Teraz jest 16 kwi 2025, 11:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:07 
Moderator forum

No wlasnie...Co to bedzie?
Mowa oczywiscie o naszej scenie po wyjsciu BF: Vietnam...
Do tej pory milczelismy na ten temat, bo nie latwo jest przewidziec, ale mysle ze powinnismy sie zastanowic nad tym problemem...
Jak wy moje uzyszkodniki widzicie przyszlosc sceny BF1942 w Polsce?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:16 

hmmm. mysle ze to bedzie ogolnie scena BATTLEFIELD a w niej zawierac sie beda 1942 i V ot co. ja na pewno bede gral w oba tytuly.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:21 
Moderator forum

Najpierw poczekajmy co wyniknie z BF Vietnam. Potem pogadamy.

Ale mam wrażenie, że pozostane przy czystym BF-ie. Wole polować z frisbee na tygryski pod Boccage niż z nap-nap na zółków pod Da Nang.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:22 

Garet: Jezeli sie niektorym nie znudzi vietnam tak szybko jak road to rome czy secret weapons, to moze powstana klany i potem rywalizacja w clanbase w te gre! "^-^"
Ale nie mart sie, odwiedza Cie jeszcze na 1942 i oberwa od twojej sniperki :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:29 

WW II to WW II a wietnam to wietnam kazdy okres ma swoich zwolennikow jak i kazda gra ma swoje wymagania, niektorzy nie maja komputerka pod BF1942 a co dopiero po BF Vietnam, juz sie boje :?

a to tak jak by przyrownac klan do zlotopolskich, rosol do pomidorowej albo Michaela Jacksona do Snoopppa :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 01:34 
Moderator forum

Nie powiedzialbym Kalus...
Seria BF to nie Quake w ktorym 2 od 3 rozni sie diametralnie...
Jesli Vietnam bedzie mial tyle miodu co 1942 + usprawnienia rozgrywki to nie sadze zeby wiele osob zostalo przy 1942...
Macie racje. Poczekamy zobaczymy. Ale na razie sprobujmy troche pogdybac...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 03:30 
Moderator forum

Pogdybajmy dalej:

Każda scena kiedyś się kończy może nie jest to efekt natychmiastowy ale.... dam przykład gry w którą kiedyś pogrywałem. Na serverkach Jedi Outcast zawsze była kulturka i w zasadzie wszyscy się znali. Upadek sceny łatwo było zauwazyć bo na serverach przestali bywać starzy gracze znający reguły i umiejący trzymać klimat - zaczęło się quakowisko. Słowa "***** spierdalaj chu...." były na porządku dziennym i już nie było w zasadzie nikogo kogo by to raziło. Teoretycznie można powiedziec, że scena istnieje do dziś, ale tylko wirtualnie, mało jest czynnych graczy - większość pisze na forach oraz zapamiętale pielęgnuje stronki. Ci co teraz grają to 3 sort po tym co było kiedyś.

Scena BF1942 nie upadnie w miesiac po wydaniu BF:V - będzie zdychać aż ostatni polski server zniknie z EYE. Ostatni gracz zgasi światło i BF1942 powędruje na półkę z hitami życia.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 03:40 
Oldboy Battlefield.pl

a moze by tak pisac tu tez o wietnamie? mam na mysli jak wyjdzie wogole wykupic nowy adres bf 'nam i pisac na tej stronie o obi BF ach? 2 adresy to samo zrodlo to samo forum... przynajmniej forum to samo!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 03:51 

Mysle, że kazda gra bedzie miala swoich zwolennikow i przeciwnikow. Mimo istnienia modow DC i EOD, jakos nie zmusilo mnie to ich sciagniecia i sprobowania, po prostu mnie do nich nie ciagnie. To samo bedzie z BFV, musze zagrac najpierw w demo (mam nadzieje ze sie pokaze), zeby zdecydowac sie na zakup pelnej wersji gry. Jak narazie od kilku dni mam Secret Weapons i znowu doswiadczam uczucia bycia noobem na nowych mapkach i sprzetach. Nadal lubie grac w RtR, a jak juz to sie znudzi poszukam mapek robionych przez graczy, moze w koncu pokaze sie też nowa wersja FH, itp. To urozmaica gre, zeby nie grac po raz kolejny Battle Axe, czy Stalingrad.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 09:36 

To nie gra "zabije scene" a ludzie. Poprostu odejdą ci co bardziej znani i szanowani a za nimi pójdzie "reszta". Poprostu sporo ludzi gra ze względu na kumpli anie że BF jest taki zajebisty.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 10:45 

Buhehehe :lol: :lol: ,od rzeczy gadacie....nikt nie odejdzie od sceny BFa1942....Vietnam będzie poprostu kolejną"masóweczką"zamiast DC.
Będziemy sie razem wygłupiać(pierwsza fascynacja....troszke potrwa),a podstawa pozostanie podstawą....
Aczkolwiek istnieje jakaś szansa że Viet. będzie tak wymiatał ze uszczupli nam scene(no w sumie cholera wie co tam sie będzie działo 8) ).
Wszystko w rękach EA...maja tyle chajsu że moga zrobić z tej gry cudenko....mam tylko nadzieje ze wniesie troche swierzosci do serii BF....ale w rychły upadek sceny"podstawy" nie wierze,to jakies apokaliptyczne jazdy... :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 12:04 

hmm, wydaje mi sie, ze BF1942 czy BF Vietnam mozna polaczyc na jednej scenie - scenie BF'a - jakos mozemy egzystowac z DC tak wiec mozna tez wziasc pod swoje skrzydla Vietnam :)

Nie mowie, ze musi bbyc strona.. ale wystarczy forum... jedno oglnopolskie... mozna zrobic zrzute na domenke battlefield-vietnam.pl lub cos pokrewnego.. Tak wiec wydaje mi sie, ze dzieki Vietnamowi jest szansa powiekszenia sceny BF a nie grozba jej rozpadu..

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 12:09 
Moderator forum

hmmm ten pan co grał tylko 4h 10 min i wypowiedział się powyżej proszony jest o niezabieranie głosu kiedy gracze rozmawają :lol: :lol: o poważnych sprawach :lol:

a tak na poważnie jedno forum byłoby świetnym rozwiązaniem bo zakłądam ze największa liczbę odbiorców Vietnam bedzie miał ze sceny bf1942

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 12:44 
Oldboy Battlefield.pl

- jak otwozyc drzwi w helikopterze?

hehehhee tylko testuje... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 12:46 

[Night]MaX napisał(a):
hmmm ten pan co grał tylko 4h 10 min i wypowiedział się powyżej proszony jest o niezabieranie głosu kiedy gracze rozmawają :lol: :lol: o poważnych sprawach :lol:

widzisz... bo nie liczy sie ilosc... ale jakosc :D

[Night]MaX napisał(a):
a tak na poważnie jedno forum byłoby świetnym rozwiązaniem bo zakłądam ze największa liczbę odbiorców Vietnam bedzie miał ze sceny bf1942

no wlasnie.. a nie tak jak sie ostatnio przygladam scenie CoD - maja ze 3 glowne strony, forow chyba ze 4... a na kazdym po kilka osob.. bez sensu - nie ma to jak scena BFa :) ktora jest silna bo zjednoczona :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2