Teraz jest 19 kwi 2025, 22:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2012, 12:12 

Petycja znajduje się pod tym linkiem: http://www.change.org/petitions/electro ... pc-release

Powstała Ona już w grudniu, ale ludzie nadal ją podpisują. Do symbolicznej liczby 500 podpisów nie brakuje wiele.

Podpiszcie, jeśli denerwują Was ścinki, crashe i inne babole występujące w grze, a nie jest to winą Waszych sprzętów.

Pozdrawiam!

PostNapisane: 6 lut 2012, 16:55 
Zbanowany

jak zrobisz porządek w kompie to nic nie trzeba podpisywać i wysyłać. Petycja bo gra Ci źle chodzi?? Śmiech na sali !!! u mnie na średniej (jak nie gorzej) jakości sprzęcie wszystko chodzi bez zarzutów.Płynna rozgrywka, zero ścinek , freezów , lagów , wyrzucania do windowsa itd itp. Śmiać mi się chce jak czytam coś takiego. Chlew w komputerach macie a potem gra jednemu i drugiemu nie działa. MASAKRA

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:00 

Waćpan raczy zauważyć, że mój sprzęt powinien uciągnąć grę bezdyskusyjnie, tymczasem gra nie działa nawet, na najniższych ustawieniach. Chlew to może Waść ma w swoim komputerze, bo u mnie czysto od środka jak i od wierzchu. Gra jest ewidentnie niedorobiona i nijak zoptymalizowana. Jeśli Pana problem nie dotyczy, to niech Pan się nie wypowiada i nie psuje krwi innym.

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:02 

Devastator co ty wogóle gadasz... -.- Widziałeś chociaż jak działa nóż w bf3???? Non stop się zawiesza (raz działa, raz nie) jak próbujesz nożować typa od tyłu i w dodatku często nie zmienia się automatycznie na podstawową broń.

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:04 
Zbanowany

mam sporo wycinek nożem zanotowanych i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ? głupie pytanie... a podchodzisz dostatecznie blisko do przeciwnika? pamiętaj ,że to tylko nóż a nie Katana !

Ps: nie wiem jaki waćpan ma sprzęt , nie potrafię wywróżyć z fusów niestety...

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:06 

jeśli wchodzenie gościowi na plecy nazywasz niedostateczną odległością...

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:09 

Nożem majstrujesz z quickslasha czy wyciągasz i czekasz na zmianę animacji oznaczającą przygotowanie do takedown?

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:12 

quick z za pleców i czasami zamiast takedown jest zwykle machnięcie i nie zmienia się podczas tego buga na podstawową broń, co często kończy się tak że gość się obraca i mnie zabija zanim zmienię.

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:15 
Zbanowany

powtarzam ...
Jeszcze mi sie nie zdarzyło by nie zadziałał. Wyjątek to gość na stanowisku za bronią stacjonarną.Wtedy nie zastanawiając sie walę \"ostrzegawczego w tył głowy\".

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:22 

Nie potrafi Pan wywróżyć specyfikacji sprzętowej, ale potrafi Pan wywróżyć rzekomy chlew w komputerze? :)

Karta graficzna: GeForce GTX 570 1280 MB
Procesor: Intel Core i5 2500 3,3 GHz
Pamięć: 4 GB RAM 1333 MHz
System operacyjny: Windows 7 Professional 64 bit.

Mam dosyć tego, że od około trzech miesięcy nie wyszedł patch, naprawiający crashe bez powodu. Zapowiedzieli patch na ten miesiąc, Luty, ale opublikowane zmiany, jakie będzie wprowadzał nie mają nic wspólnego z głównym problemem, z którym borykają się tysiące graczy.

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:35 
Zbanowany

No powinno działać.Robiłeś coś w tym kierunku czy liczysz na to ,że podpis na jakimś świstku załatwi sprawę?:)

PostNapisane: 6 lut 2012, 17:59 

onyx1983 napisał(a):
quick z za pleców i czasami zamiast takedown jest zwykle machnięcie i nie zmienia się podczas tego buga na podstawową broń, co często kończy się tak że gość się obraca i mnie zabija zanim zmienię.

To zrób jak ja i odpuść sobie quickslash i wyciągaj nóż gdy masz większą pewność tego że wróg nie ogarnie.

PostNapisane: 6 lut 2012, 18:17 

Devastator - Oto mój temat: viewtopic.php?f=152&t=42296 . Czyściłem komputer ze zduplikowanych plików, czyściłem rejestr, a nawet odkurzałem komputer od wnętrza. Próbowałem różnych porad z internetu - nic nie pomogło.

PostNapisane: 6 lut 2012, 19:33 
Moderator forum

Co tylko mnie utwierdza że błąd leży po Twojej stronie. U mnie na słabszym i5-2400 3,1 GHz i zwykłej GTX460 gra hula na High detalach.
Pewnie masz jakiś komponent który psuje wydajność. Może płyta lub zasilacz ... Innym działa więc nie jest to wina gry. Możecie pisać petycje ale jak znam życie w d... będą Was mieli. Gra działa, nie ma lagów jakie trapiły np Bad Company 2. Nie jest źle choć wiele jest do naprawy.

PostNapisane: 6 lut 2012, 20:19 

Moja płyta główna to Gigabyte GA-H67M-uD2H-B3 S1155 MATX, a zasilacz to OCZ 500W STEALTHXSTREAM 2. Czyżby zbyt mała moc zasilacza była przyczyną? Dziwne...

Ja nie napisałem tej petycji, jedynie się pod nią podpisałem i do podobnego działania próbuję przekonać innych. A czy to coś da? Bóg jeden wie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2