Teraz jest 12 gru 2024, 22:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 cze 2012, 23:51 

Davidoff napisał(a):
Byłem dzisiaj w empiku i powiedziano mi, że premiera Premium będzie 21 czerwca, a cena to 179zł, więc szału nie ma. Natomiast dzisiaj na allegro wystawiono aukcje z BF Premium i napisano, że jest to oryginalny klucz Origin. Napisałem do nich żeby się upewnić czy aby na pewno jest oryginalny i mi odpisano, że klucze są z polskiej dystrybucji, wiec chyba wszystko powinno być w porządku?

link do aukcji:
http://allegro.pl/battlefield-3premium- ... 23114.html

W tym wypadku nie przejmowałbym się, że jest to nielegalne źródło. Inexus od lat zajmuje się sprzedażą kluczy do gier.
http://klucze.inexus.pl/battlefield-3/Premium

PostNapisane: 13 cze 2012, 08:14 

Davidoff napisał(a):
Byłem dzisiaj w empiku i powiedziano mi, że premiera Premium będzie 21 czerwca, a cena to 179zł, więc szału nie ma

Szału nie ma jak się w XXI wieku chodzi osobiście sprawdzić cenę zamiast wejść przez stronkę...
http://www.empik.com/battlefield-3-prem ... ltimedia-p

PostNapisane: 13 cze 2012, 10:09 
Moderator forum

Nie widze zadnych recenzji tutaj poki co jak sie wam gra w CQ ;)

Na szybko:
Gungame - fungame :) zdecydowanie lepiej niz w COD.
Nowe mapki bardzo fajne, szybka, intensywna akcja + HD dectruction - miodzio :)jak narazie, nie zaluje zakupu Premium ;)

PostNapisane: 13 cze 2012, 10:15 

Wczoraj pograłem może z godzinę.
Rozgrywka CoDziarska, ale bardzo fajnie się ciupie :)
No i nowe mapy! Na Scrapmetal chodzi się trochę po omacku, bo jest dość skomplikowana, ale inne mapy poznać można w mig.

Gungame bardziej podobała mi się w CoD, bo nie było takich "powolniaków" jak magnum 44, na którym zawsze utknę.

PostNapisane: 13 cze 2012, 10:32 

Mapy mimo wszystko wydają się być strasznie duże porównując do tdm, może dlatego, że większość to pomieszczenia i korytarze na kilku poziomach i mało jest otwartych przestrzeni. Jest sporo błądzenia, szczególnie jak chcesz znaleźć schody na wyższy/niższy poziom, kwestia poznania map. Przez nowe assignmenty jak zwykle dodatkowy chaos, m320, rpg, eod boty na każdym kroku jeśli server wyraźnie tego nie zabrania :) Do tego można mieć pewność, że po śmierci będzie się podniesionym w każdej sytuacji

Gungame fajna sprawa, ostatnie 2 bronie bywają trudne do zaliczenia, ale jest satysfakcja :) Wierzbin przecież w bf3 też jest magnum w tym trybie :>

p.s. zauważyliście, że po ostatnim patchu, jeśli 2 osoby z jednej drużyny (chyba tylko w trybie hardcore) zderzą się na pełnym biegu to traci się w ten sposób kilka hp? Ostatnio nawet "udało" mi się w ten sposób zdobyć teamkilla :roll:

PostNapisane: 13 cze 2012, 13:25 

Ja tam w tych mapach CQ mam dziwne zaciny. Czasami płynność spada naprawdę ostro, a przecież reszta map chodzi mi spoko. Chyba wreszcie muszę zrobić format. Ogólnie strasznie przypadł mi do gusty CQ domination idealna rozgrywka dla 4 zgranych drużyn.

PostNapisane: 13 cze 2012, 14:32 

Mapy z CQ działają jeszcze gorzej od tych z BtK, boje się pomyśleć co będzie z Bandar Desert, 30FPS na GTX690?

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:18 

czopor napisał(a):
Davidoff napisał(a):
Byłem dzisiaj w empiku i powiedziano mi, że premiera Premium będzie 21 czerwca, a cena to 179zł, więc szału nie ma. Natomiast dzisiaj na allegro wystawiono aukcje z BF Premium i napisano, że jest to oryginalny klucz Origin. Napisałem do nich żeby się upewnić czy aby na pewno jest oryginalny i mi odpisano, że klucze są z polskiej dystrybucji, wiec chyba wszystko powinno być w porządku?

link do aukcji:
http://allegro.pl/battlefield-3premium- ... 23114.html

W tym wypadku nie przejmowałbym się, że jest to nielegalne źródło. Inexus od lat zajmuje się sprzedażą kluczy do gier.
http://klucze.inexus.pl/battlefield-3/Premium

w tej firmie to mi BF3 na alegro klucz w przeddzień premiery odmówili,bo kluczy niby im dostawca nie dostarczył mimo ze kasę dostali i musiałem kupić wersie pudełkowa (z czego jestem zadowolony )kasę zwrócili ale nie polecam tam zakupów bo to nic pewnego :!:

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:26 

Panowie miałem pół godziny temu dziwną sytuacje,chciałem kupić premium a więc kliknełem na kup teraz na originie i zamiast przekierować mnie tam gdzie wpisuje numer karty kredytowej z hasłem odrazu bez niczego zaczeło mi ściągać około 2.5g.O dziwo ściagał sie premium!!! nie wierzyłem w cud więc zaraz po ściągnięciu pojawiłem sie na battlelogu wchodze na wyszukiwarke i pierwszy lpeszy serwer z nową mapą.Czekam aż sie załaduje i jestttt grammm ;))) wychodze z gry i na stronie głównej wyraznie jest napisane ''Użytkownik _________ ma teraz dostęp do rozszerzenia Premium dla gry Battlefield 3'' .Czy to jest jakiś żart?dali mi premium za darmo?

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:33 

Żeby tylko nie kazali ci później za to płacić...

Mi z kolei normalnie prosi o podanie środka płatności.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

Ostatnio edytowano 13 cze 2012, 17:35 przez Antonio_@2, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:35 

XP weekend :D
Najbardziej denerwuje mnie w Gun Game shotguny, masakra, zanim kogos zabije to z 1 miejsca spadam na 4 :/

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:36 

teraz spróbowałem kupić mass effect 3 i normalnie po staremu czyli jednak oni sie walneli

dostałem maila
''Adresatem niniejszej wiadomosci jest .

Szanowny uzytkowniku,

Dziekujemy za zlozenie zamówienia w serwisie Origin w dniu 13 czerwiec 2012. Niniejsza wiadomosc stanowi podsumowanie Twojego zamówienia oraz dowód zakupu. . Jesli platnosc zostala dokonana za pomoca karty kredytowej, na zestawieniu transakcji na Twojej karcie bedzie figurowac jako platnosc na rzecz EA *Origin.com.

Numer Twojego zamówienia: **********''

i o co chodzi?płatności żadnej nie dokonałem przecież

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:49 

Sprawdź czy piniondz z karty pobrało.

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:54 

nie mogło pobrać pieniędzy bo za każdym razem sie wpisywało kod CVV a ja go nie pamiętam bo przelewałem z konta matki kiedyś jak BF3 kupowałem.Wogóle nie mialem tego okna gdzie sie wpisuje dane...w tym rzecz!!!nie mam pojęcia o co chodzi

PostNapisane: 13 cze 2012, 17:59 

Czyli zostałeś jedynym graczem, któremu DICE się zrewanżowało za wszystkie bugi i niedopracowania gry oraz patche-psuje^^

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2