Witam ponownie.
Usunąłem ponownie grę. Wykonałem deinstalację programów Origin i GData (antywirus). Następnie wykonałem naprawę mojego windowsa.
Windows 7 Professional ( bo taki posiadam ). Podczas pracy Win7 wkładam płytę (wersja 64 bitowa) do napędu i wybieram z menu aktualizację systemu. Jest to podmiana samych plików w systemie Windows bez usuwania zainstalowanych programów (trawało to 3 może 4 godziny).
Następnie wykonałem ponowną instalację Origin. W origin pojawił się napis zainstaluj grę. Po wybraniu instalacji nad paskiem postępu już nie było napisu: "Kopiowanie plików z płyty...". Tylko napis świadczący o tym, iż gra jest pobierana z sieci. Zaś na pasku postępu, prędkość pobierania wynosiła 1,4MB/sek. Po niecałych 4-ech godzinach gra była zainstalowana.
Podczas gry po upływie około 2 minut wywalał mnie punkbuster z komunikatem: "Punkbuster kicked player "..." (for 0 minutes)". Wykonałem wszystko co napisał Sokar44 w poście "Punkbuster - Podstawy konfiguracji" (
viewtopic.php?f=152&t=40310 ).
Gra ruszyła ale mapy wczytywały się bardzo długo. Można by powiedzieć, że zatrzymywało się ładowanie map na komunikacie "Logging in...". Czasami po dłuższym czasie pojawiał się napis "Loading Level..." i wchodziła mapa, ale zwykle wisiał na etapie logowania. Jak już wszedłem do gry to po chwili gra się sypała z powodu grafiki. Ale tu z pomocą przyszedł MSIAfterburner. Dla mojego GeForce GTX 560 Ti ustawiłem parametr Core Clock na 800 MHz i Shader Clock na 1600 MHz. I to pomogło.
Pozostał tylko problem z "Logging in..."
Problem rozwiązany tu (
viewtopic.php?f=152&t=43884).
Pozdrawiam