LOL widzę że tutaj też czytanie z jakimkolwiek zrozumieniem jest dla Ciebie problemem to Ci to postaram się może w punktach rozpisać.
1. Nie naruszam Waszych 3 zasad w tym tej najgłówniejszej czyli zakazu strzelania z RPG/SMAW do piechoty.
2. Śmieszy mnie to tłumaczenie ze RPG nie jest do piechoty a do pojazdów, tak jakby pocisk abramsa był projektowany do zabijania celów miękkich jak piechota a nie innych pojazdów opancerzonych (co u Was jest dozwolone i trochę jakby nie logiczne przy zakazie RPG).
3. Kopiesz mnie z serwera bo ktoś nakłamał albo sam tak wolałeś zrozumieć czyjeś tłumaczenie, przypisując mi łamanie zasady z pkt 1. mimo iż jej nie złamałem.
4. Aby Ci ułatwić nie używam RPG ani SMAWa strzelając do piechoty (tak dla przypomnienia).
5. Zasady na serwerze nie zabraniają posiadania innej opinii niż Wasza a przynajmniej te które tam się wyświetlają.
6. To iż bawi mnie bezsensowna zasada na serwerze nie oznacza iż jej nie respektuję i nie przestrzegam.
7. Mimo śmiesznych dla mnie zasad przestrzegam je i respektuję jako gość nie tylko na Waszym serwerze (jakby podwójne zaprzeczenie w punkcie 6 Cię przerosło

).
8. Poćwicz z kolegami bo Ci raczej kłamią ewentualnie nie potrafią sensownie rozumieć co się dzieje na serwerze podczas ich gry na nim.