Teraz jest 25 lis 2024, 01:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 369 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 gru 2011, 18:39 

Jupppi!!! Patch 4GB!!! Jest tylko taki mały szczegół... mi nadal nie działa. Potrafią wypuścić 4GB patch z brakiem poprawienia błędu. NICE

PostNapisane: 6 gru 2011, 23:01 

mi po patchu z 6 grudnia podczas przeładowywania wiesza sie migocze napis ładowanie i tak non stop (wersja pudełkowa oczywiscie )

PostNapisane: 6 gru 2011, 23:16 

ja mam po patchu z dzisiaj obciązenie procka 100% i wyrzucanie z gry

PostNapisane: 8 gru 2011, 20:57 

Siema, chciałbym siostrze podrzucić patcha na penie?
Da radę skądś zgrać? Ona nie ma neta na swoim kompie do gier więc trudno będzie przez origin.

PostNapisane: 8 gru 2011, 23:02 

Jeżeli nie gra na necie to nie potrzebuje patcha. On nic w singlu nie zmienia ;D

PostNapisane: 8 gru 2011, 23:40 

Witam zakupiłem niedawno oto ten laptop
http://www.x-kom.pl/p/70697-notebook-la ... vd-rw.html
oczywiście dokupiłem do niego oryginalny windows 7.
Gra chodzi bardzo dobrze bez wiekszych problemów odnośnie ustawień graficznych.

Moim problemem jest to iż:
Gram sobie gram na multiplayer czasem da sie pograć dłużej, czasem bardzo krótko, gdyż gra mi się zacina nagle staje ekran i muzyka się wyłącza moge to wyłączyc jedynie poprzed CTRL + ALT + DELETE i wyłączenie w procesach. Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje oraz jak usunąć tą usterkę ? Myślałem, że po aktualizacji przestanie mi się tak dziać, ale jednak to nic nie dało :? Tak jak mowie mam zatrzymanie ekranu oraz dzwieku bo już widzialem u niektorych że mają dzwięk zcięty a u mnie on poprostu się wycisza nie ma żadnego powatarzania się tego samego dzwięku, aż do wyłączenia gry.
Muszę dodać iż mam 64 bitowy system windows 7
używam antywirusa AVAST jednak probowalem takze bez włączonego antywirusa zagrać i dzieje sie to samo po jakims czasie
gdy gra mi sie zatnie to wciskam ctrl+alt+del i nie pisze mi ze battlefield 3 brak odpowiedzi, tylko że dalej jest uruchomiony i niby dziala sprawanie, jednak gdy próbuje go przywrocic na pasku zadań to jest tylko biały ekran i nic sie nie dzieje i musze go zamykać przez ctrl+alt+del procesy.

Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.

PostNapisane: 9 gru 2011, 00:24 

Proste - laptop się grzeje. Wyłącza mu się karta grafiki. I nawet nie sprawdzaj temp jakimiś speedfanami jak Ci będą kazać po prostu uwierz na słowo. Podkładka chłodząca nic nie da.

PostNapisane: 9 gru 2011, 12:55 

ale musi byc inna reguła bo czasem dziala dość długo czasem bardzo krótko. ;P a jakoś na co-op mi sie nie wiesza ;DD więc może jest inna przyczyna ?
Jeszcze pytanie gdybym dokupił do niego 4 gb ramu i by było 8 to moze by tak się nie zawieszal, jest taka możliwość?

PostNapisane: 9 gru 2011, 13:13 
Moderator forum

Co-op i singiel to oskryptowane bardzo małe powierzchnie, z małym apetytem na zasoby kompa więc nie porównuj tego z Multi. Też raczej stawiałbym na przegrzewający się sprzęt.

PostNapisane: 9 gru 2011, 13:25 

ale troche wydaje mi sie to nie realne z tym sprzętem. Dlatego, że czasem moge grac godzine a czasem od razu na wejsciu mi zawiesza :P wiec przy tym na wejsciu nie zdąży sie nawet nagrzać 8)

PostNapisane: 9 gru 2011, 13:45 
Moderator forum

U mnie biały ekran się pojawiał przy przegrzewającej się karcie graficznej. U Ciebie może być podobnie.

PostNapisane: 9 gru 2011, 13:49 

u mnie zatrzymuje sie gra i dzwiek jak zminimalizuje i ponownie tak jakbym chcial przywrocic gre to jest na biało, ale to w wiekszości grach sie tak dzieje jak sie zawieszą i próbujesz przywrocic ;P przeciez na komputerze jak mialem jeszcze bardzo niedawno to tez czasem sie tak stalo w inne gry, ale przeciez laptop ma 2 karty to jak 1 sie wylaczy to druga moze spróbować pociągnąć coś hehe. To już nie wiem. Teraz naprzyklad raz mi sie zawiesilo od razu po zaladowaniu mapy, a drugi raz jak pogralem troche na TDM z 20 fragow wbilem i bach zwiecha :P

PostNapisane: 9 gru 2011, 18:15 

Gram w single , gra się zacina po pewnym czasie (w różnych momentach) i tylko alt+ctrl+del , wyłączenie z gry :(.
Mój config
Obrazek
Powinno śmigać, bo brat ma podobny config tylko pamięć DDR3 i inna płyta główna i śmiga bez problemu.
Windowsa mamy 7 64Bit. Gram na wysokich bo różnicy między ULTRA a Wysokie na razie nie zauważyłem ;), ale ULTRA pociąga bez problemu.

PostNapisane: 9 gru 2011, 20:41 

A masz laptop czy komputer? bo jeżeli komputer to masz tak samo jak ja na laptopie ;/ jak widać czyli to nie jest tak jak mowiliście mi ze to raczej od wyłączenia sie karty skoro on na stacjonarnym ma tak samo. Musi byc inna przyczyna ;/

Zaaktualizowalem sterowniki karty zintegrowanej i mojej karty nvidi geforce.
do nvidii nie znajdowalo mi akutalizacji nowszej przez pobierz aktualny sterownik , Tylko wszedlem na strone i pobralem nowy który poprawia wydajność w grach w bfie okolo 11% i zobacze czy są postępy czy nadal sie będzie zacinało. Jak ktos ma podobny problem proponuje tez poszukac aktualizacji.

PostNapisane: 10 gru 2011, 01:58 

Więc powiem krótko, ten kto napisał ze przegrzewa mi sie sprzęt w laptopie, mylił się i nie ma troszke pojęcia o tym ;).
Sciągnąłem sterowniki do mojej nvidii i nie ma ani jednej zawieszki ani minimalnego laga, wszystko chodzi jak powinno zagralem 2 godziny albo i więcej i nic sie nie stało.
KTOŚ KTO MA NVIDIE I MU SIE GRA SCINA - niech sciągnie sobie sterowniki ze strony bo komputer nie wyszuka mu najnowszych jak nacisnie zeby wyszukał automatycznie.

Pozdrawiam i miłej gry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 369 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2