Teraz jest 4 mar 2025, 07:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2012, 23:30 

1. W tej grze nie ma snajpera a jest zwiadowca :lol:
2. M98 zabija 1 strzałem na HC.
3. Chcesz naprawdę wymiatać? Naucz się strzelać dużo częściej w głowę - tutaj nie ma problemów z uśmiercaniem przeciwników.

PostNapisane: 4 sty 2012, 23:55 

Mrufkojat napisał(a):
99% hedów w ruchomy cel tp fart i przypadek

Mega sie z Toba nie zgodze.

Nie bede sie klocil o procenty bo nienawidze statystyki, ale skutecznosc trafienia w ruchomy cel jest bardzo uzalezniona od odleglosci.

Pomiedzy 80 - 120 metrami to zaden problem trafic poruszajacy sie cel ( uzywajac nawet jakikolwiek kolimatorowy celownik ).

PostNapisane: 6 sty 2012, 18:45 

Według mnie co powinni zmienić w klasie recon :

1. Dodać dodatek do snajperki, który zneutralizowałby obijanie się światła od lunety
2. Zamiast czyjnika UGS dać np. lornetkę pozwalającą wezwanie nalotu na określone współrzędne

Taka jest przynajmniej moja opinia.

Ostatnio edytowano 18 sty 2012, 12:02 przez SzYmCiO_1990, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 6 sty 2012, 19:12 

SzYmCiO_1990 napisał(a):
3. Tu mogą być podzielone zdania, ale claymore dla snajpera nie byłoby głupim pomysłem

Taa... najlepiej jeszcze cegły i szpachle co by wejść na spot, zamurować się z trzech stron i kampić przez całą rundę. Wg mnie odebranie claymor'a reconowi było bardzo dobrym posunięciem.

PostNapisane: 7 sty 2012, 01:26 

Ja tam się przyzwyczaiłem, że ich nie ma...
Ja bym chciał ghile do odblokowania powiedzmy za 5 gwiazdek snajpera oraz coś żeby w lunecie się światło nie odbijało. Jakby się jeszcze luneta nie ruszała... :roll:

PostNapisane: 7 sty 2012, 01:31 

Krex napisał(a):
Ja bym chciał ghile do odblokowania powiedzmy za 5 gwiazdek snajpera oraz coś żeby w lunecie się światło nie odbijało.

CAMPERFIELD 3
Krex napisał(a):
Jakby się jeszcze luneta nie ruszała...

Przytrzymaj shift lub dołóż bipod.

PostNapisane: 7 sty 2012, 02:19 

Krex napisał(a):
Ja bym chciał ghile do odblokowania powiedzmy za 5 gwiazdek snajpera oraz coś żeby w lunecie się światło nie odbijało. Jakby się jeszcze luneta nie ruszała... :roll:

I żeby tak jeszcze samo strzelało, amunicja się nie kończyła i można było włączyć niewidzialnośc... ech, marzenia.

PostNapisane: 7 sty 2012, 10:11 

Satyr napisał(a):
Moj AN-94 kladzie na hc kazdego snipera pojedynczym burstem. Z tym ze mi "luneta" nie błyska,

Celownik optyczny na innych giwerach niż sniperskie nie błyska? To pewna, sprawdzona informacja?

PostNapisane: 7 sty 2012, 14:16 

Dusty [PL] napisał(a):
Satyr napisał(a):
Moj AN-94 kladzie na hc kazdego snipera pojedynczym burstem. Z tym ze mi "luneta" nie błyska,

Celownik optyczny na innych giwerach niż sniperskie nie błyska? To pewna, sprawdzona informacja?

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale jak na moje, to satyrowi chodziło o to, że mu luneta nie błyska, bo nie ma lunety, a zamiast tego ma pewnie jakieś ACOGi czy coś podobnego albo chociażby zwykły kolimator.

A poza tym, jeśli dobrze to zrozumiałem, to w opisach dodatków do broni przy lunetach 7x, 8x czy 12x jest napisane, że wycelowana w przeciwnika może zdradzić twoją pozycję.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 7 sty 2012, 15:16 

Antonio_@2 napisał(a):
A poza tym, jeśli dobrze to zrozumiałem, to w opisach dodatków do broni przy lunetach 7x, 8x czy 12x jest napisane, że wycelowana w przeciwnika może zdradzić twoją pozycję.

Od x6 Rifle Scope w górę błyska.

PostNapisane: 7 sty 2012, 16:11 

Mofixil napisał(a):
Krex napisał(a):
Ja bym chciał ghile do odblokowania powiedzmy za 5 gwiazdek snajpera oraz coś żeby w lunecie się światło nie odbijało.

CAMPERFIELD 3

Wiesz... takie jest zadanie snajpera - siedzenie gdzieś daleko i strzelanie (tak w największym skrócie, nie chce mi się opisywać teraz Tobie wszystkiego co ma robić snajper), a nie kolejny baran co lata quickscopuje niczym w CS czy CoD.

Mofixil napisał(a):
Krex napisał(a):
Jakby się jeszcze luneta nie ruszała...

Przytrzymaj shift lub dołóż bipod.

Takich snajperów najbardziej lubię. Położy bipoda i jest nieruchomym celem... a nie mój błąd.. jest już trupem.

Ludzie zapominacie kim jest tak naprawdę snajper...

PostNapisane: 7 sty 2012, 16:15 

Cytuj:
Wiesz... takie jest zadanie snajpera - siedzenie gdzieś daleko i strzelanie (tak w największym skrócie, nie chce mi się opisywać teraz Tobie wszystkiego co ma robić snajper), a nie kolejny baran co lata quickscopuje niczym w CS czy CoD.

Cytuj:
Takich snajperów najbardziej lubię. Położy bipoda i jest nieruchomym celem... a nie mój błąd.. jest już trupem.

Ludzie zapominacie kim jest tak naprawdę snajper...

Przeczysz sam sobie Krex czy źle przeczytałem ? To znaczy ze jak trzeba tym snajperem grac ?

PostNapisane: 7 sty 2012, 16:26 

Trzeba grać z głową. Jak stawiasz bipoda to jesteś nieruchomym celem, czyli najłatwiejszym z możliwych. Powtarzam, snajperem trzeba szczególnie myśleć ;)

PostNapisane: 7 sty 2012, 16:33 

Jak najlepiej się potrafi :lol:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam grać daną klasa! To nie przedszkole :lol:

PostNapisane: 7 sty 2012, 16:39 

Krex napisał(a):
Trzeba grać z głową. Jak stawiasz bipoda to jesteś nieruchomym celem, czyli najłatwiejszym z możliwych. Powtarzam, snajperem trzeba szczególnie myśleć ;)

Odległośc 300-400M lezacy snajper z bipodem, strzelajacy pojedynczym celnym ogniem jest "najłatwiejszym z mozliwych" ?

Jak zauważyłeś myslacy snajper jest wiecej wart niż 10 dawców fragów, wbiegających bezsensownie wprost pod lufe przeciwnika

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2