Sokar44 napisał(a):
Patch może wydać EA/DICE, to co wydaje RAZOR jest nieautoryzowanym programem, którego funkcjonalność, w świetle możliwego bana, jest mocno dyskusyjna. Akurat grupę RAZOR trudno podejrzewać o dobre intencję w świetle faktu, że właśnie przez działalność tej grupy, EA/DICE poniosły dość pokaźne straty finansowe.
Do powyższego ustosunkowałem się wyżej.
Sokar44 napisał(a):
Nie jestem zaznajomiony ze sprawą a tym bardziej z grą. Co tam się działo również nie potrafię porównać do obecnej sytuacji czy też sytuacji z BF2. BC2 dla mnie było i jest żartem z graczy. Na szczęście miałem kopię za darmo z jakiegoś tam turnieju inaczej pluł bym sobie w brodę, że taki szajs kupiłem.
Sokar44 napisał(a):
Moim zdaniem nie powinniśmy tolerować jakichkolwiek rozwiązań, które mogą narazić userów na zbanowanie. Kiedyś EA/DICE nie banowała za klucze z innych stref, dziś to robi. Jesteś pewien że nie zechcą banować za omijanie ORIGIN. ??
A moim zdaniem powinniśmy traktować wszystko po ludzku, a nie na siłę szukać paragrafu.
Sokar44 napisał(a):
Jeśli jesteś pewien to podaj konstruktywny i pewny dowód że tak nie będą czynić. Pamiętaj że klient któremu zbanują klucz, najczęściej kupuje nową grę co tylko podkręca im sprzedaż.
Może i czynić będą, ale nie czynią. Gdybanie....
Sokar44 napisał(a):
Warn Ci się należy choćby za przytaczanie bez mojej zgody, prywatnej korespondencji.
A wal Pan, jak Ci od tego ego urośnie, nie mam siły już się przekomarzać i udowadniać oczywistych oczywistości.