Czyli co robi ta dezaktywacja? I do czego służy?
Tu wklejam mojego maila do supportu EA, bo nie chce mi się 2gi raz pisać tego samego
:
Na gwiazdkę dostałem kod do Battlefield3. Pobrałem Origin, wpisałem kod i pobrałem grę. Jednak wydawało mi się że jest coś nie tak z grafiką w grze, więc postanowiłem pobrać ją ponownie. Odinstalowałem grę, a w ustawieniach dla pewności usunąłem wszystkie pliki instalacyjne, żeby mieć pewność, że tym razem pobiorę w -100% działającą grę. I tu zaczął się mój problem - nie mogę pobrać ponownie gry. Po prostu nie ma takiej opcji w mojej bibliotece. Mogę ją tylko zainstalować, ale przecież nie mam pliku instalacyjnego, co skutkuje tym, że instalacja się "uruchamia", jest napisane że się instaluje, ale po chwili wszystko się wyłącza i od nowa mam znowu tylko przycisk instaluj. Tą operację mogę powtarzać w nieskończoność, ale nic się nie instaluje. jak duszę prawym przyciskiem myszy też jest tylko "Instaluj teraz" oraz "Sprawdź informacje o grze". Po prostu nigdzie nie mogę znaleźć opcji pobierz ponownie. Reinstalowałem Origina, ale nic nie pomaga. Proszę o pomoc.
Już pomińmy to że może nie mam racji z grafiką, ważne jest to że nie moge wogóle teraz zagrać w bf'a