Teraz jest 28 lis 2024, 17:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2011, 18:55 

Witam mam taki problem ponieważ dawno nie grałem w BF3 i jakaś aktualizacja mi poszła i zakupiłem sobie dodatek powrót do Karkand i od momentu dołączenia do gry wszystko działa dobrze nic się nie zacina ale podczas podglądu statystyk nie widzę swojego pingu czy to coś może oznaczać i w grze nie mogę używać tej opcji to można na spadochronie zlecieć na mapę i załóżmy ukryć się w innym miejscu ( nie kampie na mapach po prostu nie mogę tej opcji używać ) , kolejna sprawa to podczas pisania na czacie w grze mój nick ma kolor biały a inni w zależności od drużyny niebieski albo czerwony.
Odrazu zaznaczam że BF3 jest dla mnie tak prostą grą że nie potrzebuje żadnego rodzaju haksów czy inny programów żeby łatwiej grać bo wtedy się traci cały swój urok i jest bez sensu.

Z góry dziękuję bardzo za pomoc

ps. Jeśli założyłem temat w zły dziale albo napisałem coś nie tak to poproszę mnie upomnieć to zmienię

Pozdrawiam

PostNapisane: 25 gru 2011, 19:03 

Noxwill napisał(a):
podczas podglądu statystyk nie widzę swojego pingu czy to coś może oznaczać

Bo ping jest tak dziadowsko zrobiony że nie jest to Klient-Serwer a Klient-Klient.
Do siebie samego ping to 0 więc stąd te krechy.
Noxwill napisał(a):
kolejna sprawa to podczas pisania na czacie w grze mój nick ma kolor biały a inni w zależności od drużyny niebieski albo czerwony.

Nie mów że nie pamiętasz w jakiej jesteś drużynie? Ta biel jest po to byś odróżnił siebie od kolegów z drużyny.

Strefa czasowa: UTC + 2