Teraz jest 21 kwi 2025, 22:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:06 

Pastor napisał(a):
Jest więc czego żałować! Najlepszy jak zwykle był "nasz" Nam -grupa USMC oraz chłopaki z USN SEAL i LRRP. Można było zobaczyć na żywca np: karabin maszynowy M60, strzelbę okopową Stevens'a, granatniki M79, bazookę, M1A1 Thompson (zabrakło niestety kolegi z Wawy z M14) -to wszystko orginały deko. Poza tym swietne (strzelające) repliki M16 firmy Marushin oraz całą masę gratów które przewiną się w BF Nam-dodam że wszystkie mundury i ekwipunek są datowane na okres wojny wietnamskiej... Były 2 grupy "angielskich" spadochroniarzy (stenny, enfildy, breny) cala masa szfabów w tym nieźli spadochronairze (MP40, Fg42, MG34 MG42. Kar98k, panzerschreck) Poza tym w każdej "bazie" stały pojazdy-willysy, mutty itd, itp... Kto nie był niech żałuje i rezerwuje czas na przyszłoroczną impre!

musiałeś to pisać :evil: wiesz jak niektórzy się teraz zbulwersowali?? :evil: tyle stuffu KUŻWA!!! :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 00:17 

Musiałem napisać... może za rok ruszycie dupy z przed kompów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 05:57 

hej Pastor !!!
tu stary kolega ze zgierza (kiedyś) - nie wiedziałem że grasz w BF-a ?!?!!?

zapraszam kiedyś na partyjke
pozdrów Sajgona, Młodego i Corkiego (jak tam młody corki?!?! :))

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 11:26 

ano nie bylem :? Sajgon jaki byl przed hala i praktycznie zerowa ilosc gratow motocyklowych zniechecila mnie do wlazenia do srodka. Pod wzgledem bazarowym impreza schodzi na psy (chodze na MWB jakies 6 lat), wystawa bardzo fajna chociaz przyznam szczerze ze bardziej podobala mi sie ekspozycja w muzeum na gdanskiej. Jakos mniej ludzi, wiecej czasu na ogladanie. Co do klimatu to mysle ze lepsza dla graczy bf.42 bylaby wyprawa np. do Darlowa... Kto wie? Moze latem da sie kogos stad wyciagnac...

Pzdr!

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2004, 12:58 

Darłowo oczywiście-bywam co roku :lol: Na naszej stronie są fotki z Darłowa... Witaj Tajny-dzięki za pozdrowienia Coras się ożenił i ma bobo!!! Ale jaja co?

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2004, 00:13 

hej Pastor !!!!
co do korasa -widziałem że ma potomstwo.. i wiedziałem ze sie hajtnął... w końcu mieszka teraz w zgierzu :) spotkalem go przed wakacjami pare razy na rynku...
myslę że powinieneś tu postnąć ze dwa zdjęcia z jakie zrobiłeś chłopakom ... a wszyscy by pojechali na bajzel :)
PS jaki był bajzel ?? spoko ??? coś fajnego z niemiaszków ?? czy znów jacyś badziewiarze z GD ?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2004, 01:47 

Co do samego bajzlu to nie miałem czasu sie rozejżeć-a na wystawie niemiaszki jak to u nas... raczej z czekolady :lol: Milei parę fantów ale raczej nie dla wytrawnych kolekcjonerów...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2004, 02:52 

OK ! dzięki za info :0
trzymaj się ... pozdrawiam .. i do zobaczenia na serwerze.. kiedyś :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2