tia dziwny jest ten fireball, ale ja go widziałem już dawno temu jak korzystałem z L96, więc to może bug tej broni. Anyway czemu tak hejcicie konsole zabiły wam matkę czy co. PS. najpierw na forum czytałem, że mają one 720p niedawno widziałem tutaj wiadomość, że jest to 712p. Teraz otwieram kartę i wtf 704p. Patch coś zmienił czy co? bo aż tak duży nie był.
Edit
Moje zdanie o patchu bo trochę offtop zrobiłem. Cóż mam bardzo mieszane odczucia. Zmienili strefę powietrzną i to bardzo ECM wydaje się nie działać, flary działają mi w bardzo rzadkich przypadkach, a gaśnica nie gasi jakoś tak. nie wiem czy źle jej używam, a poza tym pocisk AA nie podpala tylko zabiera 55%. Ten bug z klawiszem shift jest jedyną opcją, tylko że ja wolałbym mojego ECM niż jakieś bugi z dopalaczem. Niestety zaobserwowałem też zjawisko ultra helikoptera, kiedy to nic oprócz jeta go nie zniszczy, a czasami no coż mam taki szał nie na te helki tylko na pilotów, co skłania mnie do trochę takiego lamerskiego przemyślenia, że powinno się wprowadzić podział serwerów na rangi np. do pułkownika, pułkownik 0 do 50 gwiazdek i 50 gwiazdek w górę. Chyba byłoby tak lepiej, ponieważ ci lepsi nie narzekali by na brak teamworku, braku gry na cele itp. A ci słabsi mogli by się podszkolić i nie musieli by patrzeć się bezsilnie na helkę ze statami 100-0 ownującej wszystko na mapie bo pilot jak i strzelec mają wylatane po 500 godzin, unikają wszystkiego i latają w dywizji prosto z czołówki ESL. Reszta zmian to czołgi. Trzeba być znacznie ostrożniejszym, ale i tak da się nieźle pojeździć. Narzędzie zdecydowanie na plus. O wiele lepszy jest ten wolniejszy palnik (znaczy się bardziej zbalansowany) rakiety są mocniejsze, ale coż nie są tak dobre na piechotę, na szczęście jak osławiony CG z BC2. USAS dostał nerfa w sumie dobrze, ale ja i tak nie umiałem z tego strzelać. AEK spoko, przynajmniej ma jakiś recoil a nie wali jak działo laserowe, co mnie zawsze irytowało jak z niego strzelałem. Zmienili trochę moje QBZ-95B, ale nie płaczę, przyzwyczaiłem się. Trochę za duże przygwożdżenie. To nie dotyczy tylko metra, na caspianie snajperzy sieją popłoch, ale od tego są. Fajnie chcieli zrobić realistycznie, ale to nie jest Penumbra, że nasza postać dostaje taką panikę na widok wroga. reszta mniejszych zmian na plus. Mam nadzieję, że nie dostanę hejtu za ten trochę dziwny pomysł z dzieleniem serverów.
@Down
Też jestem zatwardziałym pecetowcem, jedyna moja konsola to był Pegasus (ta wersja typu klawiaturką). Są tam jednak fani BF i nie można odmówić im prawa bycia fanem tylko dlatego, że grają na konsoli i mają pada, zamiast myszki w ręku. Lubią grać tak to niech grają, a nam pecetowcom nic do tego.
Ostatnio edytowano 11 kwi 2012, 18:33 przez Danren, łącznie edytowano 3 razy
|