Teraz jest 25 lis 2024, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sygnaturka
PostNapisane: 12 sty 2004, 15:04 

Witam mam pytanko jak znalezc BFTracks ID na stronie http://bftracks.net/appl/bft/Home/view wpisuje swojego nicka wychodza statystki i nie ma nigdzie tego wspaniałego BFTracks ID, a postęowałem z godnie z opisem "Step 1:
Please enter your BFTracks ID, and the area where you play (EUR or US).
You can find your ID at the end of the page from BFTracks that tracks your statistics.
Exemple:
My stats are here: http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/1556360
So my ID is: 1556360" ale nie znalazłem może ktoś mi pomoże, chce dołąćzyćdo grona statsiaży :)

Tytuł: Re: Sygnaturka
PostNapisane: 12 sty 2004, 15:07 

eniax napisał(a):
Witam mam pytanko jak znalezc BFTracks ID na stronie

Twój id - 1609152

Popatrz na numerek, jak mi jaki masz w polu adres w przeglądarce (gdy wpiszesz swój nick w bftracks).

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 15:10 

po wpisaniu swojego nicka dostajesz sie na tą strone:
http://bftracks.net/appl/bft/Search/vie ... ains/eniax
poczym wybieramy tego bez r i dostajesz się na
http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/1609152
czyli twoje ID to 1609152 :D
Statsiarstwo mode off

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 15:31 

faktycznie dzieki :) ale lamerskie pytanie zadałem :oops:

Tytuł: Re: Sygnaturka
PostNapisane: 12 sty 2004, 15:57 

eniax napisał(a):
chce dołąćzyćdo grona statsiaży :)

to ze ktos ma sygnaturke nie znaczy ze jest statsiarzem :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 16:32 
Oldboy Battlefield.pl

JEST!

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 16:46 

Okota napisał(a):
JEST!

Ojej!

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 16:49 

:shock: Nie sądzę żeby statsiarzy krytykować. Goście chcą pokazać swoje wyniki i tyle. I tak większośc z nich to znane postacie z bf i co do ich umiejetności nie ma zatrzerzeń. Poza tym to pewnego rodzaju przyjemnośc być u takiego gościa jednym z "kills" i wiedzieć, że kilka punktów z "Death" należy do ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 17:22 
Oldboy Battlefield.pl

a wlasnie trzeba krytykowac bo oni graja dla fragow a nie dla druzyny... nie poleci 1 czolgiem na 4 aby podniszczyc je chociaz zeby bazookarze mieli mniej roboty niee bo straci czolg... nie stanie i nie pomoze w naprawie czolgu kogos innego... nieee bo musi zap*** na front ! po fraga!!
Obrazek :evil:
tez sie moge pochwalic tylko po co?
Obrazek :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 18:13 
Moderator forum

Oj Okota ty zawsze narzekasz ;) Nie podoba ci sie dodawanie statsow do siga? Nie ogladaj go! Nie mozesz narzucac swojej woli innym... Ja nie widze w tym nic zlego, wrecz przeciwnie - jajcarski sig massci jest bardzo fajny :P a na swoim moge sie pochwalic czasem online...
Aha! I czesto reperuje czolgi wspolteamowcow, tak wiec nie gram dla fragow :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 18:29 

Okota nie wiem czemu się unosisz :?: . Jakby ci zależało. kiedyś spotkałem ciebie i holmana (chyba) na servie. No nie mogłem się od ziemi oderwać (chyba że granat blisko upadł) :D . Goście wymiatają i tyle. A że ktoś jest niekoleżeński i nie wie co to teamwork, to naucz trola. Łatwo jest krytykować a wytłumaczyć ..... Sam muszę się pilnować by nie zapomnieć że kluczem też trzeba machać, czy z barem ubezpieczaś jakiś czołg przed PPanzem.
:arrow: Polecam wszystkim zarówno klanowiczom i nowicjuszom by przeczytali uwagi zawarte w etykiecie BF-a. A nie będzie chamskich zagranek w celu nabicia fragów.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 18:30 

Okota napisał(a):
a wlasnie trzeba krytykowac bo oni graja dla fragow a nie dla druzyny... nie poleci 1 czolgiem na 4 aby podniszczyc je chociaz zeby bazookarze mieli mniej roboty niee bo straci czolg... nie stanie i nie pomoze w naprawie czolgu kogos innego... nieee bo musi zap*** na front ! po fraga!!

Jak się cieszę, że w czasach statsiarzy, gejów (hej ejw! :D) i cyklistów (co tam beep beep team? :D) istnieje ta jedna ostoja, ta wyrocznia, TEN O CZYSTYCH RĘKACH - Okota. Dziękujmy Bogu za takich ludzi.

Okota napisał(a):
tez sie moge pochwalic tylko po co?

Bo co jak co, ale taki podpis właśnie pasuje na forum. Nie miałem co wstawić, wstawiłem taki, jak się pojawił. Kurcze nie wiedziałem, że z tego powodu nie możesz sypiać po nocach. Cóż przykro mi.

Poza tym od kiedy wystawiasz mi oceny za moją drużynową grę? Grałeś kiedyś ze mną, że wynosisz o mnie taką opinię? Kiedy niby nie gram drużynowo? Przykłady? A że lubię przy okazji zajmować flagi - cóż, chyba taki jest cel trybu conquest. Choćby się to dziesięciu Okotom nie podobało, nie zmienię moich upodobań.

Ostatnio edytowano 12 sty 2004, 18:33 przez Pancho, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 18:32 

A i jeszcze cosik. Sprawa z statsami zaczyna mi przypominać "wyścigi" o punkty w AAO. Tam to dopiero słowo "honor" ma swoje "prawdziwe " znaczenie. :evil:
plz. Unikajmy takich niezdrowych sytuacji. Bo to naprawdę nie jest ranking tylko info.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 18:55 
Oldboy Battlefield.pl

ok ok kalam sie... a co do statsiarzy to mialem na mysli wszystkich "johnybolkow" co zapierdzielaja w dal nie zwracajac na nic albo sniperow bioracych samolot na podrzucenie... itp itp... za to powinny byc pumkty karne... np okienko stracone pojazdy i ich warosc punktowa i kilsy z pojazdow... ale by sie namieszalo co?:D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 19:09 

Okota napisał(a):
ok ok kalam sie... a co do statsiarzy to mialem na mysli wszystkich "johnybolkow" co zapierdzielaja w dal nie zwracajac na nic albo sniperow bioracych samolot na podrzucenie... itp itp... za to powinny byc pumkty karne... np okienko stracone pojazdy i ich warosc punktowa i kilsy z pojazdow... ale by sie namieszalo co?:D

Cóż zrobić takich jest całe mnóstwo... kamperów, którzy nawet się nie ruszą gdy wszystkie bazy przeciwnik zajął. Dlatego głównie gram na serwerach, gdzie jest dużo klanowców (na przykład na głównych polskich). Oni wiedzą na czym ta gra przede wszystkim polega. Wyjątkiem jest tylko Secret Weapons, w które gram ostatnio sporo, a nie ma on aż tylu serwerów, żeby można było przebierać. I gram przez to często z lolami albo masowymi TK (dziś gość miał -80 :( ).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2