Kupiłem BF3 i zainstalowałem origina i założyłem konto na originie. Potem zalogowałem się na origina podając ID a nie e-maila ( to ma znaczenie czy zaloguję się i pobiorę BF3 z konta logując się przez ID czy przez e-maila?). i zacząłem pobierać BF3 jak już mi się pobrał to zgodnie z tym co piszę na ulotce która była w opakowaniu powinienem go zainstalować ale takiej opcji nie było. Po pobraniu miałem od razu opcję graj więc wziąłem graj ( i w tym momencie jak by coś zaczęło ładować ale BF3 dalej się nie włączał ) i tak było BF się nie włączył, a jak próbowałem się z origina wylogować to pisało że najpierw muszę wyłączyć BF-a3 i dopiero potem się wylogować( tylko jak on mi się nie włączył to jakim cudem najpierw powinienem go wyłączyć żeby się wylogować
). Ale origina wyłączyłem na siłę. Teraz wszystko usunąłem (origina,BF-a3) i jeszcze raz próbuje go pobrać.
Moje pytania:
1. Czy jest różnica pomiędzy tym jak loguje się podając hasło i ID a tym jak loguję się podając hasło i e-maila ??Czy potem mogą być jakieś powikłania że np. BF mi nie działa ?
2. Bo po pierwszym pobraniu BF-a3 nie miałem opcji instalacji a z tego co wiem powinienem mieć taką opcję. Czy ewentualnie da się po pobraniu BF3 z origin zainstalować go ręcznie ? Jak tak to jak ? Wytłumaczcie.
Najbardziej mnie martwi to że jak loguję się na origina to podając ID i hasło mam inne menu itd niż logując się i podając e-maila i hasło przecież to jest to samo konto tylko mogę zalogować się podając albo ID albo e-maila i tego nie rozumiem. Mało tego jak się loguję podając e-maila a nie ID to mogę dodawać znajomych i wgl czego nie mogę robić podając i logując się przez ID.