Nowy2142 napisał(a):
Aż mnie serce boli od takich tematów. <emo_face>
Kogo to interesuje ze cie serce boli? Nic nie wnosisz do tematu, to nie offtopuj -.-
marioseda napisał(a):
jesli podobaja Ci sie duze mapy i pojazdy jak sam napisales to mysle ze bf3 Ci sie spodoba bo poszlo to w strone cod-a wlasnie ze strzelaniem itd ale mimo wszystko tak latwo jak w serii cod to nie jest (mimo ze jest duuuuzo latwiej niz w bf2)
tez zalapalem sie na free weekend z cod:mw3 i stwierdzam ze jak na darmowa gre moze byc
za czasow cod4 bylo ok (gralem nawet mi sie podobal ale za szybko sie znudzily klaustrofobiczne mapy bez zabawek ) ale to juz 5 lat a tu wciaz to samo a nawet bym powiedzial gorzej
Pojazdy nie za bardzo, bo nie lubie ich używać i nie gram grenadierem, tylko innymi klasami. Lubie za to duże mapy i dużo ludu na 1 serwie
Aha i MW3 nie jest darmowy, tylko był przez ten weekend
Ja nie wyłączałem MW3 jak sie konczyl ten weekend, tylko zminimalizowalem i mialem mozliwosc grania jeszcze przez 10h, bo potem wyłączyli serwery dla tych darmowców (taki miałem komunikat).
Dzieki wam za odpowiedzi, kupie tego BF3, dużo osób mi go doradziło ale sie nie moglem zdecydowac
PS. Tak przy okazji - jak kupie oryginalnego BF'a w sklepie, samą podstawke, to jaka będzie waga wszystkich patchy (tak około) do sciagniecia, zeby grac w multi? I czy bedzie mozna przez ten czas ściągania patchy grać sobie na singlu?