Widzę, że UGS są sławni już. Moje doświadczenia są dosłownie z przed kilku chwil. Dopiero co wyszedłem i przeczytałem 2 poprzednie posty.
W moim przypadku nie było tak kolorowo z fragami, wręcz tragicznie. Ale dlaczego tak było... na początku siły rozkładały się po równo (powiedzmy) 3 graczy z UGS w jednym teamie i 5 w przeciwnym. Oczywiście przegrywaliśmy i w końcu dostaliśmy locka. Wielokrotnie umierałem, bo po śmierci jeden z UGS na killkamie mówił koledze co robię i gdzie jestem i mnie dobijali. Po kilku minutach locka zaglądam do tabeli i co się okazuje. Wykorzystując moc administratora wszyscy UGS znajdują się po stronie wygrywającej, a my biedne żuczki jesteśmy dla chłopaszków free fragami. W tym momencie pytam się dlaczego się nie podzielą na 2 zespoły i jaki jest fun z zabijania 8 osobowym zespołem randomów. To akurat 2 squady i równe szanse na dobrą zabawę dla wszystkich. Jednym słowem syf się zrobił i żenada.
Po tym moim pytaniu ktoś z UGS napisał, że to server klanowy i wszędzie tak jest i jak się nie podoba to mogę sobie iść. Ponad to żebym liczył się ze słowami, bo jak jeszcze raz powiem "syf" to mnie zbanuje
Reasumując servery UGS są tylko po to, żeby ten team farmił. Nie ma na celu zabawy, fair play, czy czegokolwiek. Moim zdaniem to jakaś pomyłka, że na ich serverach jest ranking.