Teraz jest 24 sie 2025, 15:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:18 

kriz napisał(a):
Po czytaniu tych wszystkich bzdur naprawde sie odechciewa wszystkiego. naprawde. myslalem, ze jest fajnie, mozna se pograc, pogadac, wypic piwo. ze to nie sens zycia a dodatek, urozmaicenie. ale nie. wazniejsze sa punkty, awans, wygrana.
mam dosc tego. naprawde, rzygac mi sie chce po dzisiejszym dniu. po calej tej akcji. ale nic to...

Kriz, nam na prawde wisza punkty, nam chodzilo o dobra zabawe, owszem dobrawek chcial troche utrzec nosa "gwiazda" polskiej sceny BF, ale z poczatku nie bylo mowy o tym, ze pojdziemy na calosc i bedziemy sie upierac przy walkowerze - sorry, ale EC traktujemy troche jako dobry trening - co zreszta widac bylo po wybranej mapie przez nas - przeciez bylo oczywiste, ze nie wygramy z wami, ale nadarzyla sie super okazja do przetrenowania jej z mocnym klanem (zreszta testowalismy eksperymentalna taktyke)... jednak w momencie kiedy zaczeliscie nam ublizac, to sorry - decyzja musiala byc oczywista...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:19 

kriz napisał(a):
Mamy gdzies punkty, awanse i caly EFC w sumie.

To pojakiego licha zaczynaliscie ten topic - dla slawy ????, zeby pokazac jacy jestescie zajebisci, czy dla tego zeby osmieszyc UKF (a tak sie jednak nie dzieje, bo tylko siebie osmieszacie)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:19 

Rozumiem, ze zrobili to w srodku meczu - to jest nie na miejscu. Powinni byli to zrobic przed meczem lub tuz po jego rozpoczeciu. Ale po co ta dyskusje przenosic na forum?? Na przyklad - wiem ze UKF wygralo w sposob iz wykorzystalo wasze niedociagniecie w rulesach. Nie chce sluchac jak wyklinacie UKF i mowicie jak sie osmieszyli, ani polityczne wypowiedzi dobrawka lub innych czlonkow UKF!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:20 
Moderator forum

kriz napisał(a):
Dla mnie po prostu rzecza, ktora nie miesci sie w glowie jest to, ze nasi "kumple" robia taka drakę.
Mamy gdzies punkty, awanse i caly EFC w sumie. ale nie mozemy stac spokojnie i patrzec na takie rzeczy. taka postawa jest naprawde dla mnie ... abstrakcyjna. nie ma takich ludzi, kurna.

Wspaniali kumple, którzy obrzucają błotem swych "kamratów" za znalezienie błędu! Zastanów się, co piszesz - najpierw my zostajemy rozjechani, w sumie bez powodu, bo tylko 1 osoba prowadziła dyskusję, nie całe grono (w przeciwieństwie do Was to była 1 osoba i prowadziła rozmowę a nie pijackie bluzgi!), a potem macie jeszcze pretensje, że Dobrawek podjął taką a nie inną decyzję? Gratuluję dobrego mniemania o sobie.

Tytuł:

Kriz:
Ależ myysmy sie przyznali do bledu! I mowie - zjebalismy akcje, dalismy ciala i nalezy nam sie ten walkower. jesli chodzi oczywiscie o ujecie formalne - tak nas moga traktowac admini i nie mam nic przeciwko wydanej takiej decyzji.

Tiaaa, to po co ten cały topic zotał na tym forum napisany?
I to Wy PRGK-42 zaczeliście ten cały cyrk na kółkach, a nie UKF.

Tytuł:

Ludzie Spokojnie :!: Ta klutnia nie ma sensu :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:21 

Piasecznik ja Cie rozumie, ale zrozum dobrawka tez, bo przeciez w momencie jak on powiedzial ze nie macie dodane coolera w CB to zaraz polecialy bluzgi ze strony PRGK-42, oczywiscie wybrane osoby bluzgaly a nawet znalazl sie jeden co pomagal mi wszystkich uciszyc! Ja prosilem zeby byla cisza, no ale przeciez co tam taki Pinky moze wiedziec, no i teraz sie to odbilo, musisz podziekowac swoim klanowiczom, a nie miej pretensji do UKFu!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:21 

Uprasza się nie rozumiejących tematu o niepisanie w tym topicu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:22 

[SPQR] Torg napisał(a):
Chlopaki o co tu sie klocic :| Nie rozumie jednego dlaczego ktos z PRGK nie spytal sie CL UKF czy ta osoba Cooler moze zagrac w tym meczu??

Bo gra z nami od ok miesiaca, ma dostep do forum itd... jest pelnoprawnym gracze klanu, zostal takze zgloszony na forum turniejowym do skladu PRGK-42.
Ot co.
Fakt inaczej jakby to byl inny klan czy cos... ale jak po sasiedzku taki numerek, jeszcze jak wiadome jest ze cooler gra z nami :) No coz, zycie jest bolesne.
To jeszcze nie koniec.

