Teraz jest 19 kwi 2025, 04:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:07 

Będzie rekord postów?? czy nie...... o tym dowiemy się za chwilę :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:08 

No i zrobili z igły widły.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:08 

Po czytaniu tych wszystkich bzdur naprawde sie odechciewa wszystkiego. naprawde. myslalem, ze jest fajnie, mozna se pograc, pogadac, wypic piwo. ze to nie sens zycia a dodatek, urozmaicenie. ale nie. wazniejsze sa punkty, awans, wygrana.
mam dosc tego. naprawde, rzygac mi sie chce po dzisiejszym dniu. po calej tej akcji. ale nic to...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:09 

"Jeden by wszystkimi rzadzic, jeden by wszystkie odnalezc, jeden by wszystkie zgromadzic i w ciemnosci zwiazac" - tylko gdzie jest ten jeden?? No wlasnie: po co prowadzic temat, ktory ma na celu jedynie wypominanie UKF jakie to z nich *mama zabroniła mi przeklinać*, blotniaki, lamy i cwele (oczywiscie ja tak nie sadze) i bronienie sie PRGK w sposob ktory nie doprowadzi do zakonczenia sprawy (wrecz zenujacy - caly czas atakujecie UKF a swoich bledow nie widzicie - JESTESCIE BEZBLEDNI), zamiast przyznac sie ze wystalwili gracza nie zgloszonego - pokory ludzie!! Moze chodzi wam o to ze UKF jest od was gorsze i ze byscie ich zgnietli, a oni wrecz bez walki z wami wygrali?? Naprawde wytlumaczcie mi to!! To jest dla mnie dyskusja dziwna i nie na miejscu, ktora powinna byc przeprowadzona na privie.
A i Piasek powiedz mi czemu UKF sie mialo skompromitowac?? - z tego co przeczytalem wynika ze wy to zrobiliscie (moze cos sie wydarzylo pozniej o czym nie wiem) - wystawiliscie nie zgloszonego gracza = zlamanie regulaminu = przegrany mecz.
Co do listy. Nie musieliscie dzielic, fakt. Ale podzieliliscie, pogodzcie sie z tym.

Jakby to Kacz powiedzial : "Zenada, Zenada to wszystko ZENADA!!
BTW: Z E N A D A rulez!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:09 

Właśnie, wróciłem z pracy i widze tu niezły syf :(

Panowie Byłem liderem drugiego składu naszego klanu. Objałem te funkcje po Dobrawku.

Kilka razy gralismy mecze, w których nasi rywale nie mieli zgłoszonych graczy do cb a wystawiali ich na mecze. pomimo przegranej nie robiłem żadnych confliktów bo nie oto chodzi w tej grze.
Raz przegralismy z klanem, który miał zgłoszonych w cb 9-ciu graczy a graliśmy 10vs10.

Uważam, że Dobrawek chciał za wszelka cenę pokonać PRGK-42 bo ma jakiś kompleks zwiazany z tym klanem i zagubił sie trochę w tym wszystkim.

Pytanie pozostaje jedno: dlaczego zaczął wogóle grać, czemu odrazu nie wywołał draki - he?
Uważam, że skoro zaczęli grać to nie powinni w połowie meczu robić afery o niedopatrzenia.

Mówcie co chcecie, ale takie zagrywki nie są wporzadku.
wyglada to jak walka Gołoty niestety. Sory Dobrawek, ale myslałem ze masz wiecej klasy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:10 

Samoobrona zaciekle walczy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:11 

Mam podobne zdanie jak Maniac.......

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:11 

Coug napisał(a):
Zaproponowalem pokojowe rozwiazanie niestety UKF postawiolo na swoim. Mysle tez ze komentarze PRGK nie sprzyjaly pokojowem zakonczeniu i byly troche zbyteczne :wink:

Coug, nie moglbym spojzec w oczy klanowiczom gdybym z dobrawkiem zgodzil sie pokojowe rozwiazenie - gdyby zachowali sie normalnie byla by inna rozmowa.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:12 

bcj napisał(a):
Piasecznik napisał(a):
UKF nie przegrałby 295:0 na Battle of the Bulge?
Wszyscy dobrze wiemy że nie.

