Teraz jest 5 wrz 2025, 17:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 187 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 21:48 

Polecam w DC :

-No przedewszystkim modele,jeśli chodzi o wyglad są one miodzio (ale Shilke mogli by już wymienić :|)
-Mapki (basrah night ,Iraqi_Oilrigs(sp?), El_Al ;), Dc_No fly zone
-Innowacje np. chmurki na mapkach, możdzeże i tym podobne ;)
-Jeśli lubisz BF-owy system grania to polecam też :)
-Niektóre rasistowkie dupki na servach
-Ogólny klimat wojen Bushów :)

Eod żas polecam by :

-Poczuć klimat rodem z "Apocalipse Now" (Director's Cut ofkoz)
-Popatrzeć na desant z pełnego helliego (aż reka sama przytrzymuje hełm by nie spadł od tego całego wiatru z rotora)
-Poczuć zimny pot i kazde ukąszenie komara na Bad moon rising
-widzieć te wszystkie tracery na Eclipse
-poskakać do Paint it black i olać to ze wrogi czołg kampi w main base na Hamburger Hill
-Patrzeć na Phantoma zrzucajacego majestatycznie napalm na wioske pełną dzieci i kobiet ;)
-Robić w gacie w rytmie Wagnera z hueya :)
Dc - 8/10
EoD 9/10

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 21:59 

nie wiem czemu sie jaracie modami. zainstalowalem EoD i po dwoch dniach zwolnilem miejsce na dysku. dla mnie to byla słaba, niedobracowana beta BFa w innym czasie historycznym, a "klimatu" nie widzialem nigdzie w okolicy na zadnej mapie, chociaz mocno sie rozgladalem.

holman - wrzuc na luz, nie jestes w komisji egzaminacyjnej a cubi nie pisze pracy magisterskiej z prevki BFV. robi nam przysluge ze dzieli sie na biezaco swoimi wrazeniami, chociaz ma na glowie prace w redakcji, kilkumiesiecznego synka i pewnie pare innych spraw. nie neguj jego kompetencji jako recenzenta tylko dlatego ze nie gral w jednego z modów. mysle ze cubi gral w zyciu w kilkanascie razy wiecej gier niz ty a co do artykulow to oprocz "kilku w internecie" napisal kilkadziesiat jesli nie kilkaset materialow ktore zostaly wydrukowane na papierze i sprzedane za kazdym razem w kilkudziesieciu tysiacach egzemplarzy.

dajcie sobie na luz, spalcie bata, zrobcie dobrze waszej kobiecie, po co tyle napalania sie na tego BFV ? sam na to czekam, ale skoro jeszcze nie ma, to zamiast sobie podnosic cisnienie robie inne rzeczy w zyciu. wyjdzie to kupie pogram i wtedy wdam sie w dyskusje

tiger - w koncu ktos powiedzial glosno to co cisnelo mi sie na klawe juz od jakiegos czasu.

peace.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 22:19 

Holman, pisałem o rakietkach odpalanych z garści. Czterech Wietnamców w krzakach i żegnaj, heli.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 22:23 
Moderator forum

Cubituss napisał(a):
Holman, pisałem o rakietkach odpalanych z garści. Czterech Wietnamców w krzakach i żegnaj, heli.

i one sie kieruja na cieplo ? shit SA-7 ;), ale 4 wietnamcow strzelajacych w tym samym momencie do 1 z kilku heli w powietrzu na FFA to raczej nie uswiadczysz, ufff 8)

wierze w kawalerie powietrzna i air support a nie w ryzozercow ;) ale zobaczymy jak to bedzie

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 22:56 

Screany sa miodzio, Cubi. Skrocona recenzja BFV tez jest jebista.

To jest wlasnie to, czego - przynajmniej ja - oczekuje na tym forum.
Wielkie dzieki. :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 22:59 

Holman napisał(a):
Cubituss napisał(a):

i one sie kieruja na cieplo ? shit SA-7 ;), ale 4 wietnamcow strzelajacych w tym samym momencie do 1 z kilku heli w powietrzu na FFA to raczej nie uswiadczysz, ufff 8)

najciekawsze jest to ze z rakietami (ruskie/amerykanskie) w tamtym, okresie bylo jak w starym kawale
"list dziekczynny od rzadu wietnamu do rzadu radzieckiego: dziekujemy za rakiety ziemia-powietrze i prosimy jeszcze o rakiety ziemia-samolot" :D

