Teraz jest 29 lis 2024, 23:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 mar 2012, 19:30 

:D Siem wypowiedziołech na tym ichnim forumie 8)szczegółowo i dokładnie napisałem "co o tym wszystkim sądzę" :wink: , :shock: to coś da Mr.J :?:

PostNapisane: 9 mar 2012, 00:37 

Dobrze tam napisałeś :) Nie wiem czy coś da, ze stefana jest trochę gamoń :x itd, ale kto nie próbuje ten nie ma 8)

Przy okazji, jakąś łódkę pokazano dziś na blogu. Slobo, możesz się zabierać do pracy jeśli nadal chcesz :)
Obrazek

PostNapisane: 9 mar 2012, 15:19 

a do czego to coś służy??? wygląda mi to na powiększonego niszczyciela z 2 parką dział z przodu

PostNapisane: 9 mar 2012, 16:18 

Cytuj:
Przy okazji, jakąś łódkę pokazano dziś na blogu. Slobo, możesz się zabierać do pracy jeśli nadal chcesz

Chcę i już biorę się do pracy 8)

PostNapisane: 11 mar 2012, 18:15 

Lekki krążownik Yahagi :!: Zatopiony wraz z Yamato 07.04.1945 :!: zrobili pewnie dlatego,że rocznica się zatopienia się zbliża :wink: A o co kaman z tym co niby Slobo się do roboty ma brać? :mrgreen: Slobo modelujesz coś :?:

PostNapisane: 13 mar 2012, 09:43 

Postanowiłem wesprzeć Mr. J w szerzeniu propagandy o FHSW 8) - pomagam pisać newsy na głównej stronie battlefield.pl. :mrgreen:
A co do modelowania, to zamarzyłem sobie wykonać model Polskiego Fiata 621 do FHSW, na razie zbieram materiały i informacje co do wymiarów i innych szczegółów. Moje doświadczenie i umiejętności w modelowaniu są małe, jednak wszystko zmierza w dobrym kierunku. Model będę wykonywał w programie SolidWorks 2011.

Obrazek

PS
Mr. J liczę na twoje wskazówki :mrgreen:

PostNapisane: 13 mar 2012, 17:54 

Brawa dla Slobodana. Boję się jednak, że wybrałeś sobie model, którego wiele osób może nie docenić z tego powodu, że bardzo przypomina poczciwego Zisa 3. Może Karasia zrób :D
Oczywiście, że pomogę dobra radą jeśli będę potrafił, powodzenia :)

PostNapisane: 14 mar 2012, 03:24 

Dzięki Mr. J :mrgreen:
Masz racje - nie jest to model który wywoła szał jednak chciałbym zacząć od czegoś (chyba?) prostego. Sądzę, że każdy pojazd się przyda patrząc na ubogość polskiego uzbrojenia w FHSW.

Cytuj:
Może Karasia zrób

Z pewnością byłby bardziej przydatny niż fiacik, jednak nie wiem czy dałbym radę z takim modelem, będę się cieszył jak skończę tego Fiata :)
Jak na razie jestem zielony z texturowania modelu i skryptowania pojazdów. :mrgreen:

PostNapisane: 14 mar 2012, 17:52 

Karasia? jest sposób. Skoro twórcy FH 0.7 podpierdolili teksturkę do mustanga z IL2 Sturmovik 1946, to w modzie do tej gry(owy Ultra Pack 3.0 RC4) jest karaś, to model i teksturkę weźmiemy a ja oskryptuję :twisted: :wink: :D

PostNapisane: 14 mar 2012, 19:32 

Cześć Wszystkim!
Panowie, pobrałem FHSW 0.42 kilka dni temu. To co zobaczyłem przerosło (pozytywnie) moje i tak wielkie oczekiwania... Gram w FH 0.7 jakieś 3 lata, ale FHSW to jest zupełnie wyższy poziom! Szczególnie te.... KONIE!!! Aż się ich zląkłem pierwszy raz xD Mam więc pytanie: mógłbym z Wami pograć? nabór jest otwarty czy już zamknięty :D ? Napiszcie mi proszę kiedy gracie (bo wiem, że na FHSW Europ, tak? ) i gdzie gadacie (bo bez TSa to trochę... :/). Bardzo proszę o odpowiedź!

PS: Jak coś to mam jeszcze jednego koleżkę, właśnie pobiera FHSW :)

Dzięki

PostNapisane: 14 mar 2012, 21:16 

A więc witamy Szanownego kolege :) Grać gramy zawsze wieczorami jakieś godziny wyznaczonej nie mamy trzeba po prostu sprawdzać czy ktoś jest na serwerze http://www.gametracker.com/server_info/78.142.142.6:14567/ .Clanem też nie jesteśmy gramy dla fanu :) komunikujemy się po przez TS3 o to IP 78.142.142.6 i hasło fokker.Kolega Mr.J który jest że tak powiem szefem polskiej sceny FHSW zawsze podaje informacje na tym forum o zbliżających się eventach na serwerze [FHSW] Europ a tam znajdziesz z 20-30 graczy którzy tak samo jak my powitają ciebie z '' otwartymi ramionami '' :)

PostNapisane: 14 mar 2012, 23:01 

No.. aż sam się zdziwiłem! :) Bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź. Widzę, że to jest to! Nie jakieś owijanie w bawełnę i ściemnianie. W dodatku z TS'em... Super! Już mi się to podoba :D Będę sprawdzał serwer na bieżąco (My też tak wieczorem pogrywamy) i jak kogoś namierzę to się odezwę albo na serwerze albo na TeamSpeak'u. Jak by coś było większego i zamierzalibyście grać wszyscy to napiszcie mi ;)

PostNapisane: 15 mar 2012, 18:41 

Witaj, w teorii piątkowe wieczory są ustalone jako fight nighty a niedziele jako eventy tematyczne, a dzisiaj choć czwartek, to postaram się być.
Przy okazji spytam jaką drogą dowiedziałeś się o FHSW?

PostNapisane: 16 mar 2012, 21:06 

Jaką drogą? UWAGA! TO będzie śmiechowe xD A więc pogrywałem zawsze, prawie codziennie na, bodajże nielubianym przez Ciebie serwerze Pixel Fighter Community... No i kiedyś ktoś napisał frazę typu: "coś tam coś tam i FHSW". No wyskoczył komunikat, że to słowo jest niedozwolone :D Ja się dziwie! No to goście też! Wpisuje taki jeden z 10 razy i go wywaliło... NO to ja też się pytam kolegów z Polski: Co jest do pieruna?! Odpisali, że: KONKURENCJA. :lol: no i tak to się zaczęło, później google, FHSW europ... i wy ;) A więc o FHSW nie dowiedziałem się od tajnych służb ;D ani niestety dzięki waszej "propagandzie" tylko przez zakazane słowo :) Bo to co zakazane, najbardziej korci. i w końcu okazało się, że FHSW jest bardziej zajebiaszczaste i oto jestem. Ja będę jak kolega będzie miał FHSW. Aha! Może częściej wchodźcie na TSa... tak jest ciekawiej :P

PostNapisane: 17 mar 2012, 01:47 

hanskloss napisał(a):
Skoro twórcy FH 0.7 podpierdolili teksturkę do mustanga z IL2 Sturmovik 1946

Jak, skoro FH0.7 jest z 2005 a il2 1946 z 2006??? Który Mustang i na jakiej mapie?

Chętnie złapałbym jakiś kontakt z twórcą tego Karasia, warto by spytać czy legalnie by nie podarował samolotu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2