kriz napisał(a):
dobrawek napisał(a):
Jako, że jestem WarArrangerem UKF i mam własną bardzo inteligentną prawniczkę zacząłem się zajmować prawem i nauczyłem się najważniejszej zasady która mnie kieruje w życiu - "Nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności"
Rozroniasz prawo od zasad gry komputerowej?
Ale fakt. nasze wina, zesmy wystawili czlowieka niezgloszonego do rozgrywek. po prostu zwykle przeoczenie. Tu naleza nam sie baty. ale mimo wszystko EFC to nie miejsce na klotnie i konflikty, tylko czysta gre i czysty fun. tak podchodzi do tego PRGK-42. chielismy po prostu pograc w milej atmosferze. niestety...
Czego oznaką były blunty pod naszym adresem? Wiesz, co napisałeś? My, pomimo tego, że traktujemy to poważnie gdybyśmy zostali wyhaczeni za błąd, oberwałby Dobrawek (

), za niedopełnienie formalności. Nikt, na bank, nie obrzucałby przeciwnego klanu błotem (czy to w pucharze z PRGK-42 czy jakimś ze 150 przegranymi i 1 wygraną). Tak się po prostu nie robi. Po tym, co się stało (i logach) widać, że traktowaliście to śmiertelnie poważnie.
kriz napisał(a):
Hahaha. Donrawek przestrzega prawa. i co - jezdzisz juz 50 km/h, nie sciagasz mp3, tak? czy to tylko w jedna strone prawo dziala? wez nie pisz takich rzeczy.
Proszę, nie przechodźmy do Windowsów bo to dopiero jest żenujące

kriz napisał(a):
hahah. przygotowaliscie sie?? Kurna, Twoj klanowicz nie wiedzial 15 minut przed meczem z kim gra!!! nie wiedzial. to jest przygotowanie?! ja wiem, ze dla Was 11 druzyna w europie to pestka i nie musicie w ogole znac ich nazwy. zreszta wynik to potwierdza...
Czyżby ambicje zaczynały adrenalinę zwiększać? Może jeszcze mamy upaść przed Tobą na kolana? Bo wielka (jak to ktoś napisał) "Gwiazda" sceny BF została "zlekceważona" przez jednego z naszych? Plew.
kriz napisał(a):
Czlowieku, zejdz na ziemie. BF to gra, dzieki ktorej mamy sie dobrze bawic.
Jeśli tak jest, to Twój post jest jednym wielkim oksymoronem.