sidh77 napisał(a):
Diter napisał(a):
Panie kolego Pr0BongSmoker, autor nie zaznaczył, który pad będzie najlepszy, spytał (cytuję) "Jaki będzie najlepszy pad do BF3 do sterowania śmigłowcami i samolotami ?". Twoje 'dobitne tłumaczenie' wykroczyło poza mój próg tolerancji dla chamstwa. Poza tym - facet pyta o to jaki pad kupić, ale oczywiście musi się zjawić przynajmniej jeden człowiek, który będzie na siłę, nie proszony i nie na temat starał się po raz kolejny udowodnić niższość padów.
Twój post, do którego komentarz poprzednio napisałem, jest w całości przykładem manii wielkości. Nie bądź więc zdziwiony, że ktoś ci wytyka wywyższanie się.
I tak... trafiłeś ze mną w dziesiątkę. Jestem łysym, niskim, tłustym nieogarem, siedzę na kanapie, żrę chipsy, popijam colą i podniecam się filmikami z M W 3 (yeah). I obowiązkowo - nowego CoD'a posiadam w wersjach kolekcjonerskich na wszystkie siedem platform

Czasami żałuję że na forum nie ma przycisku "Lubię to!" bo ten post zasługuje na Lajka bez dwóch zdań.
OWNED!@Pr0BongSmoker Jesteś na forum od wczoraj więc nie rozstawiaj innych po kątach zwłaszcza w taki sposób.
Oj nie, raczej nie owned;
Oj Panie błyszczący inteligencją.. zwykłe przejęzyczenie lecz niestety nie miało się już co powiedzieć to trzeba to było wytknąć na samym początku postu.. Czy może Pan Inteligentny nie domyślił się o co mi mogło chodzić?
Facet chce kupić pada do BF3 na PC, to tak jakbyś chciał grać kierownicą w PSa ( i uwierz mi, że na pewno znajdzie się ktoś kto powie, że gra się lepiej niż na padzie ^^ ) Nie udowadniam niższości padów na siłę, nawet MicroSoft zażegnał projekt łączący graczy PC z konsolowymi, sam się możesz domyślić dlaczego, chyba, że znów zabłyśniesz inteligencją tak jak na początku postu

Zapytałem się Ciebie; "Jaka mania wielkości?" (jak możesz się łatwo (?) domyślić chodziło o mój poprzedni post ) Twoja odpowiedź to: Twój post [...] jest w całości przykładem manii wielkości" muszę przyznać, że jest to odpowiedź godna inteligentnej osoby.
I na koniec standardowy tekścik osoby, która nie ma już nic ciekawego do powiedzenia; denny żarcik potwierdzający mój zamysł, brawa Diter!
@ sidh; oj dobrze, że jednak nie ma tego kretyńskiego przycisku bo dostał by go niesłusznie

BTW: Na forum zaglądam od bodajże 2006 roku a pokrzyżowanie moich planów zmotywywało mnie do założenia konta i rozwiania mych wątpliwości.
P.S. Jeśli znajdziesz jakiś błąd ortograficzny bądź interpunkcyjny to nie omieszkaj mi to wypomnieć w następnym poście, będę wdzięczny bo nie lubię pisać z błędami a Ty będziesz mógł po raz kolejny zabłysnąć inteligencją niczym gwiazda na niebie, co ty na to Diter? Oczywiście jest to pytanie retoryczne, nie sil się na następny post gdyż dyskusję w moim mniemaniu można zakończyć.