Witam, otóż tak: Gram w BF3 z roździelczością 800x600 60Hz. Na średnich. Czasem się przytnie tzn. podwójny dźwięk strzału, dialogu. Miesiąc, może dwa miesiące temu grałem tak że włączałem BF'a , w Menedżerze Zadań zmieniałem priorytet na "Niski" i koligację na Procesor 1. I na 1024x720 (chyba) i na średnich ładnie chodziło, tylko że czasem nie pojawiali się przeciwnicy. Jak pamiętam w przedostatniej misji,tam chodzę ze Snajperem. Szedłem i nie pojawiało się 3 przeciwników i nie dało się przejść. Teraz gram bez zmiany priorytetu i koligacji , z ustawieniami tak jak wyżej pisałem. Dodam, że jak gram , BF zabiera max 12% CPU, moim zdaniem lepiej jak będzie używał 90% CPU i lepiej BF chodził.
PS: z tego co wiem Karta jest tragiczna, jak i procesor nie zbyt dobry. (Trochę się napaliłem na pierwszy lepszy komputer no i teraz żałuję, mogłem trochę pomyśleć...)
To tak: System Operacyjny: Windows 7 Ultimate 64-Bit (Service Pack 1) Zasilacz: LPK12-30E (500W) Typ Procesora : Intel Pentium III Xeon, 2600MHz . Intel Celeron e3400 2x 2,6Ghz . Karta Graficzna : Ati Radeon HD5450 Sterowniki do karty: Catalyst Control Center . Wersja : 2012.0405.2205.37728 RAM: 4GB Sterowników do karty dźwiękowej używam : VIA HD AUDIO DECK Driver Version : 6.0.1.8700 Codec Version: VT1705 *Nie wiem czy to ważne.
Ogólnie chodzi mi , co mogę zrobić, jakie sterowniki, oczyścić komputer czy co. O kupnie nowego sprzętu to wiem, ale już nad tym pracuję. Chodzi mi że na "teraz" ,co mógłbym zrobić, powyłączać programy czy co.
Z góry dziękuję ! Pozdrawiam SlepyMnich
|