Teraz jest 20 lip 2025, 10:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 wrz 2012, 18:57 

Spieprzyli całą zabawe z czołgami.Do tej pory po odpaleniu kartacza odrazu mogłem ładować z działa,teraz trzeba chwile odczekać zanim załaduje sie kartacz co jest bez sensu.Czyli tak,wale z kartacza przełaczam na działo i wtym czasie powinienem oddać strzał ale czekam jak idiota aż załaduje sie kartacz i dopiero wtedy moge oddać strzał z działa.Ta przerwa trwa około 5sek..

PostNapisane: 4 wrz 2012, 19:15 

Bo zmienia tryb amunicji? Widziałeś gdzieś by kartacz dodawał drugą lufę do czołgu? Zabieg dla balansu, już nie można spamić kartaczem ułamek sekundy po głównym dziale.

PostNapisane: 4 wrz 2012, 19:24 

Gdzie tu balans? Jeszcze nie grałem po patchu ale jeśli tak rzeczywiście jest (a na pewno jest skoro o tym piszecie) to kartacz w tej wersji gry staje się niemal bezużetyczny i lepiej będzie wziąć jedną z wersji karabinu.
A to przy okzaji dodatkowy atut dla latadeł - jak się nie udało trafić z działa głównego to zawsze można było szybko skorygować i poprawić z kartacza... A teraz zonk, echh... Nie wiem co komu przeszkadzało jak było do tej pory :roll:

PostNapisane: 4 wrz 2012, 20:05 

Kolejna rzecz,idioci zwiększyli czas ładowania życia za pomoca apteczki.Czyli najpierw było po staremu potem skrócili a teraz znowu wydłużyli czas.Czyli widac ogłym okiem że panowie z DICE już sie pogubili i sami nie wiedzą co robią.Jeszcze jeden ekstra patch i gre przechandluje bo to już są szczyty

PostNapisane: 4 wrz 2012, 20:05 

PL_Huzar napisał(a):
Gdzie tu balans? Jeszcze nie grałem po patchu ale jeśli tak rzeczywiście jest (a na pewno jest skoro o tym piszecie) to kartacz w tej wersji gry staje się niemal bezużetyczny i lepiej będzie wziąć jedną z wersji karabinu.
A to przy okzaji dodatkowy atut dla latadeł - jak się nie udało trafić z działa głównego to zawsze można było szybko skorygować i poprawić z kartacza... A teraz zonk, echh... Nie wiem co komu przeszkadzało jak było do tej pory :roll:

Zapomniałem że DICE ma własne poczucie balansu i nie każdy musi to rozumieć.
Jak piloci latadeł przestaną płakać na to jaki kartacz jest be i fe to pewnie powoli odnerfią czas zmiany amunicji...
@Up
Zmienili coś z 10HP/s bez medkita i 15HP/s z medkitem?
W sumie, chyba z dupcy wziąłem te statystyki, to nie było 5/10?

PostNapisane: 4 wrz 2012, 21:10 

To było 5/10 jak juz ;d

A ja sciagnalem patcha i nie moge wbić na battleloga. Tylko ja mam taki problem?

PostNapisane: 4 wrz 2012, 21:19 
Spamer!

Dice przypomina trochę biurokracje w rządzie/ulepszanie na sile produktów w prywatnych firmach, zapominają o zasadzie, że ciągle coś próbując ulepszyć, w końcu się to zepsuje :s Z drugiej strony są gusta i 1 zmiany przed się podobają, a innym po..

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 4 wrz 2012, 21:26 

Blizzard_ napisał(a):
Dice przypomina trochę biurokracje w rządzie/ulepszanie na sile produktów w prywatnych firmach, zapominają o zasadzie, że ciągle coś próbując ulepszyć, w końcu się to zepsuje :s Z drugiej strony są gusta i 1 zmiany przed się podobają, a innym po..

