Teraz jest 25 lis 2024, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sty 2012, 17:48 

Ten dopisek powinien być w tytule jak mniemam ??

PostNapisane: 26 sty 2012, 18:36 

No to prawda że trzeba bardzo długo czekać aż ktoś łaskawie odbierze często dzwonię do pomocy EA zazwyczaj trzeba czekać pół godziny :(

PostNapisane: 26 sty 2012, 19:08 

Super ali dzięki za info mam nadzieję, że pogram już normalnie.

PostNapisane: 26 sty 2012, 20:32 

Yhy...
Czyli trzeba czekać aż serwery wprowadzą nowe aktualki? :)
Rozumiem to tak że prędzej czy później ta aktualka będzie wgrana na każdy serwer z PB. :)
Czy dobrze mówię? :D

PostNapisane: 26 sty 2012, 23:39 

SprzatacZ napisał(a):
No to prawda że trzeba bardzo długo czekać aż ktoś łaskawie odbierze często dzwonię do pomocy EA zazwyczaj trzeba czekać pół godziny :(

to żeś mnie pocieszył z tym pół godziny :/ ja do nich dzwoniłem 3 razy czekałem ok 5 min i więcej już mi się nie chciało czekać to jest po prostu k..wa olewanie graczy za co ta pomoc kasę bierze ??
ze jakaś łaskawa pani odbierze telefon :/ żenada

jak ktoś gra w starcrafta2 to wie jak tam wszystko szybko działa za to blizzarda kocham

sprzatacZ jak będziesz dzwonił w przyszłości to zapytaj się ich za co oni kasę biorą za łaskawe odbieranie telefonu

bo ja nie mam nerwów jak by ktoś od nich dzisiaj odebrał za trzecim razem to bym im pocisną

PostNapisane: 27 sty 2012, 12:03 

Niestety u mnie problem dalej istnieje wczoraj próbowałem pograć na serwerach z PB i nie da rady.
Dalej dostaję taki komunikat :
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'PakBak' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab
Próbowałem na serwerach z oznaczeniem R19, naszych rodzimych G4G i niestety nic.

PostNapisane: 27 sty 2012, 12:34 

Dziadek napisał(a):
Niestety u mnie problem dalej istnieje wczoraj próbowałem pograć na serwerach z PB i nie da rady.
Dalej dostaję taki komunikat :
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'PakBak' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab
Próbowałem na serwerach z oznaczeniem R19, naszych rodzimych G4G i niestety nic.

Nie wiem za bardzo czemu ci nie działa,ale na R19 powinno Ci normalnie działać.Mi i np.Aliemu działa na R19.

Ps.Zawsze można pograć na serwerach bez PB. :)

PostNapisane: 27 sty 2012, 12:49 
Moderator forum

ali7 napisał(a):
SprzatacZ napisał(a):

to żeś mnie pocieszył z tym pół godziny :/ ja do nich dzwoniłem 3 razy czekałem ok 5 min i więcej już mi się nie chciało czekać to jest po prostu k..wa olewanie graczy za co ta pomoc kasę bierze ??
ze jakaś łaskawa pani odbierze telefon :/ żenada

jak ktoś gra w starcrafta2 to wie jak tam wszystko szybko działa za to blizzarda kocham

sprzatacZ jak będziesz dzwonił w przyszłości to zapytaj się ich za co oni kasę biorą za łaskawe odbieranie telefonu

bo ja nie mam nerwów jak by ktoś od nich dzisiaj odebrał za trzecim razem to bym im pocisną

dziecko drogie... dzwoniles ty kiedys w zyciu na jakas infolinie ? myslisz ze tam ludzie siedza na dupie i patrza w sufit zastanawiajac sie czy odebrac telefon ? poprostu lol... :roll:

PostNapisane: 27 sty 2012, 15:28 

Starting PunkBuster Service Tests (v0.993) (01/27/12 14:08:28)
Checking OS
Windows NT 6.1 (build 7601, Service Pack 1) 32-bit
Checking PnkBstrA service status RUNNING
Checking PnkBstrA Version OK (1036)
Extracting "PnkBstrB.exe" to:
"C:\Users\Michał\AppData\Roaming\PnkBstrB.exe"
OK
Checking firewall settings
Checking if PnkBstrB is running STOPPED
Getting port for PnkBstrA OK (44301)
Opening socket for packet send OK
Sending version packet to PnkBstrA SENT
Receiving version from PnkBstrA TIMEOUT
Getting PnkBstrB install instance OK
Sending start packet to PnkBstrA SENT
Waiting for packet from PnkBstrA OK
Received 3 bytes from 127.0.0.1:44301
Response = 58282 (ms) PnkBstrB started.
Load SUCCESSFUL.
PnkBstrA.log: [01.27.2012 10:32:22] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 12:33:12] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 13:55:59] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.

