Witam.
Mam problem dotyczący buggu/lagu lub może czegoś innego, problem polega na tym że zanika mi broń (postarajcie się wyobrazić sobie że biegniecie z karabinkiem a po chwili znika i po czasie się znów pojawia), powoduje to spore lagi ale nie takie minutowe kilka sekund. Głównym problemem jest to że znikają mi wrogowie czy koledzy z drużyny (postarajcie sobie wyobrazić ze macie kolesia na muszce a po chwili znika, nie zawsze ale możesz zginąć). Gram snajperem i nie mogę sobie z tym poradzić; mam już zepsute konto na battelog.battlefield.com gdyż moje staty to 42 zabójstw i 348 zgonów. Mój czas gry to 10h 6m a mam dopiero 5 poziom. Nie mam pojęcia z czym jest to związane czy z moim komputerem czy może ping albo coś innego dlatego proszę was o pomoc. Możecie się ze mną skontaktować na Origin moja nazwa to; Szajbus1-0 albo najlepiej wysłać mi odpowiedź na Gadu-Gadu nr. 6965917 no już ewentualnie tutaj na forum.
Mój komputer:
Procesor: AMD Athlon(tm) II X4 640 Procesor 3.00GHz
RAM: 2GB
Windows: Windows 7 64bit
Karta Graficzna: ATI Readon HD 5450
Kontroler Dźwięku: VIA High Definition Audio
Komputer ma podajże 4 rdzenie
Gra działa całkiem dobrze tylko chodzi o te "buggi/lagi" w sumie to psuje mi całą satysfakcję z gry także proszę o pomoc/kontakt. Dziękuje. Pozdrawiam