Aha i Ci, co mowia do nas gwiazdy... odpi3rdala wam ?
Ja wiem ze czasem mozna sie ponabijac ale notorycznie ?
Zazdroscicie ?
Ja wiem ze moze was mamy nie kochaja, lub siostra zakonna was chciala wycalowac no ale nie musicie sie wyrzywac (lub wyżywac... :D) na nas z tego powodu.
Moze i jestesmy gwiazdami ale tylko dlatego ze gramy na tej scenie od poltora roku i zdobylismy jakies sukcesy na swiecie.
To ze mamy duze plany i checi to znaczy ze chyba jestesmy dobzi...
Mowicie od nas Gwiazdorzy obrazajac nas... sorka no ale chyba nie na tym to polega.
Pomyslcie sobie jakby wyglada scena bez PRGK-42 i jakby grala repra bez PRGK-42 ?
I co, ciagle jestesmy gwiazdorzy ?
Ciagle jestesmy elita ?
My jestesmy normalnym klanem, ktory w gre wklada serce i zażarosc.
Jak sie to Tobie Maniac`u drogi nie podoba to jest odpowiedz jedna: Wyjdz i nie wracaj.
Sorry ale chyba ciagle masz kompleksy po tym podkradaniu graczy... nieprawdaz ?
I zadne obelgi w strone couga i adminow nie polecialy.
I sie zamknij, bo nie wiesz jak wyglada sytuacja.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:23 

yacub napisał(a):
Coug napisał(a):
Zaproponowalem pokojowe rozwiazanie niestety UKF postawiolo na swoim. Mysle tez ze komentarze PRGK nie sprzyjaly pokojowem zakonczeniu i byly troche zbyteczne :wink:

Delikatnie powiedziane. Gdyby nie komentarze, bluzgi, obelgi sprawa prawdopodobnie potoczyłaby się inaczej.

pewnie. jeszcze byscie nam pocałowali rączki pewnie, tak? bullshit.

yacub napisał(a):
Ale PRGK-42 pokazało kompletny brak klasy, tym bardziej, że są jednym z wiodących PL klanów. Panowie, "noblese oblige" (przepraszam za ewentualny błąd). Bolało to, że ktoś w ogóle był na tyle chamski, że postawił się ( :!: ) Wielkim Bossom Trzęsącym Sceną i na dodatek nikt z pierwszej strony CB.

o czym ty czlowieku piszesz?! wez sie zastanow.
to, zesmy nieco przeholowali z "przesadnym ujawnianiem emocji" ejst spowodowane tym, ze w najmniej czranych przewidywaniach bysmy takiej kolejnosci nie przewidzieli. zeby taki noz w dupe wbijac, jezu! jestem uczulony na kombinatorow i dyletantow i niestety burak jestem i tyle. słoma i w ogole. wiem, wiem.
przepraszam anyway wszystkich tych z UKF, ktorych to nie dotyczylo. tych, ktorzy przyszli pograc.

Tytuł:

Mam propozycje: umowcie sie jutro o 23 na polach mokotowskich w Wa - wie i przeprowadzcie zgrabna 20 osobowa SOLOWE i tam pobrzucajcie sie blotem, miesem, butami czy ku*** CHCECIE!! Ale prosze was gadajcie konkretami a nie wyklinajcie sie w sposb: "Prosze pani, to nie ja zrobilem to ON!!" - jak dzieci w przedszkole!! Get REAL!!

Tytuł:

Piasecznik napisał(a):
Uprasza się nie rozumiejących tematu o niepisanie w tym topicu.

a co ma znaczyć "nierozumiejących tematu" możesz znowu mi podać definicje??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:25 

Pinky: Nie obawiaj się, opierdziel dostali. Jak nie dotarło to dostaną.
Poprostu ja i wszyscy klanowicze (nie tylko obecni na meczu) uważają że wyjechanie z takimi zarzutami przez Dobrawka było największą obelgą jaka została napisana w całym tym zdarzeniu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:26 

Ha już siedem czy będzie więcej?? ....... hmm

Jak ja nie lubię głupio postów nabijać ale czy to nie lepsze niż te śmieszne sprzeczki, wrzucić na luz panowie, już po fakcie, niestety drugi raz tak się nie zrobicie!!!

Jest tylko jeden minus całego tego zamieszania, mianowicie:
polskie klany będą najbardziej regulaminowymi klanami w CB :( :twisted:

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 01:27 przez Bulldog, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 01:26 

Kaserek wiesz co : powiem Ci tylko tyle bez PRGK - sadze ze ta scena byla by spokojniejsza, a repra wyglodala by tak ze graczy z PRGK zastapiły by osoby z innych klanow (sadze ze tak samo dobre) ... aha i kaserek jak tobie sie cos nie podoba to mozesz sobie wyjsc tymi "tylnymi drzwiami" i juz nie wracać.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2