BF'y otrzymuje się tylko i wyłącznie za te linki w których odmierzany jest czas? Nie mam pojęcia, proszę by ktoś mógłby się o tym troszkę rozpisać.
Jak narazie mam niecałe 200 BF (sęk w tym, że nie pamiętam za co, CHYBA właśnie za ten sponsor pay, ale jak teraz wchodzę w link by zarobić ich więcej, robię to co jest wymagane, czekam tyle czasu po jakim powinna pojawić się suma BF na koncie .... i nic).
Od razu chce zaznaczyć, że w linkach umieszczam ten sam adres e-mail co na koncie P4F.
No już trochę się naszukałem w internecie z marnym skutkiem dlatego postanowiłem napisać post na forum by ktoś pomógł w prost.
Podsumowując: pragnę by ktoś napisał coś więcej o systemie sponsor pay na głównej stronie (może w PL nie działa?), napisał lub przypomniał o jakiejś być może istniejącej promocji darmowych BF, lub o tych reklamach w ktore trzeba klikać.
Dziękuję, mam nadzieję, że mój temat nie zostanie potraktowany jako spam.
|