Siema, tak więc kilka dni temu wyciągnąłem z szafki BF2, po zainstalowaniu przeczytałem ksiązeczkę i miałem tam jakieś dodatkowe dodatki"Pancerny atak", "jednostki specialne" i jakiś inny(edycja kolekcjonerska). Nie mogłem ich zainstalować ponieważ w ksiazeczce jest jakiś adres a po wpisaniu przenosi mnie na stronę główną EA/battlefield2. Więc najpierw poszukałem na wyszukiwarce serwerów(bez patcha) serwer z ikonką "odznaki"(rankingowy), 62/64 więc czemu nie wejść. Po kilku godzinnym graniu skończyła się mapa i zrobiłem sobie przerwe. Po kilku minutach uruchamiam BF, BFHQ a tam Szeregowy, 0 odznak(zdobyłem 1 wcześniej), tak jakby jakieś nowe konto, 0 dedów, 0 fragów. Potem przeszedłem do strony z rankingiem
http://www.bf2stats.net/ Wyszukując swoją nazwę profilu Kubalaaaaa: "Sorry, this account has 0 points. Make sure you patched to 1.41 (1.1.2965-797.0) + 1.5 (1.5.3153-802.0). You must also have played on ranked servers before you can view your stats!" więc pobrałem patch'a z tej strony. Przy instalowaniu wyskoczył mi błąd( pasek do połowy przesunięty) nie pamiętam treści, a nie chce jeszcze raz instalować patcha bo BF2 po tym błędzie nie działa(w treści było coś key...)... Jak ktoś pomoże będę bardzo wdzięczny.