Teraz jest 28 lis 2024, 19:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 mar 2012, 21:57 

Siema mam taki problem.Wywala mnie po jakiś kilkunastu sekundach gry lub zaraz po załadowaniu z komunikatem od pb "no packet flow" albo "rozłączenie z grą: wyrzucono cię z gry".Spróbowałem zagrać na serwerze bez punkbustera i chyba jest dobrze.Do pomocy EA nawet nie chce pisać ,bo "eksperci" i tak nie pomogą o ile w ogóle raczą odpisać.I proszę nie wyjeżdżać z tematem konfiguracja punkbustera.Robiłem już chyba wszystko - reinstall gry ,punkbustera (pewnie kilka razy) i czyszczenie systemu programem Advaced System Care.Wcześniej takich problemów nie miałem.Daję link do screen shota z moimi procesami ,może coś się tam wkradło - http://imageshack.us/f/535/procesy.jpg/ .Z góry dzięki za pomoc.

PostNapisane: 16 mar 2012, 01:07 

Gdzies (jak trzeba to poszukam i podam źródło...) wyczytałem że eset traktuje origin'a jak trojana i żeby pograć w bf3 to trzeba go na ten czas wyłączyć. Sorry jeśli się mylę.
Btw,mam avasta i nie ma problemu.
Może spróbuj , jak się da dodać origina i bf3 do wyjątków?

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

PostNapisane: 16 mar 2012, 12:14 

perejra napisał(a):
Btw,mam avasta i nie ma problemu.

Avasta mogę podsumować tak.
Obrazek
Kaspersky all the way.
A tak swoją drogą, jeśli wyłączenie antywirusa nie pomoże, sprawdź czy bezpośrednie podłączenie pieca do sieci (bez routera po drodze) rozwiąże problem.

PostNapisane: 16 mar 2012, 18:37 

Mofixil napisał(a):
A tak swoją drogą, jeśli wyłączenie antywirusa nie pomoże, sprawdź czy bezpośrednie podłączenie pieca do sieci (bez routera po drodze) rozwiąże problem.

Jak mogę to sprawdzić?Kiedyś tak nie miałem ,a od początku mam noda.Może to właśnie przez ten nowy router.

PostNapisane: 16 mar 2012, 18:42 

Router jest zwykle podłączony do modemu (czy jak się ten wihajster zwie), ma wejście zasilacza, wejście kabla od internetu (mniejszy od zwykłego RJ45 który podpinasz do pieca) i wyjście tegoż, podłącz komputer bez routera prosto do modemu i wtedy sprawdź.

PostNapisane: 17 mar 2012, 14:33 

Ale u mnie jest tylko router.Mam sieć wifi w domu.Router mam na parterze ,komp jest na 2 piętrze.Na 1 piętrze jest repeater ,bo bez niego zasięgu nie miałem :P

Strefa czasowa: UTC + 2