Teraz jest 19 kwi 2025, 15:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 187 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 15:10 

Tiger --> nie mam pojęcia. W życiu nie instalowałem Desert Combat i nie mam takiego zamiaru.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 15:14 

Cubituss napisał(a):
Tiger --> nie mam pojęcia. W życiu nie instalowałem Desert Combat i nie mam takiego zamiaru.

Nigdy nie mów nigdy. Swoją drogą świetny mod.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 15:15 

Cubituss napisał(a):

Błąd ogromny błąd :( jak widać BF V i DC mają kilka wspólnych tematów i myśle że łatwiej by było nam zrozumieć co dzieje sie w BF V po porównaniach do DC czy EoD

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 18:26 
Moderator forum

w rzeczy samej, Cubi doceniam Twoje dobre checi ale troche zaczyna zalatywac amatorka ta cala relacja:

1. nie masz zadnego punktu odniesienia bo ani w EOD ani w DC nie grales, jak mamy w tej sytuacji prawidlowo ocenic twoje obserwacje? nie instalujesz bo nie lubisz modow :shock: to jest zaden argument w tej sytuacji, chcesz byc profesjonalny to zainstaluj i porownaj
2. ciagle nie odpowiedziales na kluczowe pytanie na jakim dx jest gra, a to jest 100 razy wazniejsze niz jakies duperele na temat tego kto ma jaka bron bo to i tak mozna to na stronie przeczytac, wiec jaki dx?
3. zupelnie nie znasz sie na sprzecie, myla ci sie helikoptery, bron reczna itp itd

skoro juz sie za to zabierasz i tyle robisz szumu na forum i tak sie ekscytujesz to moglbys sie bardziej postarac

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 18:37 

JA mam kilka pytań:
HELI
-czy sterowanie jest do przyjęcia?
-czy jest przycisk do zawisu?
LAW
-czy 1 rakietą można zniszczyć czołg?
czy żołnierz chociaż rozkłada wyrzutnię przed strzałem?
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddam_outkast.asp
hehe[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 18:37 

wuasnie... co z DX ?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 19:29 

Holman napisał(a):
3. zupelnie nie znasz sie na sprzecie, myla ci sie helikoptery, bron reczna itp itd

Ja też, kill me!!! :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 19:30 

Holman napisał(a):
skoro juz sie za to zabierasz i tyle robisz szumu na forum i tak sie ekscytujesz to moglbys sie bardziej postarac

Nie przesadzajmy Holman. Cubituss poświęca swój czas i przekazuje nam sporo fajnych informacji, szczególnie dotyczących grywalności. Póki co to jest najważniejsze. Co do szczegółów technicznych to niewiele są one na razie warte jak BF:V jest w wersji alpha. Wiele rzeczy nie jest jeszcze zoptymalizowanych i są pewnie pozostawione w wersji debug.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 19:32 

Holman..może tek odpuścisz gościowi??z dobrej woli opisuje to co zauważył podczas tej niedorobienej wersji gry..a ty tu wymagasz recki na 10stron A4..nie każdy jest maniakem heli i phantomasów :D wydaja mi się że gdyby Wozu opisywał tą gre to miałbyś nawet skład chemiczny trawy pod butem żołnierza :D pozatym tak jak pisał giera jest strasznie niedopracowana :? Cubituss skupił się na tym co go najbardziej interesuje w grze(tak mi się wydaje)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 19:40 
Moderator forum

hmm myslalem ze wszyscy sa maniakami heli i phantomasow ;) lubie profesjonalizm po prostu bo sam nigdy nie odwalam fuszerki (zobaczycie na przykald niedlugo moj artykul o chlodzeniu wodnym w Enterze), ale ok luz odpuszczam, chcialbym tylko dostac jakies info na temat DX jesli jest cos na ten temat w prevce bo mnie to zywotnie aktualnie interesuje (i podejrzewam ze nie tylko mnie)

Ostatnio edytowano 16 sty 2004, 19:47 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 19:44 

Holman stał sie bardziej wymagający i tyle 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 20:09 

Holman --> nie znam się na sprzęcie z okresu wojny wietnamskiej, to prawda. Gdy będę pisał artykuł na temat BFV w jakimś piśmie, to nie omieszkam się zapoznać z kontekstem historycznym, jeśli będzie mi to potrzebne.

