Teraz jest 26 lis 2024, 06:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sty 2012, 20:40 

Puma... a raczej Pum! i Zawiadowca to ta sama osoba czyli ja xD

PostNapisane: 18 sty 2012, 22:44 

:oops: No i trochę racja Mr.J z tym offtopic, z tym, że najszczegółowsze ze szczegółowych informacji na temat FHSW jest na pierwszych 2, 3 stronach naszego forum :idea: ale rzeczywiście forma niektórych, w tym również moich postów, może niewprawionych forumowiczów nieco zdezorientować i wprawić w zakłopotanie :mrgreen: (ale kompromis zaproponowany przez Ciebie zacny jak najbardziej :D, a jak pojawi się FHSW 0.5 będzie only ontopic 8) )
Towarzyszu nasz Broni Pum!'ie!Gratulujemy 666 posta! Poza tym w końcu zdobyłeś się na bohaterstwo ujawnienia swej forumowej tożsamości...666...uuuhuu :omg:
A fotomontaży to jeszcze nie umiem :P niestety..Kaze twoje oceniam jako profesjonalne :D
Cytuj:
durniu, fokker fI nie strzelał kartaczem, miał 2 karabiny kalibru 7.92 Mauser

Haaaans,wyjątkowo dziś bez Hermana B. Fokker Dr1 a uzbrojony był nie w mausery 7.92mm tylko w Lekki karabin maszynowy Maxim m08/15 (Spandau) 7.90 mm i już się nie czepiam :mrgreen:

PostNapisane: 18 sty 2012, 23:51 

Kaze napisał(a):
A tak w ogole kto b?dzie na nast?pnym Event'cie ?

wszyscy :)

PostNapisane: 19 sty 2012, 01:33 

@Mr.J - mogę zuploadować S&T Packa na jakiś serwer. Rzecz w tym, że nie wiem na jaki serwer wrzucić, dawno już to robiłem i teraz nie orientuje się który serwer byłby darmowy i najdogodniejszy. Zaproponujcie coś.

PostNapisane: 19 sty 2012, 12:49 

A teraz głupie pytanie od Kazego ... Jaka jest wasza ulubiona mapa w FH/FHSW bo moja to Omaha Beach :)

PostNapisane: 19 sty 2012, 19:46 

aha, Vau, ten karabin maszynowy strzelał nabojem 7.92 Mauser, standardowym szkopskim nabojem karabinowym od 1898 do 1945 roku, więc nie masz mi czego zarzucić
Obrazek

PostNapisane: 19 sty 2012, 21:05 

Ależ Haans, oczywiście nic nie mam Ci do zarzucenia :D ale oprócz kalibru podanej przez Ciebie broni 7.92x57mm (no właśnie ten nabój na zdjęciu jakby dłuższy nieco, tak wiem, chodzi o długość łuski 56,8 :wink: ) nic się nie zgadzało, włącznie z nazwą niemieckiego myśliwca z profesjonalnego fotomontażu Kaze :) więc wnioskuję już, że chodziło Ci o rodzaj i nazwę amunicji :roll: :oops: i jest OK :idea:
Mr.J a po co Game Tracker z prince-umeboshi?
Kaze a uo co kaman?
Cytuj:
Twój tekst był dla mnie prze arcy oburzający, więc zmieniłem go na ten
-Kaze
:omg:
I skoro tak to tu trochę alternatywnej historii http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... D25UOir-7I :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ze względu na dosadny język tylko dla dorosłych.Oglądać na siedząco, niektóre pozostałe też niezłe :!: :wink: )

Ostatnio edytowano 20 sty 2012, 09:32 przez VaU, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 sty 2012, 23:00 

Slobo, Nic pilnego, nie kłopocz się.
Vau, umeboshi na wykresie statystyk graczy uderza w górną belkę, a nasz? :roll:

PostNapisane: 20 sty 2012, 09:43 

:shock: :shock: :!: No faktycznie Mr.J zainteresowanie, mówiąc oględnie nieco wyższe :!:
Wychodzi na to, że odwieczni miłośnicy Chopina i surowych ryb bardziej kochają też FHSW :roll: albo z tego dobrobytu mają więcej czasu :?: albo po prostu cokolwiek robią, to robią na maxa :?: :omg: pozazdrościć, ale nas też jest coraz więcej :D :D

