Grober napisał(a):
Fresh to cham także jedyne co dostaniecie to ze obsypię was kurwami i powyzywa się na was
Chociaż to chyba jeden z niewielu polskich klanów które ciągle coś grają w PR'a
Bo GDW i Rangersów dawno nie widziałem
także pozostaje chyba tylko Fresh i moi superasni Ciemni
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Fresz jaki jest taki jest, ale nigdy nie słyszałem, żeby obrzucił kogoś kurwami, a znam go dość długo. Ma on specyficzny sposób prowadzenia swojej jednostki, wielu to może nie pasować ale co jak co od dłuższego czasu Fresz ma grupkę ludzi, która ciągle przy nim stoi.
GDW jest choć ostatnio mniej aktywne (urlopy, wakacje?), Rangersi podobnie - gdy się do nich napisze to zawszę chętnie zagrają w meczu, często ich widywałem ostatnio na serwerze 128p. Poza tym są grupki graczy takie jak NPK ale trudno o kontakt z nimi.
Z resztą w [F|H] są dwa regimenty polskie - 42RMC i 7BH więc wybór siłą rzeczy jest większy, a wypisywanie bezsensownych postów na temat kogokolwiek w temacie rekrutacyjnym to tym bardziej zbyteczne.
Więcej informacji można znaleźć pod tym linkiem:
http://forgottenhonor.com/modules.php?n ... ampaign=46Dodam, że Invictus aktualnie liczy: 67 graczy z całego świata.
Posiada cztery regimenty: dwa anglojęzyczne i dwa polskojęzyczne przy czym liczba Polaków w naszych szeregach to 29 osób.