Teraz jest 25 lis 2024, 07:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sty 2012, 00:44 

Witam wszystkich forumowiczów jestem tu nowy tak więc proszę o wyrozumiałość:

Z góry przepraszam że nie użyłem opcji szukaj ale panowie naprawdę już nie mam sił do mojego problemu oto on:

pisałem już na wielu forach ale po przeczytaniu kilku wątków z tego forum wnioskuję że tutaj są osoby naprawdę znające się na rzeczy tak więc do rzeczy:

Jak lecę z góry atakując i naciskam "back" (zaznaczanie wrogów) to gość mówi że znalazł np. snajpera ale pokazywać dopiero on się pokazuje dopiero jakieś 200 m nad ziemią i nie mogę go ustrzelić.. natomiast na necie oglądałem filmik z gameplay'u na PC i sytuacja wygląda całkiem inaczej otóż w PC na tym filmiku jak gościo zaznaczył przeciwnika to odrazu mówił że znalazł np snajpera i odrazu go pokazywał nawet na wys ok 600 m nad ziemią... I teraz mam do was pytanie od czego to zależy? czego na X360 nie pokazuje odrazu przeciwnika tylko dopiero kilkaset metrów nad ziemią? Czy zależy to od wersji? na PC i na X360 a może od internetu? mam 1 MB i żadnych lagów..

ZŁY DZIAŁ PROSZĘ O USUNIĘCIE.
mam 1 MB nesotrady ping mam na MAX kreseczki na serwerach zazwyczaj zależy od serwera i tak, powiedziałem koledze aby zrobił test i u niego na X360 jest normalnie tj (jeżeli gość powie "zobaczyłem snajpera" to od razu go widać nawet z ok 600m nad ziemią) a ja niestety lecę "pikuję" w dół naciskam "back" i mówi "znalazłem worgiego snajpera" jestem na wys. ok 500m no ale niestety nie widzę żadnego punktu (przeciwnika) widzę go dopiero tuż przed uderzeniem w ziemię..... od czego to zależy czy to się jakoś ustawia na serwerze czy może puścić neta przez Wi-FI a nie kablem? tylko to jest dziwne że raczej powinienem mieć LAGI a ja nic takiego nie mam, a może usunąć HD content i ponownie zainstalować? może grać z płyty a nie z dysku naprawdę pomóżcie bo jest to dla mnie ogromnym problemem (jak latam myśliwcem). Co o tym myślicie?
proszę o pomoc.

Zresztą zobaczcie ten filmik co prawda jest on z wersji PC ale będziecie wiedzieć o co mi chodzi---> wiem że na PC można zmieniać rozdzielczość itd ale co zrobić w przypadku konsoli?

http://www.youtube.com/watch?v=56wNetM2Fek

Aha jeszcze coś dodam że pojazdy widzę nawet z ok 2000m od czego to zależy?...naprawde jeśli ktoś rozwiązałby mój problem to nie wiem jakbym mógł mu się odwdzięczyć...

Zobaczcie to, gość naciska back i w tym samym momencie widzi przeciwnika a u mnie jest cholerne opóźnienie........ bardzo to dziwne co mi doradzicie? wszelka pomoc się liczy... Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? BŁAGAM WAS O POMOC. i pozdrawiam

Jeszcze raz przepraszam za nowy temat to już się nie powtórzy :(

Ostatnio edytowano 27 sty 2012, 09:51 przez spider103, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 27 sty 2012, 00:56 

spider103 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=56wNetM2Fek
Zobaczcie to, gość naciska back i w tym samym momencie widzi przeciwnika a u mnie jest cholerne opóźnienie...

Jakie back?
Prosto z opisu filmu
Cytuj:
using mouse and keyboard!

Atm obwiniam samą konsolę, czekam aż się majstry z konsol połapią że tu jest kolejny który pomylił działy.

PostNapisane: 27 sty 2012, 01:46 
Moderator forum

zly dzial kolego... zerknij do dzialu BF3 na konsole viewforum.php?f=151

PostNapisane: 29 sty 2012, 15:05 

Otóż problem jest taki, że na PC jest inaczej niż na X-Box'ie. Myśliwce nie służą do zabijania piechoty. Jeśli chcesz pobawić się w zabijanie piechoty to lataj w heli. Myśliwcami natomiast można zniszczyć pojazdy.

Strefa czasowa: UTC + 2