Cubituss napisał(a):
Dobra, miałem może troszkę zły humor. Holman - BFV wymaga DX9 przy instalacji, shadery są widoczne na wodzie (morrowindowa), ale nie wiem, czy gra ich wymaga. Więcej konkretnych pytań w twoim poście nie zauważyłem, co do zarzutów, to wyjaśniłem już co pomyliłem z czym i dlaczego. BTW czemu właściwie się tak uparłeś na to DC i EOD? Bo tam są helikoptery? W BFV heli są mniej więcej na połowie map, to nie jest podstawa rozgrywki
dziekuje za rozmowe na poziomie i powazne potraktowanie sprawy
DX jest bardzo wazna kwestia bo jesli jest DX9 grafiki z 8.1 beda mialy siezki orzech do zgryzienia, ta shaderowana woda jeszcze niczego nie dowodzi bo shadera 1.2 juz gf4 obslugiwal, pytanie czy to nie jest na przyklad pixel shader 2.0, ale jesli wymaga przy instalce to kwestia zaczyna byc jasna powoli
dlaczego sie uparlem da DCi EOD? bo to sa mody ktore wniosly zuplenie nowy wymiar do BF i najbardziej przypominaja Vietnama i stanowia swietny punkt odniesienia
czemu heli? bo mysle ze w rekach sprawnych pilotow heli beda podstawa rozgrywki na tej polowie map

, przynajmniej po stronie usa, tym bardziej ze moga przezucac sprzet a to jest wazny element (co prawda podczas podczepiania jest sie latwym celem ale w koncu raz sie zyje

), tak wlasnie jest w DC i EOD jak zapakujemy kupe ludzi do heli i lecimy po flagi to jestesmy potezna sila uderzeniowa