Teraz jest 3 mar 2025, 19:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lip 2012, 01:18 

Coś ten temat nam umiera... No nie mówcie, że gracie tylko Asfaltami na Kanałach.

PostNapisane: 28 lip 2012, 14:17 

Wczoraj z landryfrostem stoczyłem rundkę TDMa na kanałach.
Można dziś się zgadać z tym, że ja dopiero pogrywam raczej w późnych godzinach. Najlepiej po 22.00

PostNapisane: 29 lip 2012, 17:59 

Ktoś przesiaduje ostatnio na jakimś porządnym Sniperworldzie ? takim jak był w BF2 ?

Bo od długiego czasu nie mogę czegoś takiego znaleźć.
Dla tych co nie pamiętają, to wyglądało to tak:
-Wszystkie bronie i klasy dozwolone
-no vehicle
-Strefy z ostrzału między 2 punktami na mapie (min. 150m). Wejście pomiędzy - kill z automatu

(99% tych serwerów to była operacja Clean Sweep i walki przez taki most po środku mapy)

Nawet mógłbym się dołożyć do takiej inicjatywy (jeśli nie ma czegoś takiego), tylko trzeba by kogoś kto to oprogramuje / ma dostęp do wiedzy jak to wykonać od strony serwera.

PostNapisane: 29 lip 2012, 18:14 

Ooo coś takiego to bym chciał zobaczyć :D

PostNapisane: 30 lip 2012, 01:15 

Z tego co wiem to nie ma :( Dzisiaj grałem TDM na Kanałach Bolt only. Ale gra wygląda jak większość bolt only w CoD -.-

PostNapisane: 30 lip 2012, 14:43 

HA! Napisze coś za co pewnie zostanę znienawidzony.

Gram parę dni na bf3 przeszedłem z bc2 i powiem wam że sniper w bf3 to postać która jest najmniej potrzebna w zespole. Ba gdyby nie soflam to już w ogóle spisałbym ją na straty. Od czego by tu zacząć po pierwsze brakuje mi C4 teraz zapuszczanie się na tyły przeciwnika to głównie łapanie fragów i spotowanie jak dla mnie to mała frajda. Wspomniany wyżej soflam to fajna zabawka ale jak trafiam na team który jakoś specjalnie z tego nie korzysta to cała frajda z sprytnego ukrycia tego urządzenia zostaje zepsuta. No i największa bolączka bf3 sniperzy którzy są kilometry od miejsca akcji próbujący ustrzelić 1k pkt za jeden strzał. Pomocy z ich strony zero a mcomy się same nie zniszczą...

Jeżeli się mylę możecie mnie wyprowadzić z błędu...

PostNapisane: 30 lip 2012, 15:01 

Snajperzy są przydatni w przypadku:
-Wymaganych X zabić z noża,
-Wymaganego zabicia z naprawiary,
-Wymaganego zabicia z EOD Bota.
Są ważnym elementem ekosystemu BF3 :D

PostNapisane: 30 lip 2012, 17:43 

Mofixil napisał(a):
Snajperzy są przydatni w przypadku:
-Wymaganych X zabić z noża,
-Wymaganego zabicia z naprawiary,
-Wymaganego zabicia z EOD Bota.
Są ważnym elementem ekosystemu BF3 :D

To nie snajperzy... To są tylko camperzy ;/ Swoja drogą to w BF3 tak na dobrą sprawę nie ma snajpera. Temu zwiadowcy jest bliżej do strzelca wyborowego niż do snajpera. Jedyne czego mi brakuje to M18 gaymora u zwiadowcy :) Ahh szkoda że w bf3 nie ma tylu klas co w bf2 ;(

PostNapisane: 30 lip 2012, 19:18 

Ja już narzekać czego tutaj barkuje snajperowi, albo co z nim jest nie tak to ja poza brakiem calymorów lub c4 (do wyboru do koloru, z każdego byłbym szczęśliwy) to wkurza mnie pływająca luneta.

A szczytem wszystkiego było to co zdarzyło się dzisiaj. Chciałem sobie posnajpić na dłuższe dystanse niż standardowe max do 250-300 metrów. Natrafiłem na wrogą campę leżącą na tych rurach, na wodzie, na Kargu. Myślę sobie będzie ładny frag. Niestety zawiodłem się, gościu rozłożył się tak, że jego pociski wylatywały z tejże rury, a sam był nietykalny... Przez takie kwiatki odechciewa mi się grać :/

@DOWN: Wiem, że można. Ale nie zmienia to faktu, że to irytuje...

Ostatnio edytowano 31 lip 2012, 15:40 przez Krex, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 lip 2012, 12:28 

Też tak myślałem, do czasu, aż po 2k fragach odkryłem że można wstrzymywać oddech, a grałem bez stojaka...
Claye są nie potrzebne bo jest czujnik... a z nim i nożem można robić cuda i bronić jakiegoś punktu lepiej niż jakakolwiek inna klasa

PostNapisane: 2 sie 2012, 15:58 

Klasą Recon gram akurat najmniej. Klasa raczej słaba, jeśli chodzi o możliwości, jednak ma jedną niezaprzeczalną zaletę. Jest nią przenośny punkt spawnu, który bardzo ułatwia życie w ataku w trybie rush. W obronie sprawdza się też czujnik ruchu, szczególnie na Metro, gdzie są wąskie przejścia.
Klasa wymagająca odpowiedniej mapy i odpowiedniego trybu gry.

PostNapisane: 9 sie 2012, 21:18 

Pograłem ostatnio trochę tą klasą, albo raczej pograłem nią w sposób do którego została stworzona. Wcześniej latałem z shotgunem lub UMP, żeby odblokować zabawki latające tudzież palące laserem. Zauważyłem, że mam odblokowaną jedną ze snajperek (SW-98), które na hardcorze zabijają jednym strzałem. Tak więc spróbowałem i cóż, na początku było do dupy. Luneta "typu wschodniego" z ptaszkami zamiast krzyżyków w ogóle mi nie odpowiadała, tym bardziej, że chyba jest jedną z tych które zdradzają pozycje. Luneta 12x też mi nie odpowiadała więc zdjąłem to badziewie. Od razu poczułem się jakbym trzymał m1 garand'a z FH2. Efekt był bardzo dobry, usuwanie biegających celów na średnim dystansie jeszcze nigdy nie było takie proste :) W "pojedynkach" z innymi snajperami też bardzo ładnie wychodziło, szczególnie dzięki modzie na montowanie latarek/laserów na karabinach snajperskich :lol: Niedługo odblokuje się tłumik i później będę kombinował z lunetami :)

PostNapisane: 10 sie 2012, 08:58 

Fakt.
SV98 mimo, że strzela nabojem, który najszybciej, z tej klasy karabinów, traci energię, to najlepszy karabin na średni dystans. Szczególnie z przyrządów otwartych. Muszkę ma najlepszą ze wszystkich bolt action i do tego w miarę szybki reload.
W obronie na Seine Crossing i na Metro sprawdza się wyśmienicie.

PostNapisane: 11 sie 2012, 17:33 

A tam narzekacie , wystarczy przenieść się z metro na wyspę kharg czy jakoś tak i już można się miło bawić snajperem kosząc headshoty z 400-900 metrów :D Tylko , że cza umiec z takiej odległości sczelać .

P.S M98 jest najlepsza ;p

PostNapisane: 12 sie 2012, 17:47 

Piotr19953 napisał(a):
Tylko , że cza umiec z takiej odległości sczelać.

Napisz proszę, że to tylko taki żart.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2