Watching for PnkBstrB instance change (11) CHANGED (12)
Getting port for PnkBstrB OK (45301)
Sending version packet to PnkBstrB SENT
Receiving version from PnkBstrB OK
Received 5 bytes from 127.0.0.1:45301
Response = 2995 (ms) Version = 2202
Checking PnkBstrK driver status NOT FOUND
Extracting new PnkBstrK to:
"C:\Users\Michał\AppData\Roaming\PnkBstrK.sys"
OK
Sending load packet to PnkBstrB SENT
Checking PnkBstrK driver status RUNNING
Stopping PnkBstrK STOPPED
Deleting PnkBstrK OK
Checking PnkBstrK driver status DELETED
Manually stopping PnkBstrB STOPPED
Removing test PnkBstrB file OK
PnkBstrA.log: [01.27.2012 10:32:22] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 12:33:12] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 13:55:59] PnkBstrA v1036 Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.

PnkBstrB.log: :01:34] PnkBstrB v2.288 (BF3) Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 14:04:31] PnkBstrB v2.288 (BF3) Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 14:09:25] PnkBstrB v2.202 (WOLF) Service Started Successfully. This service is a component of the PunkBuster Anti-Cheat system. Visit http://www.evenbalance.com for more information.
[01.27.2012 14:09:29] Attempting Component Load [PnkBstrK][drivers\][PnkBstrK.sys]
[01.27.2012 14:09:30] Loaded and Started PnkBstrK

----------------------------------
Tests finished.

wywala po 10 minutach, czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? niby już nie ma komunikatu, że naprawiają coś (na battlelogu), punk buster też niby miał dzisiaj aktualizację i co z tego? wywala po 10 minutach z komunikatem, że zostałem wykopany i już
nosz kurw.... można dostać bo tak od niemal tygodnia jest!

nic kurna nie działa !! ktoś może cos wyczytał na zagranicznych serwisach albo cos?

PostNapisane: 27 sty 2012, 19:37 

Zróbcie tak(mi zadziałało):
1.Przedewszystkim WYŁĄCZCIE ORIGIN!!!
2.Odinstalujcie pb.
3.Zinstalujcie pb.
4.Dwa razy zaktualizujcie pb.
5.Zrestartujcie kompa.
6.Cieszcie się Bf3.

PostNapisane: 27 sty 2012, 19:42 

Drodzy koledzy chciałbym powiedzieć,że mi już wszystko ładnie śmiga wystarczyło zaaktualizować PB i już normalnie śmiga. :D

PostNapisane: 27 sty 2012, 22:48 

nie działa, pisze cały czas: you were kicked from the game....
nie wiem co mam już robić... :( ktoś ma jakieś wieści?

PostNapisane: 28 sty 2012, 13:32 

pan_michal napisał(a):
nie działa, pisze cały czas: you were kicked from the game....
nie wiem co mam już robić... :( ktoś ma jakieś wieści?

Wieści nie mam ale musisz poszukać serwerów z dopiskiem R19,te serwery są zaaktualizowane i już nie występuje tam taki błąd,także na tych serwerach możesz normalnie pograć. :)

PostNapisane: 29 sty 2012, 10:39 

próbowałem, ale dalej miałem kicka. Wg istrukcji niektórych na battlelogu usunąłem pnkbs* z całego systemu manualnie. zobaczę co da

PostNapisane: 4 lut 2012, 14:16 

witam

jesli ktokolwiek ma jeszcze problemy z wyrzucaniem z bf3 na serwerach z PB:

do wczoraj miałem taki problem, po zrobieniu wszystkiego co możliwe, cały czas mnie wyrzucało.

połaczyłem się LIVE na czacie w zakładce support z dysponentem EA.

Gościu pomógł mi w 5 minut.

Mogę grać wszędzie. Problem z PB zlikwidowany.

Jedyne co mogę powiedzieć to: WYŁĄCZCIE ANTIVIRA i odpalcie sobie plik "pbsvc" w katalogu gry, klikając na nim. Postępujcie według wskazówek (na opcji reinstal).

Nic innego nie robiłem po jego poleceniach.

Kluczowe było WYŁĄCZENIE antyvirusa przy tej czynności.

Nie bójmy się supportu ;)

pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2