W mody nie gram z prozaicznego powodu - nie mam na to czasu, ani ochoty, a na dodatek mody są tak marginalne, tak niewiele osób w nie gra, że nie ma po co w tekście pisać "lata się tak jak w DC" - w związku z tym granie w mody jest dla mnie bezużyteczne zawodowo, a WYŁĄCZNIE ze względów zawodowych gram w tę prevkę. Moja relacja trąci fuszerką? Pomyliłem tylko MUTTa - dżipa z transporterem opancerzonym, bo... pomylili go również twórcy w instrukcji prevki - stoi jak wół, że to transporter opancerzony. Helikoptery - Piasek już mi wyjaśnił co i jak. A moja relacja tutaj, to świadectwo dobrej woli, która się zresztą właśnie skończyła.

A teraz mi powiedzcie, drodzy moi. Dlaczego jak ktoś chce coś zrobić dla community, to zawsze znajdzie się jeden malkonent i się do jakiegoś szczegółu dojebie? Przykro mi się zrobiło. Wrzuciłem nowe screeny w to samo miejsce, w którym leżały stare. Chciałem o nich napisać coś nowego, ale mam to w dupie. Podziękujcie Holmanowi. Holman - specjalnie dla ciebie - wiem na jakim DXie działa BFV, ale ci nie powiem. Koniec bezsensownego pieprzenia o BFV, najwyraźniej się na tym nie znam, a wszyscy zainteresowani mogą sobie wszystko przeczytać na stronie. Zainteresowanym poopowiadam na GG.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 20:15 
Moderator forum

brawo, postawilem konkretne pytania i konkretne argumenty a uslyszalem ze jestem malkontentem i ze sie obrazasz i nic juz nie podasz wiecej...zenada

widze ze pozycja boga sceny bardzo ci odpowiada, unosisz sie jak balon i masz w dupie takich maluczkich jak ja, w porzadku

jak dla mnie to sam sobie wystawiles najlepsza opinie wlasnie

DC jest marginalnym modem :shock: chyba zartujesz..., i tu na przyklad widac jak sie swietnie orientujesz w temacie

dziekuje za odpowiedz na temat Dx

reasumujac prawdziwy recenzent musi byc przygotowany na krytyke i obrone...

teraz sie pewnie zjednocza "twoi drodzy" czy jakies inne towarzystwo wzajemnej adoracji i mnie pojada :lol:

prawdziwy recenzent musi byc przygotowany na krytyke i obrone, nie powinien stroic fochow i stwierdzac ze teraz to juz nie poda zadnych info

wiesz ja tez napisalem pare artykulow w zyciu w internecie i nawet jak mnie krytykowali nie zachowywalem sie w ten sposob

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 20:21 
Moderator forum

Jak dzieci...i jeden i drugi...
Ja sie uwazam za niedoroslego ale panowie w waszym wykonaniu to jest piaskownica...
Nie mam dzisiaj zbytniego nastroju do czytania czegos takiego (patrz moj podpis na GG) i nie mam rowniez zamiaru pozwolic na klotnie w tak pozadanym przez wszystkich temacie...
Cubi graj i pisz dalej...Holman pisz sobie co chcesz...kazdy ma prawo do wypowiedzi ale na milosc Boska nie odcinajmy naszej sceny od jedynej alfy nastepcy BF1942...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 20:23 

Cubituss napisał(a):
W mody nie gram z prozaicznego powodu - nie mam na to czasu, ani ochoty, a na dodatek mody są tak marginalne, tak niewiele osób w nie gra, że nie ma po co w tekście pisać "lata się tak jak w DC"

Tu się absolutnie nie zgodzę. Jak można powiedzieć, że mod jest marginalny jak ma prawie 1000 serwerów? Żaden oficjalny dodatek nie ma nawet jednej dziesiątej tego. Ma prawie tyle co oficjalny bf. Jest cholernie popularny.

Cubituss napisał(a):
Koniec bezsensownego pieprzenia o BFV, najwyraźniej się na tym nie znam, a wszyscy zainteresowani mogą sobie wszystko przeczytać na stronie. Zainteresowanym poopowiadam na GG.

Eeee obraź się na Holmana, a nie na wszystkich :lol: Ja z przyjemnością czytam twoje pierwsze wrażenia :)

P.S. Cholera przegrałem piwo :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 187 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2