PostNapisane: 20 sty 2012, 14:54 

Ale japończyków jest więcej i mają kompy w stylu: Procesor AMD Bulldozer FX-coś tam 3.9 GHz 8 rdzeni, 20 GB RAM DDR4, o reszcie nie mówiąc, a poza tym żółtków jest w ch*j :!:

PostNapisane: 20 sty 2012, 15:26 

Hans 8 rdzeni nic im nie daje w FHSW bo ten silnik korzysta tylko z 1 rdzenia :) mogą mieć nawet kartę graficzną GTX590 w SLI a i tak nie będzie w 100% wykorzystany ( jedna karta nie będzie wykorzystana 100% a co dopiero druga ). Co do ich grywalności w FHSW to nie ma co się dziwić że ich jest więcej bo jak wiadomo w końcu oni stworzyli tego moda.

PostNapisane: 20 sty 2012, 18:43 

Ave Japan !!! Kompiuter mają pewnie w wersji Budda Edition z 20 rdzeniami Buldożera oraz kartę graficzną od Koparki :omg:

A propo, mnie nie obchodzi że Fokker strzelał jakimiś pestkami 7.92 mm, ja namalowałem Fokkera w wersji Rambo i mi możecie !!!

PostNapisane: 21 sty 2012, 01:04 

:shock: Ale jak to????jak to nie obchodzi??? :wink: :wink: :lol:
Panowie, abstrahując od mauserów, buldożerów, Japończyków, odyńców itd, zauważam, że wątek ów, jakkolwiek wciąż docelowo związany z FHSW tematycznie trochę się rozluźnił(różne dygresje choć jeszcze nie offtopic :wink: ), stając się, nie wiem czy to dobre określenie, bardziej "społecznościowym" w tym dobrym tego słowa znaczeniu, bo mocno integrującym i jak już wspominałem wcześniej - cóś jakby więcej Nas :P Skąd takie przemyślenia? bo pojawił się nowy wątek dotyczący FHSW Fightnight, założony przez naszego Il Duce i, co podpowiada mi moja intuicja, na nim "offtopic" będzie tępiony z konsekwentną bezwzględnością 8) Zaznaczam, to tylko moje osobiste wrażenie, mogę się mylić ale sam jestem ciekaw czy dobrze odczytałem intencje postulowanego kompromisu, Mr.J? Bo takie rozwiązanie wydaje mi się subtelne i OK :D CZy przemóżdżyłem? :omg: :stupid:

PostNapisane: 21 sty 2012, 13:40 

W założeniu ten topic miał służyć ogólnej informacji nt FHSW, pomocy dla nowicjuszy i chyba taką też rolę spełnia. Widzę jednak, że aż korci was do offtopicu 8) a nie macie gdzie się wyżyć, dlatego nie proszę, ale nakazuję :P zarejestrować się na http://www.fhsw-europ.ucoz.de
profity:
1. zostaniecie automatycznie wpisani na newsletter o ile podacie prawidłowy email
2. nie będę musiał ja ani slobodan przepisywać ważnych ogłoszeń tutaj
3. angielski szczerze nie jest wymagany, np Vano i Anna skutecznie posługują się translatorem
4. polish corner leży tam odłogiem póki co

jakby ktoś nie wiedział jak, to trzeba w taką fajeczkę kliknąć po prawej stronie paska tytułowego, na głównej stronie

KazEk widzę ma ferie 8)

Co do sprzętu, właśnie sprawdziłem i na pełnym serwerze Umeboshi, duża mapa Tulagi Island,
FHSW poczęstowało się maks. 65 procentami GPU gf 9600gt z 60 fps w cetrum akcji oraz 190 MB użytej pamięci graficznej. RAMu systemowego zjadło ~1gb

PS
czy ktos z was wpadnie dzis na srwr????

PostNapisane: 21 sty 2012, 14:01 

Ja spróbuję wytężyć swój mózg i użyć mojej myszki i klawiatury do słusznych celów :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2