Pojazdy to jedno, a mapy z tymi pojazdami to druga strona medalu. Według mnie wszystkie te pojazdy (prócz F16-Vlantyna) mogą sobie być w FHSW, pod warunkiem że, będą umieszczone na odpowiednich mapach.
Do map które przedstawiają historyczne bitwy niech dodają tylko te pojazdy, które rzeczywiście brały w niej udział + ewentualne prototypy które miały szansę lub powstały w małej ilości w tych latach i które mogłyby brać udział w tej bitwie.
Dajmy na to taki przykład z naszym polskim 14TP na mapie Fall Weiss. Oczywiste jest, że o 14TP mogliśmy w tych latach tylko pomarzyć. Trochę niezgodne z historią, ale ten czołg doskonale pasuje do tej mapy i do tytułu "Secret Weapons".
Tak jak Mr. J napisał, dla Mausa doskonałym miejscem byłaby bitwa o Kummersdorf, choć wg mnie na Beriln Outskirts też byłoby bardzo dobrze.
ISa-3 można by z powodzeniem umieścić na Beriln Outskirts.
Dla T29 przydałaby się nowa mapa, choć na Alpenfestung też nie byłoby źle.
Dla kozy jakiś obszar wiejski lub pastwiska. Zbrodnią byłby umieszczenia kozy na mapie Berlin Streets - tam nie ma ani jednego źdźbła trawy, tylko co na to odyńce
Nie ma się o co martwić, poczekamy,zobaczymy i ocenimy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
--------------------
@hanskloss
Takie było historyczne malowanie V1 i stąd mogą być podobieństwa tekstur.
![Obrazek](http://wernerfrueh.de/800px-Peenem_Museum_V1_Modell.jpg)
Ten wasz system kierowania wydaje się być całkiem fajnie rozwiązany. Choć osobiście nie miałem okazji go wypróbować.