Cześć, na wstęp powiem, iż chcę uzyskać od was pomoc, w zasadzie to nie mam problemu, ale jest dla mnie to ważne żeby się wam coś spytać, jak mi wiadomo siedzicie w BF już długo długo, więc.. pytanie brzmi: -Mam słabego kompa, nie będę sie tu pytał czy ruszy, bo działa, i normalnie gram, ale.. jest jeden problem i mnie bardzo wkurza, mam słaby komputer tak jak pisałem i przy wczytywaniu dużej ilości graczy na raz (około 15+) zaczynają się straszne ściny, gram na low detalach i na minimalnej rozdzielczości. Czy są jakieś sposoby na obniżenie jeszcze grafiki? żeby nie było zcin? bo znaleźć server gdzie jest mało graczy i fajnie sie gra to trudna sprawa, bo takich prawie nie ma. paramtery: - Procesor 1x Amd athlon 1.66 GHz. - Karta graficzna Ati Radeon 9200/9250 series 64MB AGP (więc widzicie, gorsza niż ta zalecana w wymaganiach minimalnych) - 728 MB ram Myślę że to są najważniejsze podzespoły które mogą wpłynąć na te lagi, jeżeli potrzeba więcej to napisać, rozpiszę się. Tymczasem proszę o odpowiedz, czy istnieją jakieś sztuczki na obniżenie grafiki, lub jak poprawić płynność? odrazu powiem że teksty typu "Kup se lepsza karte" albo całego kompa, będę odrzucał ponieważ nie mam środków a jakbym miał to bym sie nie pytał tylko kupował ;] Z góry thx
|