Holman napisał(a):
wierze w kawalerie powietrzna i air support a nie w ryzozercow ;) ale zobaczymy jak to bedzie

juz widzielismy, przynajmniej niektorzy :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 23:14 

elo

no wiec dzis "gralem" z cubim. to znaczy cubi gral a ja probowalem sie dolaczyc do serwera, a potem sprawic zeby gra dzialala. niemniej nie mam pretensji bo to po czesci wina mojego sprzetu, a po czesci tego ze to przeciez alpha.

siedzi tu kolo mnie piasek i wraz z nim opiniowalismy, ogladajac krotkie sceny z multi a potem z singlowych walk z botami.

no wiec przede wszystkim - vietnam mocno stoi na road to rome. generalnie cale pierdzielenie o zupelnie nowym enginie mozna miedzy bajki wlozyc. to bity BF 1.3 w ktorym dorzucono nowe efekty, troszke pozmieniano stare i zrobiono nowa gre. moim (i piaska) zdaniem - klasyczne total conversion bf1942.

co nie zmienia faktu ze gra wyglada i gra sie niezwykle obiecujaco. na pewno przyda sie do niej konkretny komputer, wiec czesc osob nie przesiadzie sie na nia z oczywistych wzgledow. oprocz tego jest tez (jak pisal cubi) szybsza od starego.

niezle pomieszali w koncepcji gry i robi wrazenie elastycznej i trudnej do zexploitowania. ale to tak naprawde wyjdzie w praniu.

mi sie podobie. piaskowi sie nie podoba bo jest za malo czolgow :)

ps. co do heli. gralem w DC i w nam lata sie znacznie bardziej zrezcznosciowo. na myszce spokojnie da sie pilotowac heli, co w DC bylo niemozliwe (przynajmniej w tej wersji w ktora gralem). obecnie nie posiadam joya wiec nie moglem zczekowac jak sie lata na tymze.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:06 

Holman napisał(a):
hmm myslalem ze wszyscy sa maniakami heli i phantomasow ;) lubie profesjonalizm po prostu bo sam nigdy nie odwalam fuszerki (zobaczycie na przykald niedlugo moj artykul o chlodzeniu wodnym w Enterze), ale ok luz odpuszczam, chcialbym tylko dostac jakies info na temat DX jesli jest cos na ten temat w prevce bo mnie to zywotnie aktualnie interesuje (i podejrzewam ze nie tylko mnie)

Hahaha!!! Nikt nienawidzi jakichs tam "heli i phantomasow" :lol: :lol: :lol: , za to wszyscy kochaja "sweet sixteen" i "the pig" :D

Ostatnio edytowano 17 sty 2004, 00:29 przez Maciejek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:08 

ZooltaR napisał(a):

ps. co do heli. gralem w DC i w nam lata sie znacznie bardziej zrezcznosciowo. na myszce spokojnie da sie pilotowac heli, co w DC bylo niemozliwe (przynajmniej w tej wersji w ktora gralem). obecnie nie posiadam joya wiec nie moglem zczekowac jak sie lata na tymze.

W DC nie możliwe pilotowanie na myszce :?: :shock: toż to czysta poezja :!: albo graliśmy w innego moda albo ja źle widze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:19 
Moderator forum

Maciejek napisał(a):
Hahaha!!! Nikt nie nawidzi jakichs tam "heli i phantomasow" :

negacja zaprzeczenia ? :lol: moze juz lepiej nic nie mow :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:22 

Ja nie mowie tylko pisze, jak juz cos :lol: :lol: :lol:
I ktore niby zaprzeczenie zanegowalem ?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:25 

Nikt nienawidzi - młotku :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:29 

Nie zaczynaj :evil: A jak niby mialem napisac ? "Wszyscy nienawidza" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:47 

Maciejek napisał(a):
Nie zaczynaj :evil: A jak niby mialem napisac ? "Wszyscy nienawidza" :lol:

Widzisz maciejek ty nawet nie potrafisz zjechać kogoś, bo wychodzi że go chwalisz :twisted: A pozatym takimi właśnie postami udowadniasz że jesteś trolem który nie zasługuje na normalne traktowanie. Kończe już i przepraszam za OT o zerlingach nic nie było więc sądze że mi nikt nic nie zrobi 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2004, 00:47 

Maciejek napisał(a):
A jak niby mialem napisac ? "Wszyscy nienawidza" :lol:

To byś miał przerąbane :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 187 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2