Witam! Za 100 zabić daną bronią otrzymujemy gwiazdkę i nieśmiertelnik. Mój problem jest taki - nie nalicza mi gwiazdek w grze do pistoletów i niektórych karabinów. Jak możecie zobaczyć w moim profilu mam gwiazdki do G17C,M93R i M1911. Gwiazdki i liczba zabić zgadzają się na battlelogu, dostałem nieśmiertelnik itd i tam są przypisane gwiazdki, ale w grze nie mam gwiazdek. Jak wybieram np G17C, przy gwiazdkach nadal mam 0. W innych broniach działa to ok, ale są wyjątki mianowicie bronie zdobyczne - np dla AKSU74 mam wbitą gwiazdkę i u ruskich ona się pokazuje, ale w USA nie - czy amerykańskim mechanikiem też mam ją wbić? Wyświetlanie gwiazdek nie działa mi też na broniach, których nie ma w battlelogu - np M16A4(nie A3 - to jest ta podstawowa z która się zaczyna, wersja A4 to ta co strzela tylko serią i dostaje sie ją bodajże po AEK) i M4. Co do wszystkich broni, które wypisałem jestem pewien, że mam na nie wbite gwiazdki.
Jestem estetą i lubie po prostu zbierać gwiazdki dla każdej broni, dziękuję za wszelką pomoc.