Teraz jest 18 lip 2025, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 kwi 2012, 09:50 

Axles napisał(a):
Witam i proszę o pomoc.
Miałem jakiś czas temu (z miesiąc) problem z frezami w BF3, po prostu gra się zacinała, i dźwięk się zamrażał, do tego stopnia że to ciągało za sobą zawieszenie całego systemu win 7 64b, nic nie pomagało prócz restartu z guzika. Problem minął, sądziłem że sprawę załatwiło nie instalowanie sterowników dźwięku dodanych do pakietu sterowników graficznych Geeforce GTS 450.
Miesiąc było spokoju aż do dziś, znów mam freezy, trza z guzika zrestartować komputer (najgorsze że postępy w grze nie zawsze się zapisują, czyli ilość zabitych itp.)
Proszę o pomoc, czy ktoś z Was zetknął się z takim czymś? Dodam że to tylko przy BFie się dzieje i na pewno jest powiązane z dźwiękiem (bo wyłączenie dźwięku w biosie czyli coś co się zwie Azalia codec) pomaga, ale co to za gra w BFa bez dźwięku :/

Witam, znalazłem rozwiązanie tego. Potestuję jeszcze i dam odpowiedź wraz z rozwiązaniem jak okaże się sprawdzone.

Mam pytanie, jakie są komendy na serwerze np. by ukarać osobę w teamie która specjalnie zabila mnie i to nie raz? Jakaś komenda na głosowaniem za banem bo juz widziałem coś takiego?

PostNapisane: 8 kwi 2012, 10:00 

Cytuj:
Mam pytanie, jakie są komendy na serwerze np. by ukarać osobę w teamie która specjalnie zabila mnie i to nie raz? Jakaś komenda na głosowaniem za banem bo juz widziałem coś takiego?

Jest coś takiego jak !voteban albo !votekick
Ale chyba tylko na niektórych serwerach. Nie wiem tylko jak to należy wpisać. !votekick Mietek wystarczy? Czy może trzeba jakieś cudzysłowia, myślniki, czy inne cuda?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 8 kwi 2012, 10:17 

Na niektórych serwerach hardcore jest system "karania" za team kille.
jeśli ktoś z naszej drużyny nas zabije umyślnie wpisujemy !punish i owy gracz ginie, natomiast w sytuacji gdy dostaliśmy swojaka z własnej winy czy przypadkowo można wybaczyć wpisując !forgive. Zazwyczaj po 5 teamkillach wylatuje się z servera a komenda !forgive może cofnąć licznik tk o 1

PostNapisane: 8 kwi 2012, 10:30 

o dedoha dzięki o to mi chodziło, z tym czy za tym !punish nie tzreba wpisać nicku, bo taką wersję słyszałem, a jednak przepisanie niektórych nicków jest trudne :]
Poza tym nie ma jakiegoś tematu zbierającego komendy bo trochę ich jest.

PostNapisane: 8 kwi 2012, 10:49 

@up:

Piszesz po prostu !punish albo !forgive
Nie musisz wpisywać nicku. Ta komenda dotyczy ostatniej osoby, która cię zteamkillowała(lol? jakie wspaniałe słowo!) i wpisanie nicku nie jest wymagane.

I to chyba występuje na wszystkich serwerach... Mam rację? Bo nie spotkałem się jeszcze z serwerem, gdzie tego by nie było...

A votekick? Wpisuje się po prostu !votekick Mietek, czy trzeba jakieś cudzysłowia, myślniki czy inne cudeńka?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 8 kwi 2012, 11:00 

!Votekick i niepowtarzalna część nicku chyba, do takiej wersji jestem przyzwyczajony.

PostNapisane: 8 kwi 2012, 12:34 

!punish i !forgive nie są na każdym serwerze hardcore, votekick i ban mam wrażenie, że jeszcze rzadziej są. Z glosowaniem kopania różnie bywa, czasem trzeba wpisać cały nick, niektóre cwaniaki umieszczają w nicku dziwne ciągi znaków czy duże literki i przeplatane z małymi L i wtedy zaczynają się schody. Druga sprawa to ilość wymaganych głosów. Są serwery gdy po wpisaniu !voteban ktośtam wystarczy, że 4 osoby wpiszą !yes, ale są i takie gdzie nie dość, że 3 osoby muszą wpisać !voteban ktośtam to jeszcze do szczęścia potrzeba 10 głosów. W takiej sytuacji szkoda na to czasu

PostNapisane: 8 kwi 2012, 12:48 

Witam , mam dosyc dziwne pytanie... ( tak jestem noobem ) Otoz iz posiadam BF3 na PSN ( ps3) zarejestrowana jest jakas mozliwosc gry na PC z tego konta ? Czy musze nabywac 'specjalna' wersje na PC ... ?

PostNapisane: 8 kwi 2012, 12:51 

Musiałbyś kupić wersję na pc, uprzedzając kolejne pytanie nie będziesz miał tych samych statystyk i unlocków na pc

PostNapisane: 8 kwi 2012, 12:55 

Szczyt zdzierstwa . Dzieki wielkie .

PostNapisane: 8 kwi 2012, 14:13 

czonczuch napisał(a):
Szczyt zdzierstwa . Dzieki wielkie .

:shock:
Lol, przecież tak było od zawsze...

PostNapisane: 8 kwi 2012, 16:00 

Portal 2 coś tam zmieniał z tym...

PostNapisane: 8 kwi 2012, 16:08 

Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że Ci którzy kupili Wiedźmina 2 na PC będą mogli za friko ściągnąć jego wersję na xbox360

PostNapisane: 8 kwi 2012, 16:42 

dedoha napisał(a):
Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że Ci którzy kupili Wiedźmina 2 na PC będą mogli za friko ściągnąć jego wersję na xbox360

Wszystko inne też można ściągnąć za friko Obrazek

PostNapisane: 8 kwi 2012, 17:37 
Moderator forum

Jeśli jesteś parszywym złodziejem to możesz mieć za friko.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2