Teraz jest 28 lis 2024, 18:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 kwi 2012, 09:16 

Napisałeś "windows crash" dlatego rozumiem że system się zawiesza niezależnie od tego czy grasz czy przeglądasz neta. Otóż ja miałem zwiechy albo niebieskie ekrany po kilku minutach obojętnie co bym nie robił. Okazało się że problemem był RAM. Początkowo próbowałem z 12GB; kupiłem 8 GB Corsair - niby dobra firma ale ma znane problemy z kompatybilnością. Musiałem wyjąć stare pamięci. Teraz zawiesza mi się czasem - dziwne - tylko na mapce Firestorm ale już przeboleję.

Spróbuj jechać tylko na 4GB, raz na jednej, raz na drugiej. Spróbuj też w różnych bankach. Jak to nie pomoże to pożycz od kogoś pamięć o ile masz możliwość.

PostNapisane: 20 kwi 2012, 12:47 

Witam , ja miałem taki sam problem ale obniżyłem taktowanie zegara z 900 na 800 i podniosłem obroty wiatraczka na 100% i pomogło .

PostNapisane: 20 kwi 2012, 17:31 

Zrobiłem reinstalkę i bez instalacji aktualizacji win7 i na sterach zciagnietych przez win7 do grafy i nie instalowaniu niczego poza tym gra już wykłada się tylko z komunikatem
"Program przestał działać wyślij błąd do MS albo zamknij" :D
To już coś :D
Ok czyli jest lepiej ale jak zrobić żeby tym razem się sam BF3 nie wykładał?

@makijacz
Ja mam wyłączone to rozszerzone stereo

@bielas75 człowieku jakie 900?!?! patrz i czytaj nie mam żadnego OC moje taktowanie to 822 stock mam gtx 560 ti gigabyte!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2