hmm... mysle, ze wynik moglby byc odrobine inny gdyby bylo przepisowe 60sek na start meczu, gdyby te kilka osob zdazylo sie wyspawnowac tam gdzie trzeba i gdyby jedna osoba zdazyla wrocic za potrzeba z WC... ale o to sie nie przypieprzalismy... no coz gramy przeciez z gwiazdorami... ich przepisy i fairplay nie obowiazuje.. bo przeciez fairplay bylo by 60 sek i restart mapy...

ja pierdziele!!!!! trzeba bylo powiedziec! adminowi (bo my to przeciez gwiazdy, wiec na pewno bysmy powiedzieli ze "wg rulesow i konstytucji nie mozna sikac!"). myslelismy ze da sie wybrac spawn pointy w 20 sekund. i ze w ogole gramy luzno bez ceregieli.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:12 

Chlopaki o co tu sie klocic :| Nie rozumie jednego dlaczego ktos z PRGK nie spytal sie CL UKF czy ta osoba Cooler moze zagrac w tym meczu?? Z tego co pamietam to jak gralismy i nie mielismy skladu to pytalismy sie czy ta osoba moze zagrac nigdy nie bylo zgrzytow no moze raz ;)

P.S
Dawno tu nie pisalem lecz pamietajcie WIELKI BRAT PATRZY :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:13 

Kriz... moze i to jest jedna scena (BF.PL), lecz jednak sa klany (miedzy innymi WILD_A) ktore cała te zabawe w ladderach i pucharach traktuja powaznie i to smiertelnie... a jesli chodzi o tym co piszesz, ze UKF beee i inne tym podobne to poprostu smiac mi sie chce ... Dobrawek zrobił to co uwarzał za sluszne, sadze ze kazdy admin w CB (no moze poza STXiem) przyznal by mu racje, tak i ja mu przyznaje i pochwalam jego działanie, a obelgi w jego strone i klanu UKF, pokazuje wasz poziom inteligencji...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:14 

PRGK musialo oglosic ta liste.
Sytuacja jest taka ze konto rezerw PRGK to glowne konto multiklanu PRGK a nie oddzielne konto tj PRGK-42 i na tamtym koncie sa wpisani wszyscy, lacznie z 42 dlatego bez tej listy nie byloby jasne kto jest PRGK a kto PRGK-42.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:15 

Widzimy swoje błędy, nie wypieramy się ich.
Przyznaliśmy się otwarcie do tego kilka razy, że nie dopełniliśmy wszystkich formalności w CB. Niestety żenujące jest bezwzględne wykorzystanie tego błedu przez przeciwnika.
Jak powiedziałem wcześniej, chciałem oddać ten mecz zanim rozmowa przeniosła się na IRC. Nie zrobiłem tego z szasunku dla pracy moich klanowiczów włożonej w przygotowanie się do gry. Chcieli grać, niestety UKF zmarnowało ich wysiłek.
Czy jeśli oddałbym mecz zaraz po zgłoszeniu konfliktu przez Dobrawka to zachowanie UKF byłoby mniej żenujące?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:17 

Ależ myysmy sie przyznali do bledu! I mowie - zjebalismy akcje, dalismy ciala i nalezy nam sie ten walkower. jesli chodzi oczywiscie o ujecie formalne - tak nas moga traktowac admini i nie mam nic przeciwko wydanej takiej decyzji.
Dla mnie po prostu rzecza, ktora nie miesci sie w glowie jest to, ze nasi "kumple" robia taka drakę.
Mamy gdzies punkty, awanse i caly EFC w sumie. ale nie mozemy stac spokojnie i patrzec na takie rzeczy. taka postawa jest naprawde dla mnie ... abstrakcyjna. nie ma takich ludzi, kurna.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:17 
Moderator forum

Coug napisał(a):
Zaproponowalem pokojowe rozwiazanie niestety UKF postawiolo na swoim. Mysle tez ze komentarze PRGK nie sprzyjaly pokojowem zakonczeniu i byly troche zbyteczne :wink:

Delikatnie powiedziane. Gdyby nie komentarze, bluzgi, obelgi sprawa prawdopodobnie potoczyłaby się inaczej. Ale PRGK-42 pokazało kompletny brak klasy, tym bardziej, że są jednym z wiodących PL klanów. Panowie, "noblese oblige" (przepraszam za ewentualny błąd). Bolało to, że ktoś w ogóle był na tyle chamski, że postawił się ( :!: ) Wielkim Bossom Trzęsącym Sceną i na dodatek nikt z pierwszej strony CB.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2