Diter napisał(a):
Pr0BongSmoker napisał(a):
Zapraszam jakiegokolwiek pilota smigłowców, który używa pada i twierdzi, że jest tak samo bądź lepiej niż mysz + klawiatura, nie omieszkam nagrać owego starcia jeśli by miało nastąpić a potem poprosiłbym adminów o wrzucenie linku do tego filmiku na stronę główną by raz na zawsze udowodnić, że pad nadaje się jedynie dla tłustego nieogara siedzącego na kanapie i podniecającego się przerywnikami filmowymi w mw3 bądź by zagrać z ziomkami w FIFE/PESa.
Poziom inteligencji i kultury osobistej tego Pana osiągnął wymiar, którego moja skromna osoba nie jest w stanie ogarnąć :/.
Do Twojej informacji Panie PRO, autor tematu zadał pytanie na jaki pad się zdecydować, a nie "czy przypadkiem chcąc grać na padzie nie wyjdę na tłustego nieogara na kanapie?". Jak ktoś sobie tak lubi, lub ma taki kaprys, to przyjmij to Panie PRO do wiadomości i nie próbuj okazywać swojej wyższości, bo nikomu tutaj tym nie zaimponujesz.
Nie, autor wyraźnie zaznaczył w zapytaniu; który pad będzie najlepszy do sterowania
helikopterami lub myśliwcami?[u] co znacząco może wpłynąć na odpowiedź, moją intencją nie było urażenie kogokolwiek a dobitne wytłumaczenie, że pad + helka i myśliwiec to fatalny pomysł, lepiej żeby kolega zaoszczędzone pieniądze dołożył do porządnej myszki i podkładki, niestety musiał się znaleźć niedzielny harcerzyk, który nie dość, że wytyka brak inteligencji innym to sam nią nie grzeszy.
Jaka wyższość? Czy kolega ma jakieś kompleksy?
Brak kultury? Rozumiem, że trafiłem z tobą w 10 i to cię tak rozjuszyło?