Teraz jest 26 lis 2024, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sty 2012, 22:46 

Właśnie niedawno ja też spostrzegłem u siebie ten problem. Latałem i zabijałem już na wszystkich myśliwcach ale battlelog nie nalicza mi statystyk na A-10. Nie zauważyłem tego problemu na początku bo dopiero biorę udział w szturmach od niedawna. Co ciekawe; spędziłem kilka rund na jednym określonym serwerze, w każdej rundzie wsiadałem do jeta i na Su-25 naliczyło mi statystyki a na A-10 nie :cry:

PostNapisane: 15 sty 2012, 23:27 

Jak już ktoś wyżej pisał, statystyki zapisują się po zakończeniu rundy. Czyli jeśli nabijemy 20 fragów i wyjdziemy w połowie trwania rundy, to statystyki zaktualizują się dopiero gdy na serwerze zakończy się ta runda. Stąd pewnie Wasze mylne wrażenia. Poza tym to chyba nie jest temat o serwerach rankingowych/nierankingowych?

PostNapisane: 16 sty 2012, 00:56 

Ktoś też kiedyś pisał, że mu punkty zdobyte w A-10 zaliczało do klasy medyka

PostNapisane: 16 sty 2012, 09:05 

fido2801 napisał(a):
Jak już ktoś wyżej pisał, statystyki zapisują się po zakończeniu rundy. Czyli jeśli nabijemy 20 fragów i wyjdziemy w połowie trwania rundy, to statystyki zaktualizują się dopiero gdy na serwerze zakończy się ta runda. Stąd pewnie Wasze mylne wrażenia. Poza tym to chyba nie jest temat o serwerach rankingowych/nierankingowych?
Powtórzę się - Serwer rankingowy, najpierw Firestorm gdzie latałem A-10 (nie dali wsiąść i mam tylko 1 killa) a potem zawsze jest rewanż gdzie w Su miałem 4 zabicia. Dalej na tym samym serwerze mapy wystąpiły takie: Kanały, Wyspa Chark, Granica Kaspijska. Był to serwer rankingowy - pamiętam, poza tym na Su postęp mi zaliczyło :stupid: Raporty na battlelogu w moim profilu jeszcze są na to.

edit: przypomniało mi się że miałem na tym serwie dość spore lagi; o ile to ma jakieś znaczenie.

PostNapisane: 16 sty 2012, 11:57 

Różne bugi w tej grze występują i to prawda znana nie od dziś. Ja nie miałem nigdy problemu z naliczaniem statystyk, albo po prostu nie zwróciłem uwagi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2