Teraz jest 22 lis 2024, 20:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lut 2012, 01:30 

Witam, mam dosyć istotny problem. Zakupiłem dzisiaj BF2 wersje kolekcionerską (z wszystkimi dodatkami). I przy instalacji mi wyskoczyło okienko żeby się zarejestrować na EA ale dałem zarejestruj później i dokończyłem instalacje. Po instalacji zamiast założyć sobie konto na EA odpaliłem od razu gierkę. Włączyłem "Wielu graczy" i tam założyłem sobie konto. I problem w tym że teraz nie mogę tego zrobić na EA choć podaje takie same dane jak w grze. Co gorsza nie dostaje żadnych punktów ani odznaczeń na tym koncie grając w sieci, nie mam celownika i ogólnie się dziwnie gram bo muszę strzelać cały magazynek w przeciwników. Spróbowałem więc założyć drugie konto (na inny e-mail) zweryfikowałem je potwierdzając na poczcie i założyłem je później w BF2 i wszystko gra. I teraz moje pytanie.
Czy da sie zrobić coś z tym pierwszym kontem?? (Jest opcja usuń ale nie działa :|)
Bo chodzi najbardziej o to ze to pierwsze konto ma nick ktorym sie zawsze posługuje a to drugie ma na końcu dopiske ...2 i jest na e-mailu brata.

PostNapisane: 14 lut 2012, 22:41 

Nie trzeba mieć konta EA, żeby grać w BF2. Wystarczy zwykłe konto w grze i spatchowana gra (najpierw 1.41, potem 1.5). Jak już będziesz miał najnowszą wersję, to w przeglądarce serwerów zaznacz 'Rankingowe' i punkty będą Ci się naliczać bez problemów.

PostNapisane: 15 lut 2012, 09:50 

Spoko, chwile temu sobie własnie poradziłem bo wyczytałem że trzeba mieć patcha 1.5 ale teraz mam drugi problem bo co włączam grę i wchodzę na serwer to mnie wywala punkbuster. Znalazłem na forach żeby usunąć wszystko z folderu pb w folderze gry, ściągnąć pbsetup 3.4 i zainstalować tam od nowa. Zrobiłem to i dalej mnie wywala. I nie wiem co robić bo jak miałem patcha 1.41 to wszystko działało oprócz tych punktów, odznak itd. a teraz jak mam 1.5 to mnie pb wywala.

Dobra już sobie poradziłem :D. Wystarczyło ściągnąć pbsvc.exe wrzucic do folderu pb i zainstalowac brakujące biblioteki.

Temat do zamknięcia

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2