Teraz jest 28 lis 2024, 20:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 mar 2012, 23:45 

Witam,
jakiś czas nie grałem w BF3 (brak czasu), ale ostatnio mnie zebrało na chęci, uruchomiłem grę, Origin zrobił jakiś update, połączyłem się do serwera, wybrałem wsparcie i HK MG36 z celownikiem EOTECH (HOLO) i przy przycelowaniu szok.. jakieś dziwne lagi podczas poruszania się (dziwne bo podczas ruchów myszką jest ok tylko gdy chodzę przycelowując), nie ma płynnego ruchu tylko takie jakieś skoki i cofanie kamery, myślałem że to serwer, ale na innym to samo było.. zmieniłem celownik na Reflex (RDS) i jak ręką odjął, nie ma laga :\ ktoś się orientuje o co chodzi ? czy DICE coś schrzaniło jakimś ostatnim upkiem ? bo wcześniej gdy grałem nie było tego problemu..

PostNapisane: 6 mar 2012, 15:43 

Dice coś schrzaniło.

PostNapisane: 6 mar 2012, 15:55 
Zbanowany

Zmniejsz jakość grafiki i problem z głowy ;] widać za wysokie loty dla twojego kompa

PostNapisane: 6 mar 2012, 16:00 

WSRH napisał(a):
Zmniejsz jakość grafiki i problem z głowy ;] widać za wysokie loty dla twojego kompa

Nie wiesz jaki ma sprzęt i nie wiesz czy problem nie występuje z każdą bronią w każdym miejscu.

PostNapisane: 6 mar 2012, 16:44 
Zbanowany

Widocznie za słaby jak mu się takie akcje dzieją... u mnie gra chodzi idealnie i nie mam takich dziwnych i prostych problemów...

PostNapisane: 6 mar 2012, 18:05 

U mnie też ale DICE samo się przyznało do niektórych błędów (jak właśnie zestaw MG36 z Holo czy bronie z BtK na mapach z BtK).

PostNapisane: 6 mar 2012, 20:41 

To nie problem kompa, nie jestem maniakiem który gra przy 10 fpsach bo chce super wypalającą oczy grafe.. mam ustawione auto i wszystko na ultra opóźniony antyaliasing wył i synchronizacja wył, ale co ja się tłumacze, to nie problem kompa bo sobie doskonale radzi z grą, to jest problem w samej grze, tak jak pisał Mofixil coś DICE schrzaniło, bo wcześniej tego nie było, z ciekawości sprawdziłem inne kombinacje broni z Holo i nie ma problemu, tylko MG36 + Holo :] poza tym pisałem "zmieniłem celownik na Reflex (RDS) i jak ręką odjął, nie ma laga :\" czytanie uważne i ze zrozumieniem, a nie głupie komentarze "masz za słabego kompa.. nie wiem co Ci doradzić więc zwale winę na komputer" ble ble ble.. no nic.. mniejsza.. chciałem opinii i otrzymałem .. dziecinną krytykę :]

PostNapisane: 6 mar 2012, 21:37 
Zbanowany

Chłopie, czytać nie umiesz, daj mniejsze ustawienia i wtedy będzie ok, ja gram na niższych i jest ok, tak trudno zrozumieć ? jak widąc nie dla psa kiełbasa i nie pograsz na ultra ;]

PostNapisane: 6 mar 2012, 21:47 

WSRH napisał(a):
Chłopie, czytać nie umiesz, daj mniejsze ustawienia i wtedy będzie ok, ja gram na niższych i jest ok, tak trudno zrozumieć ? jak widąc nie dla psa kiełbasa i nie pograsz na ultra ;]

Więc twoim zdaniem poruszanie się podczas celowania z TEJ KONKRETNEJ BRONI z TYM KONKRETNYM CELOWNIKIEM smaży mu sprzęt?

PostNapisane: 6 mar 2012, 21:50 
Zbanowany

Najwidoczniej, niech da mniejsze ustawienia grafiki i zaloze sie ze bedzie normalnie

PostNapisane: 6 mar 2012, 21:51 

Możliwe ale nie jest to jednak wina sprzętu tylko gry.

PostNapisane: 6 mar 2012, 23:32 

WSRH masz jakieś kompleksy na punkcie sprzętów ?? zastanów się przez chwilę, po jakiego wałka mam zmniejszać ustawienia skoro na aktualnych gra działa idealnie a tylko w kombinacji MG36+holo podczas przycelowywania z Holo trochę mi jakby laguje ? bo ja nie rozumiem tego w ogóle.. zmieniam na reflexa i nie ma laga.. WSRH po raz kolejny CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM ! to nie jest ogólny problem tylko tego konkretnego jedynego połączenia, a Ty mi się tu pocisz że mam słabego kompa i że na zbyt wysokich ustawieniach gram, poza tym (czytanie uważne!) wcześniej tak nie było, tylko któryś upek to schrzanił, a Ty od dawna masz zmniejszone ustawienia, więc proszę Cię bardzo "jak widąc nie dla psa kiełbasa i nie pograsz na ultra ;]" takie teksty do mnie nie przemawiają, skoro masz leciwy sprzęt nie znaczy że każdy taki ma i nie musisz się wyżywać :) i jeszcze raz CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM !!!

PostNapisane: 7 mar 2012, 03:37 
Zbanowany

No mi chodzi idealnie ;]

"Twój Problem, jeśli mam coś do ciebie PROSTE, masz coś do mnie ? ciągle pozostaje twój problem"

także ty masz lipe nie ja ;]

PostNapisane: 7 mar 2012, 18:59 

WSRH napisał(a):
No mi chodzi idealnie ;]

Mi również ;]

WSRH napisał(a):
"Twój Problem, jeśli mam coś do ciebie PROSTE, masz coś do mnie ? ciągle pozostaje twój problem"

.. chciałbym to skomentować ale nie rozumiem tego zdania, wygląda jakby pisało je 10letnie dziecko :>

WSRH napisał(a):
także ty masz lipe nie ja ;]

Taki problem to nie problem, chciałem tylko zaczerpnąć informacji od innych graczy którzy możliwe że również napotkali ten błąd w grze, ale nie oczekiwałem że zostanę zaatakowany przez typka który w zasadzie rozpoczyna swoją przygodę z BF3 (co widać po randze) i jego najczęściej używaną bronią jest auto-pompa xD no luuuudzie !

Temat był w sumie stworzony trochę bez sensu, ale jeśli bym wiedział że tak będzie dyskusja wyglądała... przynajmniej Mofixil (jedyny inteligentny który odpowiedział z sensem) potwierdził że to bug w grze który powstał po ostatniej łatce i do którego DICE się przyznał. Znając życie prędzej czy później to naprawią :)
TYLE ! KONIEC TEMATU !

PostNapisane: 8 mar 2012, 04:09 
Zbanowany

Chłopczyku, auto pompa bo gram na serwerze gdzie jest SHOTGUN only, ty za to ładnie jedziesz komerchą widzę czyli m4 ;] oby jak najłatwiej i jeszcze auto aim by sie przydał...

Cytuj:

.. chciałbym to skomentować ale nie rozumiem tego zdania, wygląda jakby pisało je 10letnie dziecko :>

nie rozumiesz co 10 letnie dziecko napisało ?

coz ja moge napisac... :

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2