Grupa COSA nie wymaga dużo, potrzebujemy nowych ludzi, dzięki którym grupa rozrośnie się jeszcze bardziej a wtedy zaczniemy rozgrywki na wysokim poziomie. Aktualnie grupa liczy około 25 osób, z których średnia ludzi przychodzących na misję w tygodniu to około 17. Zapewniamy że czekają Cię treningi, ciekawe misje, poznasz również ludzi, bez których nie będziesz później chciał grać. Arma 2 z dodatkiem nie kosztuje dużo, a opłaca się w 100%.
Przykładowo zobaczcie na datę pierwszego posta, teraz na datę tego który czytacie, a ja dalej jestem pod wrażeniem tej gry, możliwości i tego że na multi w grupie można robić co się chce. Mamy własny serwer ts i własny serwer do gry, bezpłatny! Mamy również własne tekstury, które spotkać można jedynie w obrębie naszej organizacji. Kilku ludzi od nas w tym ja, to missionmakerzy, w wolnym czasie robią misję które później razem gramy. Po spędzeniu jakiegoś czasu z nam otrzymujesz rangę operator COSA, masz dostęp do głosowania w ankietach, tajnych tematów itd. Jako pełnoprawny członek COSA będziesz również mógł zagrać na różnych funkcjach, od snajpera po dowódcę, poprzez pilota śmigłowca. Jedyne czego wymagamy to wiek około 16, 17 +, albo przynajmniej głos po mutacji, mikrofon, oryginalną grę i chęć spędzenia miło czasu.
Jeśli jesteście chętni do otwartej rekrutacji, zapraszam na naszą stronę internetową; forum.cosa.xaa.pl i napisanie posta w dziale "Dołącz do nas". Zapewniam że nie pożałujecie i bynajmniej nie pisze tego tylko dla dobra grupy, ale dlatego że chcę by jak najwięcej ludzi przekonało się że to świetny symulator, ale na multi nie single.
|