Teraz jest 18 lip 2025, 07:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lip 2012, 19:07 
Zbanowany

Cytuj:
Żadnej "ustawki" z kumplem nie biorę pod uwagę.

a co nie masz kolegów którzy chcą pomóc ? :omg:

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 9 lip 2012, 19:33 

kerpal napisał(a):
a co nie masz kolegów którzy chcą pomóc ? :omg:

Nie, to boosting, a boosting jest ZŁY.

PostNapisane: 9 lip 2012, 19:45 
Zbanowany

Bez przesady, raz kogoś zabić to nie boosting, boosting to jest jak ktoś się ustawi pod ścianą i gościu 50 razy z l96 nawala

PostNapisane: 9 lip 2012, 19:57 

jacepaw napisał(a):
Aby zaliczyć zadanie muszę zabić wroga przy pomocy robota saperskiego ... nie mam nawet bladego pojęcia jak to wykonam a chciałbym. Jakieś porady/sugestie z Waszej strony. Na jakiej mapie, w jakiej sytuacji Wy "przeprowadziliście" taką akcję, mieliście z tym duże problemy :?: Żadnej "ustawki" z kumplem nie biorę pod uwagę.

Ja to zrobiłem na metro 64 graczy. Niestety nie za 1 razem, namęczyłem się z tym trochę. Ale na na skład sztrurm łatwo podpalić robocikiem - poprostu przyczaić się na delikwenta kiedy podkłada ładunek, a na skład szturm jest mniej ludzi więc łatwiej to zrobić, ja tego dokonałem na Bazarze :).

PostNapisane: 9 lip 2012, 20:44 

jacepaw napisał(a):
Aby zaliczyć zadanie muszę zabić wroga przy pomocy robota saperskiego ... nie mam nawet bladego pojęcia jak to wykonam a chciałbym. Jakieś porady/sugestie z Waszej strony. Na jakiej mapie, w jakiej sytuacji Wy "przeprowadziliście" taką akcję, mieliście z tym duże problemy :?: Żadnej "ustawki" z kumplem nie biorę pod uwagę.

Polecam (bo ja tak to wykonałem) polowanie na Tunguske albo LAV-AD ponieważ przeważnie one stoją w jednym miejscu i gapią się w niebo. Problemem jest tylko dostać się w jej pobliże, mi się udało ją objechać jeepem. teraz najważniejsze: podjeżdżamy robotem pod TYŁ wrogiego pojazdu (nie bok ani przód, zawsze tył!) i zaczynamy spawać. Po 2-3 sekundach mamy zadanie zaliczone.
Ewentualnie możesz zapolować na snajperów którzy się chowają po pagórkach i świata poza tym w lunecie nie widzą. Jak juz wyczaisz gdzie taki delikwent się skitrał to podlatujesz jetem wyskakując mu na plecach, a potem wiadoma sprawa.

PostNapisane: 9 lip 2012, 21:29 

kerpal napisał(a):
Bez przesady, raz kogoś zabić to nie boosting, boosting to jest jak ktoś się ustawi pod ścianą i gościu 50 razy z l96 nawala

To jest to samo. W pierwszym przypadku chcesz odblokować broń, a w drugim dodatek/dogtag. Dlaczego to drugie jest uważane za gorsze skoro cel jest ten sam? Ułatwić sobie coś?

PostNapisane: 10 lip 2012, 08:05 

Postanowiłem nie iść na łatwiznę i rozwalić czołg wroga. Na omanie (conquest large) po stronie ruskich najpierw zrespiłem się jako support aby rzucić sobie amunicję w pustym hangarze; wówczas mamy nieograniczoną ilość robotów na jednym życiu. Potem samobójstwo albo rychła bohaterska śmierć. Potem resp jako technik i bezpiecznie siedząc w owym hangarze jedziemy robotem na akcję. Początkowo bez sensu jeździłem szukając czołgów wroga; jednak trzeba zaczaić się tam gdzie najprawdopodobniej wywiąże się walka pancerna i poczekać aż same do nas przyjadą. Jak wiadomo na punkcie G mamy tam 2 pojazdy i często są tam walki między nimi. Przyszedł żołnierz US, wsiadł do czołgu i zaczął przejmować flagę. Po chwili przyjechał BTR i podczas gdy walczyli ze sobą przypaliłem czołg. W sumie poszło gdzieś z 10 robotów zanim udało mi się, ale jaka satysfakcja :D

PostNapisane: 17 lip 2012, 22:55 

mógłby mi ktoś pomóc? mam mianowicie taki problem od pewnego czasu z wyświetlaniem zadań w battlelogu..
wrzucę skrinka..http://img9.imageshack.us/img9/4098/problemzbattlelog.jpg
i trochu mnie zaczyna to drażnić .

PostNapisane: 17 lip 2012, 23:03 
Zbanowany

zaaktualizuj flasha, firefoxa i zainstaluj "better battlelog"

PostNapisane: 18 lip 2012, 09:50 

xagon napisał(a):

I przestań ściągać z torrentów! :lol:

PostNapisane: 18 lip 2012, 15:25 

Cześć mam do was pytanie a wydaje mi się że ten temat nadaje się do tego akurat w sam raz.

Czy da się i opłaca się grać w BF3 na samej podstawce - tzn bez dodatków. Trochę budżet mi nie ten tego więc...
Obecnie chyba jest już 4 albo 5 DLC, tylko nie wiem jak to zmienia rozgrywkę jeśli nie ma się dodatków. Grają ludzie na samej podstawce ?
Drugie pytanie, czy zmienił się trochę przyrost punktów i nagrody za nie w postaci kolejnych broni i ekwipunku od BF2? W BF2 musiałem spędzić masakryczną ilość czasu online aby odblokować bron dla 4 klasy a następne to już był jakiś koszmar... Ile trzeba pograć aby odblokować sensowny ekwipunek dla dwóch trzech klas?

Dzięki za odpowiedzi.

PostNapisane: 18 lip 2012, 16:01 

Tak opłaca się. Obecnie wyszły dwa dodatki: Powrót do Karkand i Walka w zwarciu, jednak nie potrzebujesz ich do komfortowej gry w BF'a, najwyżej ominie Cie kilka mapek i pukawek.

@EDIT: Nie doczytałem drugiej części posta. Poziomy wbija się bardzo szybko więc nie masz się o co martwić.

PostNapisane: 18 lip 2012, 17:02 

Dzięki

PostNapisane: 18 lip 2012, 23:45 

kerpal napisał(a):
zaaktualizuj flasha, firefoxa i zainstaluj "better battlelog"

mam to wszystko zaktualizowane, nawet tego better battleloga zainstalowałem i to samo mam :evil:
sidh77 napisał(a):
xagon napisał(a):

I przestań ściągać z torrentów! :lol:

No patrz jak wykukał! :lol:
Nie ściągam... tylko przeglądam co mógłbym obejrzeć, gdyby kino było w mojej mieścinie, lub wypożyczalnia blureja jakiego :D

PostNapisane: 19 lip 2012, 03:13 
Zbanowany

zainstaluj inna przeglądarke...

btw ta mariollka to dziewczyna czy tylko nick taki ? xd

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2