Teraz jest 28 lis 2024, 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 mar 2012, 15:47 

Witam
Mam gre od poczatku z dodatkiem, dawno nie gralem zwykle robie update przez przegladarke jak cos potrzeba. Dzisiaj byl patch 1.5gb(29.03.12) wiec mam najnowsza wersje gre ale problem jest inny. Otoz od jakiegos czasu mam disconnect w momencie jak jade czolgiem lece helka czy biegne gdziekolwiek z buta natrafiam na niewidzialna sciane, pojazd czasem przylaguje skreci gdzies albo stanie w miejscu na chwile a potem widze obraz dolu mapy jakbym byl pod teksturami. Chwile po tym bugu ogladam pulpit i menu przegladarki, okazjonalnie pojawia sie blad conenct loss wraz z numerem albo cos innego.
Nie mam screena postaram sie wrzucic jak uda mi sie uchwycic ten moment. Zwykle trwa 5 sek albo od razu wywala mnie z serwera(gralem na roznych wg mnie problem klienta). Jesli chodzi o czas gry potrafi to zrobic po 1h albo po calym dniu zwykle co 3h jestem pewny ze bede musial od nowa odpalic.
Co do specyfikacji kompa nie ma problemu z gra na poczatku premiery mialem problem z dlugim oczekiwaniem na zmiane mapy na tym samym servie albo mapa sie nie wczytywala i trzeba bylo alt+f4 i od nowa wejsc, miewalem takze problem z 3-4 miechy temu z dzwiekiem w mysliwcu freez i dupa, ale wywalanie z serwera ot tak bo cos sie nagle pojawia to dla mnie nowosc i nie znalazlem rozwiazania.

System operacyjny : Windows 7 64 bit
Service Pack:1
Ilość ram: 4096 MB RAM DDR3
Procesor : AMD Phenom II X4 3,00 GHz
Płyta Główna: Gigabyte GA-MA770T-UD3P
Karta graficzna: ATI Radeon HD 4890 1gb
Zasilacz 500W

- Rozłączenie z grą: coś poszło nie tak.
- edit

PostNapisane: 17 kwi 2012, 00:28 

A net Ci nie znika w tym momencie?
Ja tak miałem kilka razy (net upc 12),że "coś poszło nie tak" + widok spod tekstur (ktory notabene wystepuje też przy kickach, z tym ze jest wtedy info ze admin kicknął...), ale zauwazuylem ze wtym czasie mam tez problem z routerem, robil sie restart samoistny.Router wymieniłem i wszystko gra.
Nie wiem, zapewne nie jest to odpowiedź, która coś Ci pomoże;/

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

Strefa czasowa: UTC + 2