Cytuj:
Czy ataki na Kościół wreszcie kiedyś się zakończą? przeczytajcie to proszę
Zszargali imię biskupa poznańskiego, kłamstwa rozpowiadają o wielebnym Rydzyku, prześladują księdza Jankowskiego? Gdybym nie wiedział, że mamy rok 2004 myślałbym, że żyjemy za komuny!
Kto za te wszystkie kłamstwa odpowiada? Kto nimi koordynuje? Za ile, zapytam wreszcie?
Ja się domyślam.... Oni odpowiadają za wszelkie zło na tej ziemi. Pięknie przedstawił to w swej szopce Wielkanocnej prałat Jankowski, którą podpisał: „Ukrzyżowali Chrystusa, a teraz Nas prześladują!” ;. Dopiero wtedy sam otworzyłem oczy. Oto sprawcy naszego upokorzenia!!! Od tysiąclecia nie w smak "IM" Naród Polski! Naród wyjątkowy, naród wybrany! Ością w gardle jest dla nich nasza katolicka ojczyzna, ostatni bastion Chrystusa w Europie!
Jeśli Polacy się wreszcie nie obudzą, jutro będziemy niewolnikami a nie właścicielami tej pięknej krainy, a ostatni kawał sukna wyrwanego z olbrzymiego majątku narodowego wykupią „ONI” za "1 srebrnika brukselskiego"!
Będę się modlił do Ojca Tadeusza, aby pokrzyżował plany Szatana! Zaiste tylko ten wieki polski patriota może nas jeszcze wybawić od hekatomby! AMEN. NIE DOPUŚĆMY DO ARMAGEDONU!!!
(~polakwszechpolski, 2004-01-17 11:40:30)
buhahahahahahahaah dla mnie to jest tekst miesiąca
katolicy prześladowani BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA no toż to prawdziwa wojna religijna wieszają ich, lwami szczują, no tragedia, czas to zmienić, RYDZYK na prezydenta dopiero wtedy będzie wolność słowa i czynu - byle po katolicku