Teraz jest 14 lip 2025, 15:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lut 2012, 21:07 

Matiozo17 napisał(a):
Tak, liczą się, g**no się liczą... Tylko czas straciłem na wbijaniu gwiazdki. Na drugi nie wypowiadaj się, jeśli nie masz o czymś zielonego pojęcia...

Wybacz, mój błąd. Byłem przekonany że się liczą. Na przyszłość postaram się nie odpowiadać na Twoje pytania, tak na wszelki wypadek gdybyś potem miał do mnie jakieś pretensje.

PostNapisane: 9 lut 2012, 06:24 
Moderator forum

kerpalwroc napisał(a):
Twinn napisał(a):
kerpalwroc napisał(a):
To co, kupie i nie bedzie działało i mam się patrzeć w to jak w obrazek i stracić kase ? nie rozśmieszaj mnie ;]

wypadalo sie zapoznac z warunkami licencji przed zakupem a nie teraz plakac... :roll:

oraz piszesz ze chodzi lipnie... a czego sie spodziewales ? pisalem ci w innym temacie ze twoj komp do bf3 sie nie nadaje ale coz... jak lekko wydales 750pln na "oryginalna" winde to czemu nie wywalic 90 pln w bloto... ;)

chłopie, nie rozumiesz mnie, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem ;] ale cóż, w Polsce to normalka...

NAPISAŁEM ŻE NIE MAM JESZCZE A DOPIERO MAM ZAMIAR KUPIĆ...

hmmm napisałes że moj komp nie nadaje się do bf3, tak samo jak radeony nie nadają się do gier ;] tylko nvidia...

Sorka, moj blad :oops: przeczytalem ze kupiles...

oraz co za bzdura ze radeony nie nadaja sie do gier ? :roll: czy ja gdzies napisalem ze nvidia nie nadaje sie do gier...? :roll: wspominalem tylko ze juz dawno pozegnalem sie z nvidia bo nie dosc ze wywalasz wiecej kasy niz na radeony to i tak przewaznie wlasnie radeony maja lepsza wydajnosc!
Oraz na koniec... przejzyj dzial z problemami i porownaj sobie jaka jest ilosc ludzi z problemami w bf3 wsrod tych co maja nvidie a tych co maja radeony...!

ps. Twoj komp nie nadaje sie do "komfortowego" grania w BF3! Z tym co masz w kompie to conajwyzej na low sobie pograsz jesli w ogole...

PostNapisane: 10 lut 2012, 17:55 

Ja się coś chcę zapytać.

Jest powiedzmy taka sytuacja:
Ja gram supportem, a kolega snajperem. Leżymy razem gdzieś w krzakach, po czym ja zostaję zabity przez strzał w głowę. Jeśli kolega podniesie mój set i będzie zabijał moim RKMem, to punkty mu będzie zaliczało do supporta czy do snajpera?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 10 lut 2012, 18:13 

Do supporta :)

PostNapisane: 13 lut 2012, 11:52 

Witam wszystkich!
Mam pytanko dotyczące taktyki na Xboxie w porównaniu do wersji PC. Powiem szczerze po lekturze tego forum napaliłem się jak szczerbaty na suchary na tactical team play. Gra typu shoot&run mnie zupełnie nie interesuje. Raz, że skill nie ten.Dwa, że z racji zawodu szukam bardziej taktycznej rozrywki. Od września bawiłem się w BC2 i na własną rękę uczyłem się praw i zasad. Teraz po miesiącu ogarnięcia podstawowych map BF3 chciałem zagrać w zespole. Są na X'a polskie ekipy które bawią się czysto taktycznie? Podstawy typu wykorzystanie cech klas w zespole, podchodzenie z 2/3 stron, współpraca inf/armor...

PostNapisane: 13 lut 2012, 12:35 

exskydiver80 napisał(a):
Powiem szczerze po lekturze tego forum napaliłem się jak szczerbaty na suchary

Co prawda nie odpowiem na Twoje pytanie, tylko mogę przestrzec i udzielić rady. Licząc na dobry teamplay i grając z przypadkowymi ludźmi można się wielce rozczarować (na przykład zabijają się próbując zdobyć helikopter). Dlatego trzeba inwestować w listę znajomych na battlelogu, potem nagabywać ich na wspólne granie, a później zostawić na niej tych z którymi naprawdę grasz. Headset oczywiście obowiązkowy.

PostNapisane: 13 lut 2012, 12:51 

moze ktos dac ten program do zmiany ustawien po za grą ?

czy da sie ustawic sterowanie w samolocie tak aby ppm byl odpowiedzialny za dziób w góre a Y+ myszy normalnie za dziób w dół ?

PostNapisane: 13 lut 2012, 15:40 

Co za problem ustawić? Musisz tylko odbindować PPM od innej funkcji w latadle i droga wolna, po coś są sloty KEYBOARD/MOUSE/JOYSTICK.

PostNapisane: 13 lut 2012, 16:56 

Mofixil napisał(a):
Co za problem ustawić? Musisz tylko odbindować PPM od innej funkcji w latadle i droga wolna, po coś są sloty KEYBOARD/MOUSE/JOYSTICK.

no to spróbuj to zrobić mądralo bo widze ze po tematach hejtujesz ale chyba nie do konca wiesz o czym piszesz.

jak ustawisz dziob dół na przycisk myszy a potem sprubujesz dziób góra na os y to wtedy dziób dół tez zmienia sie automatycznie na os y

pozdrawiam.

PostNapisane: 13 lut 2012, 17:00 

Akurat moje problemy z BF3 ograniczają się do sporadycznych bsodów na linii Realtek-Punkbuster, przy reszcie mam pełne pole do popisu :3
A tak wracając do problemów z osią Y, oświeciło mnie.
Możesz mieć 2 przyciski pod jedną akcję ale ustawiając cokolwiek na myszkę z automatu ustawia odwrotną akcję na przeciwny ruch myszy.
Tak więc po części przepraszam.

PostNapisane: 13 lut 2012, 17:06 

A nie możecie sobie przypisać dziób w górę do innego klawisza niż PPM? Ja mam przypisane do SPACJI i sprawdza się wyśmienicie. Z tym że musiałem przebindować na inny klawisz ze spacji FIRE bo mi podczas robienia pętli strzelał. :D

PostNapisane: 14 lut 2012, 16:35 

Czy przecena B2K na originie jest tylko na dziś? Jeśli nie to do kiedy ?

PostNapisane: 15 lut 2012, 01:32 

Jest jakaś ogólna zasada/niedopracowanie autorów, że na serwerach nierankingowych nie są dostępne bronie z B2K(nie widziałem Famasa), czy po prostu trafiłem na jakiś serwer, gdzie te bronie są w jakiś sposób zablokowane?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 15 lut 2012, 13:08 

Mam problem z TS
Kolega mnie "poprowadził' wszystko zainstalowałem - ja go słyszę elegancko, klawisz ustawiony mam na T jako "wyzwalacz" :D niestety ja nie mogę mówić. Nie słychać mnie, na teście również się nie słyszę :/

Pomożecie rozgryźć mi ten problem?

Już rozgryzłe mdziała :D

PostNapisane: 15 lut 2012, 13:18 

Zyraf napisał(a):
Mam problem z TS
Kolega mnie "poprowadził' wszystko zainstalowałem - ja go słyszę elegancko, klawisz ustawiony mam na T jako "wyzwalacz" :D niestety ja nie mogę mówić. Nie słychać mnie, na teście również się nie słyszę :/

Pomożecie rozgryźć mi ten problem?

Mikrofon w pełni sprawny?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2