Nie wiem jak komuś może się podobać ucięcie prawie połowy listy, specjalnie czystkę robiłem, biedactwa przeprosiłem i wyjaśniałem sprawę, zrozumieli, cuda nie dziwy, 20 znajomych pajszło, teraz patrzę, jak było 47/100 tak jest 47/100...
GDZIE JEST POZOSTAŁE 53 MOICH WIELBICIELI?

PostNapisane: 4 wrz 2012, 21:58 

M4A1 dostał kopa pod niebiosa a G36C nie posiada żadnego odrzutu,w końcu nie ma dwóch takich samych broni i mogę wybrać bez wątpliwości. A to i tak testowałem z ciężką lufą która dodaje recoila tak że z tłumikiem płomieni G36C musi ciąć jak skalpel laserowy... Dodali zasięg igłom i stingerom, zabrali helkom nieśmiertelność ECM+flary, nie ma combo tank+kartacz, coś tam z soflamem poprawili ale nie wiem dokładnie co, gość na yt zachwalał. Zmiany jak najbardziej na plus do następnego patcha :) DICE, kto teraz tasuje ?

PostNapisane: 5 wrz 2012, 06:10 

PL_Huzar napisał(a):
jak się nie udało trafić z działa głównego to zawsze można było szybko skorygować i poprawić z kartacza
(...)
Nie wiem co komu przeszkadzało jak było do tej pory :roll:

Mnie przeszkadzało. Gram prawie wyłącznie z buta. ;)

PawelKult napisał(a):
zabrali helkom nieśmiertelność ECM+flary,

Amen.

PawelKult napisał(a):
DICE, kto teraz tasuje ?

Następne losowanie balansów broni odbędzie się w najbliższą środę tylko w telewizji X...

BTW. Czy możecie potwierdzić, że po patchu PKP stało się mocno OP?

PostNapisane: 5 wrz 2012, 06:20 

SPAS + Sabot przegięte kompletnie...

Ale wzmocnili moje m5k :) Więc na plus.

PostNapisane: 5 wrz 2012, 06:55 

Hmmm. Skoro PKP jest taki OP to chyba do niego wrócę :P
szakal0x Sam sabot jest już przegięty.

PostNapisane: 5 wrz 2012, 13:41 

Grievous94 napisał(a):
Hmmm. Skoro PKP jest taki OP to chyba do niego wrócę :P
szakal0x Sam sabot jest już przegięty.

SLUG nie jest absolutnie przegięty...
Wymaga jakiejkolwiek precyzji w CQC, gdy przeciwnik skacze ci po ekranie jak szalony masz średnią szansę na trafienie go, gdy spudłujesz jesteś martwy bo nie masz czasu na poprawę gdy TTK większości broni mieści się w 400ms, taki jest czas przeładowania SPAS12 a 870MCS ma 480ms.
A 100-40DMG to nie jest wcale tak dużo, na bardzo długie dystanse trzeba i tak od 2 do 3 strzałów by zabić, co przy tym opadzie, prędkości pocisku i czasie przeładowania daje BARDZO WYSOKI TTK (przypominam, mniej=lepiej).
Tylko na CQC jest ździebko "OP" gdy trafisz...
PKP od początku był nie tyle OP co najlepszy ze wszystkich ciężkich LKMów z taśmą.
PKP MASTER RACE!

PostNapisane: 5 wrz 2012, 14:37 

Śmieję się trochę z tym Sabotem. Ostatnio jak grałem z 870 z biodra biłem wszystko do 10 metrów bez jakiegokolwiek wysiłku. A PKP IMO to czysty SZATAN. Rozrzut tej broni i pingi powodują wbijanie Headów stojąc nawet tyłem do celu xD(Mówię i opętańczym strzelaniu do ludzi wokół siebie).
Wracając do tematu. Wie już ktoś może jak wyglądają te pociski AA do wyrzutni rakiet??

PostNapisane: 5 wrz 2012, 14:57 

Grievous94 napisał(a):
Wracając do tematu. Wie już ktoś może jak wyglądają te pociski AA do wyrzutni rakiet??

Dude, what?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2