Teraz jest 17 lis 2024, 19:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2012, 23:32 
Moderator forum

Właśnie się dowiedziałem, że gracze którzy nie mają czasu na odblokowanie unlocków mogą kupić je w sklepie Origin: LINK

Może się komuś to przyda. Jak sądzicie? Powinno być coś takiego ? Czy będziecie z tego typu usług korzystać w przyszłości ?

PostNapisane: 31 mar 2012, 23:36 

Battlefield 3: Pay2Win.
Czekać na VIP kody, xp boosty, bandaże, adrenaliny, paczki amunicji i kupne pojazdy.
A tego się wszyscy obawiali...
Jak ktoś nie ma czasu by grać to po co wydaje kasę na grę.

PostNapisane: 31 mar 2012, 23:49 

I wy to nazywacie następcą BF2 :lol:

PostNapisane: 1 kwi 2012, 00:11 

Piospi napisał(a):
Może się komuś to przyda. Jak sądzicie? Powinno być coś takiego ? Czy będziecie z tego typu usług korzystać w przyszłości ?

Jeśli to jest takie coś jak tu dokładnie, czyli kupuje się odpowiednik JEDNEJ gwiazdki w danych klasach to w sumie mam to gdzieś. Noskille co to kupią i tak będą noskillami, poza tym same bronie im nic raczej bez dodatków nie dadzą;p
A ktoś kto nie potrafi wbić na pojeździe unlocków za pareset punków to powinien sobie ten pojazd odpuścić.

Sam osobiście nie zamierzam z takich rzeczy nigdy korzystać ponieważ uwielbiam odblokowywać różne zabawki ;P

PostNapisane: 1 kwi 2012, 09:05 

Szkoda gadac o takich praktykach zeby sie połaszczyc na pare groszy i zeszmacić gre tym bardziej ze gra zarobiła dobra sprzedaza na swiecie.To nie mmo ze ktos sobie kupi dodatki i bedzie kozaczył a jak ktos nie ma czasu zeby odblokowac unloki to nie ma sensu grac.

PostNapisane: 1 kwi 2012, 17:58 

Coz EA ale na dobra sprawe to ze ktos kupi wszystko nie oznacza odrazu ze wszystko wie jak dziala, przeciez kazdy gra tak jak lubi a ze gosc zaplacil za bronie to jego sprawa i tak zginie z rak tych co nie kupowali a sami odblokowali :>

PostNapisane: 3 kwi 2012, 15:29 

Wg. mnie to chore...
Takie coś to powinno być w jakimś tam P4F czy coś.. a nie pełnoprawnej grze za którą trzeba dać 100ziko..
jeszcze trochę to kupimy grę, gdzie będzie tylko nóż, a resztę broni będzie trzeba sobie dokupić...

PostNapisane: 3 kwi 2012, 15:49 

Bez przesady. Jak ktoś teraz kupi grę to będzie nieco ostawał od reszty graczy jeżeli chodzi o ilość odblokowanej broni, więc jeżeli będzie chciał to sobie zakupi unlocki i będzie mógł grać tym samym sprzętem co inni. Nie znaczy to oczywiście że z tym samym skutkiem bo skill przychodzi z czasem i nie można go kupić. Nie wiem co wy tak jojczycie na to EA że daje możliwość kupienia dodatków skoro i tak można je odblokować normalną drogą, poprzez zdobywanie punktów. Kupując dany zestaw unlocków nie dostaje się też jakiejś super wypasionej broni która dawała by przewagę na polu walki. Jeżeli EA/DICE zarobi parę dolców na tym pomyśle to mi nie przeszkadza, może dzięki temu zatrudnią kilku testerów więcej nie będą wydawać gier które trzeba łatać w dniu premiery.

PostNapisane: 4 kwi 2012, 10:59 

Też jestem zdania że jak ktoś chce to niech kupuje jego sprawa, potępiać go za to nie będę. Taka osoba traci przyjemność i satysfakcje płynącą z samodzielnego odblokowania nowego karabinu. Ja osobiście nigdy bym się nie pozbawił tej frajdy. Ktoś np jest niecierpliwy albo gra sobie raz w tygodniu i faktycznie nie ma czasu nic odblokować a chciał by coś lepszego. Można powiedzieć że to nie sprawiedliwe bo jeśli ja wszystko musiałem sam odblokować to czemu ktoś ma mieć to od razu ale teraz na każdym serwerze przeważają orzełki i każdy już dawno ma swoją ulubioną broń więc co za różnica ? No i faktycznie tacy gracze nie zdobywają żadnej przewagi bo właśnie w czasie jaki jest potrzebny do odblokowania danej broni i celownika do niej zdobywa się umiejętności i doświadczenie z klasą czy karabinem. Fajnie by tylko było gdyby faktycznie ta kasa była wykorzystana na coś przydatnego.

PostNapisane: 7 kwi 2012, 00:04 

To jest śmieszne, jak tylko to zobaczyłem, to tylko pokręciłem głową z politowania, dla tych co to będą kupować. W BF2 było tylko 4 bronie do odblokowania dla 4 klas, pistolet, nóż, apteczka, czy zasobnik, do tego rurka i jakoś się grało, teraz od !@##$ różnych broni i dodatków. Osobiście obojętnie, jaki karabin biorę w grze, ważne by strzelał.

PostNapisane: 7 kwi 2012, 16:14 

To jest kpina! Rozumiem jak czegoś nie można odblokować, ale z nygustwa? Eh..

PostNapisane: 7 kwi 2012, 16:33 

Ludzie ogarnijcie się, co wam to przeszkadza, że ktoś nie mając czasu na grę odblokuje sobie np. m98 płacąc. Rozumiem, żeby taka możliwość była w dniu premiery kiedy każdy zaczynał od zera, ale teraz? Każdy już dawno odblokował sobie co chciał. Czasy bf2 i wcześniejsze gdy dodatki były jak nowa gra czy możliwość modyfikacji już nie wrócą. Im szybciej sobie to wbijecie do głowy tym lepiej

Strefa czasowa: UTC + 2